WE ARE FIGHTING EVIL

kokain e

Vi minns energikillen som räknat på det här…

Skärmavbild    klVideon börjar vid 1.40, reklamtjafs först, och video 2 är nästa energimänniska som räknat, och har de två rätt – brukar de ofta ha – går The Deep State mot ett gigantiskt nederlag. Många av dem är uppenbarligen kokanister så det är inte konstigt alls.

För få ser att det vi kallar för ”dårhus” är alk-drogsymtom dvs att folk inte är rediga i varesig huvud, själ eller hjärta pga droger och alkoholism.

I Asien vet man att väst är en knarkarkvart
Det är inte fel att säga att Irakkriget startades av världens mest berömde Dry drunkare, och vet man nu vad Dry D är tar man sig för pannan tre gånger.

Vi har sett uppgifter om att Jeffrey Epstein lever, och har satts in i ett vittnesskyddsprogram. Dags att sjunga?

Vi får se; tiden är den bästa domaren
Men nytt nu är att Trump liksom Putin är nyktra, vad vi har sett och vet. 1900-talet har absolut präglats av att alkoholister och narkomaner har styrt världen. Det kanske märks och syns?  Se sista videon; påtänd som ett höghus, och var känd för sitt amfetaminmissbruk. Nio av tio våldsbrott är alk-drogrelaterade och uppenbarligen även krig.

https://www.youtube.com/watch?v=8bxMK0u06no

October 2019 Predictions: Shocking Truth Transforms the World

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Nu har Strandhäll avgått efter att sambon avled för en månad sedan av ännu inte känd orsak. Denna sambo var nån höjdare på Arbetsförmedlingen tror jag och hade blivit dömd till dagsböter för butiksstöld och något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.