Vilse i pannkakan

Manlighet? Näppeligen! Enbart feminiserad och skitläskig.

Det här kvinnotemat i texterna som jag pratat en del om finns där, visst, men det är ju också en efterkonstruktion, en projicering liksom. Om man skärskådar texterna eller bara läser dem så är de mer allmängiltiga än så. Men jag är lite tveksam till allmängiltighet som måttstock för kvalitet. Så jag tänkte att jag skulle liksom fokusera i efterhand på något jag tycker är svinviktigt och det är bl a Manligheten.

Hela den äckliga manligheten som genomsyrar och förgiftar det här skitsamhället på bekostnad av framförallt kvinnor och barn. Det finns en hönan-eller-ägget diskussion inom ”vänstern” om vad som måste prioriteras för att krossa kapitalismen: jämställdhet eller klasskamp. Jag vet inte, men jag ville göra nånting i alla fall, peka på nåt annat än mig själv (även om jag såklart också är en sorts Norrbotten-Man) och den här gången blev det såhär.Läs mer

Samma kvinna, skiljer ett halvår mellan bilderna.

Men, så är det, man tror i Sverige att manlighet är att bete sig som en skitstövel, i samma takt som man feminiserar männen, och tvingar kvinnor in i maskulin energi,  slår deras normala energi om från beskydd till utsätt, från sympati till osympatisk, osv.

Hela detta feministpaket är ett vapen, inget annat, och ett effektivt sådant.

Ni kommer få se en explosion av utsatthet, likgiltighet och våld där uppe.

Jag kommer aldrig, så länge jag lever, glömma svenskan som för nu tio år sen mejlade mig från Stockholm, och efter många års frånvaro från landet:
-Lena! Det finns inga män här!!!

Jag har rätt mycket som måste skrivas för jag vet hur man befriar, också energimässigt, inte bara från tungmetaller, mögel och uran.

Men går det att backa bandet? Jag tror ju inte det, man kan befria enskilda, en efter en.

UMS går in på sitt sjätte år nu den 27  juli.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9220 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.