Vittnet, som räddade livet på Ulf Lundell med omgivning, ska ha tack

På söndag byter vi server, så det kan strula och skaka från 8.00 söndag morgon och 12-14 timmar framåt, no problem, allt löser sig.

Skärmavbild    kl

ULF LUNDELL ÅTALAS FÖR GROVT RATTFYLLERI

Ulf Lundell riskerar fängelse.

Nu åtalas artisten för grovt rattfylleri efter ett ingripande av polisen.
– Han är djupt ångerfull, berättar en affärspartner.
Det var när en kraftigt berusad Ulf Lundell, 69, satte sig i en bil och körde iväg som ett vittne larmade polisen. Läs mer

bottenuppH = Hungry

A = Angry

L = Lonely

T = Tired

 

Är du hungrig, arg, ensam och trött så HALT – STOPP – för det leder till återfall, och det inträffade står enbart för att han inte sköter det program de ska ha bankat in i honom då han var på behandlingen i slutet av 80-talet.

Gjorde han det skulle han inte tala ut om att han inte har några vänner. London, Berlin, Madrid är överfullt med AA-grupper och möten, och de vet inte vem han ”är” i vår kultur. Det finns alltså inga ursäkter alls…

Ser man en som har 1,5 promille i sig, räcker med 0,2, så ska man absolut ringa polisen. De som inte haft Gud med sig, och fått ett ingripande vittne till skänks, och som man får upp på rättegångar bara gråter och gråter över det faktum att de har kört ihjäl ett barn t.ex.

Om Lundell vet vem vittnet är bör en mycket stor blombukett överlämnas.

Läs mer på bottenupp.net

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.