Voffo, voffo, voffo gör di på dette viset?

muslim

Vad jag vet finns det två länder i världen som tillåter ISIS att vifta med sin flagga och det är i Iran och Sverige. Det finns två länder i världen där ISIS-folk sitter på ledande poster, och det är i Iran och Sverige, och svenskarna kallar dem för ”muslimer” och alla blir upprörda då de öppnar munnen.
Skärmavbild    kl

Jag befinner mig i ett muslimskt land, och kommer de hit grips de, liksom i alla andra normala länder, och när jag lyssnade på videon slog det mig att ISIS/ Muslim Brotherhood håller långsamt på att ta sig in i Sverige på exakt samma sätt som man stal Iran.

Vi har en del att lära genom att lyssna på denne man
Han kan det här, for sure! Under videon, där vi får mycket förklarat för oss, kommer en surv om hur omvärlden ser på att ISIS är legala i Sverige.

Why did Iran attack the oil refinery Saudi Arabia? What’s their end goal? Glenn describes everything the experts leave out: like the roots of Iran’s extreme ideology and religion, their belief in the 12th Imam, the origin of their hatred for Israel, what it means for America, and the possibility of a brewing war in the Middle East.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.