YouTube börjar lösa sina problem

Skärmavbild    kl

Man ser ofta att folk anser att de är censurerade, om deras filmer ryker, men det är nog främst YouTube som har haft enorma problem med en ny robot, och sin ekonomi, och sista rapporten nu ser hyfsat ljus ut.

Jag såg nånstans att Christina Schollin hade åkt ut från FB, och förmodligen för att hon klickat på ”Gilla” för snabbt, för mycket, för ofta.

Alt-media har gjort en megastor sak av detta, och jag förstår inte riktigt hur de tänker?
De som åkt ner har gjort det på en lördag, julafton osv och då jobbar bara jourtekniker, och de håller inte på med folks konton. De drabbade gick väl ut med att regeringen låg bakom? Skulle man inte stämma också?

Skärmavbild    klBakom ligger nog det vanliga problemet nämligen att inte en käft kollar nånting, och googlar aldrig på engelska, och då hamnar man i en fantasifull svensk dysfunktionell filterbubbla, och i den bubblan kan kinesiska bokhandlare kamma hem priser…

Man pratar heller aldrig med någon utan bara om…. så den kinesiske ambassadören får aldrig frågan ens;
-Vad menar du med att vi begår ett misstag nu???

I have an update to the situation regarding YouTube suspending people’s accounts. After speaking with people at YouTube and coordinating with those that have been affected (with the help of my mods) I’m happy to the say that the problem is currently being worked on! It’s not FIXED yet but things are moving in the right direction to make sure that this never happens again. Watch for the full details and please signal boost so people are aware.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.