World Government Summit 2019 February 9

Skärmavbild    kl

Gissningsvis tiger svensk press om saken, rätta mig om jag har fel.
Jag orkar inte ens kolla det därför att jag har kollat sånt en miljon gånger och svensk press tiger alltid om det inte rör sig om makabra sensationer. Den stilen har lett till att annonsörerna har försvunnit eftersom de inte vill annonsera ut sina produkter under rubriker som; ”Vi knullade oss till helvetet!” eller ”Fem män gängvåldtog….”

Det har inte Bonniers fattat, som nu har köpt det ekonomiskt söndertrasade Mittmedia, och Bonniers tar därmed ett stort kliv mot sin egen död. Jag tror inte det finns en enda levande människa som tror mig då jag säger att Bonniers är borta inom 20 år, senast. Det är de, om inte en revolution inträffar i deras högkvarter.

Bonniers är som de gamla hästhandlarna som köpte upp varenda hovslagare, vartenda övernattningslider, alla gästgivaregårdar med stallningsmöjligheter, som gick ekonomiskt på knäna, och som sa ursinnigt att den där nya (jävla) bilen är bara en modefluga! Ingen kommer lämna häst och vagn! Aldrig!

Eller som de som fortfarande existerar och som på allvar tror att ”NWO” är en konspirationsteori.

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.