Vi vet ingenting

svenskar

Stalltips; Skytten, om en sån nu existerar, finns nog inte i något DNA-register, och han flög ut från Sverige direkt, eller åkte bil direkt till Norge, och ut därifrån, eller tog en färja till Helsingfors, och ut därifrån och under färden användes minst tre helt olika identiteter och falska pass. Arvodet är förslagsvis 200 000:-. Ett vittne tycks ha sett mannen lämna området och sett honom försvinna i en svart stadsjeep. Problemet är bara att jag litar inte på vittnen alls. De TROR ofta att de har sett.

Gärningsmannen utförde inte dådet diskret utan det föregicks, enligt ett ögonvittne, av en tumultartad brottningsmatch i ett trapphus. Källa

Hm. Torpeder skjuter i allmänhet ögonvittnen på väg ut. Folk som vill vittna, som anser sig ha sett saker vimlar det av.

Trots att allt tyder på ett proffs var han en klant – offret lever, och offret planerar att börja jobba inom kort. Ingen chock, ingen chockterapi behövs, business as usual. Och inga livvakter? Inte gå under jorden trots att en torped går lös?

Det får mig att undra, och jag skulle vilja veta var skotten sattes
Vem som helst kan köpa en torped, också ett offer. Lite reklam för en advokatbyrå kostar snabbt en miljon om du ska anlita en PR-byrå. Bonus kan bli att du får jävlas med x:et. Vi vet absolut ingenting. Tekniska roteln är de som vet mest just nu.

Samma dag opererades mannen – som anses ha haft änglavakt – och han har redan börjat repa sig.
Inom tio dagar kommer han börja jobba igen. Läs mer

Hämndlystna svenskar söker torpeder på nätet

Skärmavbild    klDet finns också hopp om att skytten lämnat DNA-spår i trapphuset. Advokaten försökte avvärja attacken och det blev tumult på platsen före skottlossningen. Det räcker med lite spott på en vägg eller att advokaten lyckades riva mannen och fick lite hudavskrap under naglarna för att skyttens DNA-profil ska vara säkrad. Läs mer

Vi får se, det luktar, men det gör det ju alltid
Bry er inte, det är bara jag som är rejält domstolsskadad. Jag tror aldrig på nått, innan jag får teknisk bevisning framför mig. Då glittrar det i mina ögon. Vittnen avskyr jag, rakt av.

Jag vet att jag har dömt två människor fel i mitt liv; en iranier som ville in på sex år för mordbrand. Han bockade och tackade och var sååå nöjd då han fick det. Sanningen var nog den att någon hade tuttat på honom, och nu ville han ha skydd. Vad gör man då folk vädjar om att få åka in? Den andre har jag talat med; postrånet på Telefonplan, det var inte han, det var brorsan, men han ville in och brorsan var kär och ville vara ute – de mixtrade med bevisen.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.