40 år utan lösning

Det var en galen tid, HIV-pandemin, och man har ännu inte knäckt koden så några vacciner finns inte men väl bromsmediciner.

Det är också ett virus, och man kan undra hur de som tror att virus inte existerar har kommit fram till det??? Förutom att de har lyssnat på nån av alla stollar som existerar.

Jag satt, iklädd skyddsutrustning, hos den som dog som nummer fyra, om jag minns rätt, ettan var en servitör på Viktoria i Kungsträdgården, och jag pluggade in AIDS rätt hyfsat, då det begav sig. Kunskap är alltid makt i kris.

Det är den internationella AIDS-dagen idag, och vi kan konstatera att skyddet är kvar; kondomen. Maskerna som används nu försvinner dock när pandemin gör det, och de brukar vara i tre år.

Vi har en liten pandemi med 18,5 års mellanrum i snitt, och en stor vart hundrade år, och AIDS på 80-talet liksom Asiaten på 60-talet räknas som en liten i jämförelse med Spanska sjukan 1920  t.ex. och nu Covid, 2020.

Om Lena Holfve 18277 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.