Vi står inför ett skifte, del 3

bitcoin

Detta är den sista artikeln i denna miniserie
abfSom du ser ovan har ni eventuellt fått en skurk till där uppe…  Apropå skurkar! En FB-kompis skrev idag nått om att ”om Karl Marx såg dagens vänster skulle han slå ihjäl de kapitalistiska fascistjävlarna”

Vi lever verkligen i märkliga tider när ABF förbjuder föreläsningar om Marx. Han är i princip pappa till ABF…

Nåväl, när upphör galenskapen?
År 2020 säger energifolket, och hur de har kommit fram till det ser du i en drös filmer nedan.  Vår egen svenske energiman Siwert har för länge sedan sagt;  Sverige under en ond demon 2002-2020.

I bästa fall har de rätt, och de är eniga över hela klotet inklusive de indiska. Jag frågade sist jag var nere då jag träffade tre superproffs. OM de har rätt kan jag samla alla artiklar, ifrån denna blogg och gamla, om fascistbygget i en bok med titeln; ”Bra försök! Men för många såg igenom…”.

Om vi tänker efter
Vi kan inte ens vara en promille som sätter Stefan Löfvens beteende i samband med det faktum att alla arbetarpartier och facket ska elimineras då man bygger en fascism. Detta för att lönedumpningarna ska fungera sen.

Hur kan man veta att de är på ingående?
dumJo, därför att de har kört genrep; Telia Sonera hotar med sänkt lön – Dagens industriSAS sänker lönerna | SvD,  LKAB vill sänka löner | Folkbladet, SJ dumpar avtalen! – SEKO Pendelklubben – alla statligt styrda eller nära staten.

Om vi leker men tanken att alla som nu är förvirrade, förbannade, undrande, uppgivna också hade läst scheman hur man bygger en fascism och ”alla” såg igenom detta… ja, då är vi framme vid 2020.

Då går det inte längre.

loven

 

 

 

 

 

 

 

 

Först en kort film för att få perspektiv

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.