Vill Aftonbladet att vi skjuter araber?

isis
Gammal bild

Peter Kadhammars kolumn i Aftonbladet den 28 november, ”Invånarna som dödade missionären gjorde rätt”, är intressant då den avslöjar ett antal underliggande trossatser hos Sveriges propaganda-”elit”.

Rätten att försvara sina gränser omfattar inte västerlandet

Kadhammar drar upp en lång radda av samhällen och kulturer som”den vite mannen” invaderat och utplånat, och menar att Sentineleserna gjorde det som alla dessa samhällen borde ha gjort, det vill säga de borde skyddat sina gränser och mördat inkränktarna. Lustigt nog är detta samma argument som invandringsmotståndare använder sig av när de vill förklara varför de är emot fri och öppen invandring: det fungerade ju så bra för indianerna!

Men ok, ponera att argumentet är sunt och att Kadhammar hävdar att man har rätt att försvara sina gränser, om så måste med hjälp av dödligt våld. Det ger upphov till en mängd frågor:

Menar Kadhammar att svenskar har rätt, nej har de en moralisk skyldighet, att avrätta folk i Sverige som vill sprida sin religion med orden ”Allahu akhbar”? Är Trumps vägg och Sverigedemokraternas invandringspolitik exempel på nödvändiga åtgärder för att skydda gränsen? Läs mer

Fundera igenom frågan själv

Skärmavbild  klNu har Åland förstått att det rör sig om soldater, och nedan lägger jag ut filmer som vi kan kalla för senaste ISIS-nytt.

Ungern, Polen med flera har förstått det för länge sedan. År 2016 sa arméchefen i Schweiz till sina landsmän att beväpna sig, se film 1.

För mig är det solklart så att invasionssoldater ska skjutas ner på fläcken, men inte av civilpersoner utan av armén, och gör vi inte det själva lär ryssarna göra det åt oss. De kommer aldrig att acceptera att ha ISIS, och deras lakejer bland våra politiker, som grannar i hela Europa. Det har Putin redan meddelat.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. ”Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
  de gode och de ädle de ställa upp sin stod
  i skönaste belysning på högsta piedestal
  med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

  Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
  hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
  de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
  – men bakom står Hin onde och hostar så smått.”

  Gustav Fröding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.