Vi vill ha balans

Skärmavbild    kl

Energifolket är rätt eniga om att den kollektiva känslan idag, då det är fullmåne, är att vi vill ha balans, och det tror jag stämmer väl. Dramafolk är några jag numera skyr som pesten, och det kände jag då jag låste in oss, eftersom jag inbillade mig att jag skulle bli av med dem, och det har jag/ vi.

Här nedan är en hel surv energimänniskor med anledning av fullmånen:
Skärmavbild    klNumera erkänner vetenskapen att fullmånen kan påverka vår sömn. Om du hade sagt det för tio år sedan hade det nog blivit en enkelbiljett in på psyket.

Men, det lossnar långsamt
Vi har sett att sängvätning numera är biologiskt och ärftligt och inte en psykisk störning. I Norge kan du numera få studiebidrag och -lån för att plugga energierna.I Indien finns professorer sen länge och universitetsutbildningar. Ett exempel på att Asiens kunskaper importeras. Ett annat är att kroppsklockan fick Nobels medicinpris. Vi skriker nog mest humbug för att vi inte ens förstår hur de gör.
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=PbVr5l4fSPg

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.