Vi vet svaret

 


Bara de starka har rätt att leva varför de svagaste skickas ut som kanonmat först. En nazism startar krig för att förfina rasen. Det har egentligen inget som helst med ryssar eller Putin att göra. De används, och det är därför ryssarna markerar att det blir inga markstrider/ krig i väst. De bombar Vita Huset, Pentagon och London om så krävs.

De som mördas prio 1 nu inne i Ukraina är garanterat homosexuella, och hos oss har man än så länge bara lockat dem att kliva ut ur garderoben, som det kallas, och registrera sig i en databas, genom att låta dem gifta sig. Den som känner individer ur denna grupp bör tala med dem om möjligt därför att de är i direkt fara dag 1 när det smäller.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.