Vi ska inte vara naiva

huskina

En halloweenmask innehöll 43 procent farliga ftalater. Det är ett av de värsta exemplen i en flodvåg av giftiga leksaker som myndigheter i Europa måste hantera, larmar miljöorganisationen EEB.

Hittills i år har enligt EEB ”248 typer av leksaker (troligen tiotals miljoner exemplar)” stoppats i Sverige och andra europeiska länder. Men det är oklart hur mycket som slinker igenom kontrollsystemen.

De allra flesta stoppade varorna är tillverkade i Kina. TT

Det är inte bara leksaker det dryper gifter av utan även livsmedel, ris som egentligen är plast exporteras, plastförgiftning är inte att leka med. Vi har haft flera med den förgiftningsroten inom UMS.

Floden av kinesiskt knark, som folk dör av knall och fall, och som väller in i USA…  är det medvetet är det en hämndaktion för Opiumkrigen.

Payback, och i så fall är målet att väst ska förvandlas till en knarkarkvart, och slungas minst 500 år bakåt i tiden, precis som skedde i Kina. Ett medvetet avlivande av The British Imperia, som vi tillhör, utan att vi ens tänker på det.

Minst 100 år av förödmjukelse väntar, i så fall…
Då kan man tänka sig tanken att en läcka t.ex. på ambassaden har lurat skjortan av nån bimbo, som köpt hela skandalen runt kinesen som fått PEN-priset… för att vi ska göra bort oss… Asiater har en rätt väsentligt högre IQ än alla andra.

Inom UMS har jag rekommenderat medlemmar att undvika kosttillskott från Kina, som ett exempel på hur jag själv ser på gifterna, som bevisligen kommer därifrån, och de är nu inte dumma i huvudet, så de vet helt säkert om det. Plus att idag äger Kina i princip ”de amerikanska läkemedelsbolagen”, som vi kallar dem.

Antidepressionsmediciner skapar självmordstankar… och lustigt nog kom vi att plugga lite Kina, innan det brakade loss med PEN-pris-kinesen, och vi vet därför att de saknar mark och sötvatten. Och som alla andra folk är de superrasister och värnar om de sina först.

Är jag på rätt spår nu har vi problem i ett land där folk är på väg att tjata ihjäl sig om muslimer som ska hata julen, hundar, bla, bla, bla…

– Nej, jag är inte nämnvärt paranoid, läs historia:

https://www.youtube.com/watch?v=_6INqNwFF20&t=2s

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.