Vi ska hårdkontrollera energipåståenden!

sverigeindien

Jag gör en anteckning om att jag ska uppdatera denna sida den 30 december senast.

Jag har Uranus i det Tolfte Huset, och som jag kallar för-fattarhuset, givetvis
Med Uranus här har du ett sjätte sinne för vad som händer i det kollektiva psyket. Du har fingret på pulsen, och ligger oftast långt före dina samtida, när det gäller att förstå och delta i sociala förändringar.

Du kanske har mediala krafter, och kan på så vis förmedla nya, och befriande, vägar att se på världen till andra. Denna position gör dig också mycket oberoende i ditt tänkande eller i religiösa frågor.

 

Enligt den västerländska läran har jag eclipsen i mitt sjätte hus den 25-26 december  men enligt den indiska även i det 12:e, står för lösningar bland annat,  och i det andra, som handlar mycket om pengar och resurser. Jag har Pluto i det andra huset från födseln, vilket samman med ett par yogaenergier ger tre omgångar då jag ruinerats fullständigt under mitt liv, och de är över nu.

Det har indier förklarat varför; test, att jag klarar av att bibehålla mina grundvärderingar oavsett om jag har 900 000:- i årslön eller får sänka den med 90% blixtsnabbt pga sjukdom, som nu sist. Vi är ju här för att utvecklas som själar.

petreaVi vet att jag av sociala och ekonomiska skäl tänker producera mycket fram till hösten 2020, för att dubblera inkomsten för att få VISA, och slippa flytta från norra Cypern. Min vovve skulle nog ogilla en flytt längre ner i Asien, bland annat.

Det löjliga är att så mycket pengar som de nu kräver behövs verkligen inte
En kompis i Sverige tog hem en låssmed … 2.200:- och jag hade betalat 0:- för det fixar handyman eller chauffören, och låssmeder finns inte ens. Pedikyr i Sverige 4-800:- och här 50:- osv, osv, osv.

Jag är erbjuden social sponsring av lokalbor, men jag vill följa reglerna. Jag ökar inkomsterna genom att få ut samtliga böcker, minst som e-böcker, och sen skriva minst två nya varav en blir UMS tredje bok i den blå serien och om avgiftning.

Vi begriper, om vi tänker efter, att avgiftningsboken är viktig
Petrea, till vänster när möglet tränger ut och till höger numera på scen, och som brinner för att föreläsa, och det kommer ut fler UMS:are, och sist hon var ute visade hon tydligen en bild på min indiske chaufför Shan. Hon har varit nere i Indien efter ungefär två år i UMS.

Årsboken jag håller på med nu kan också bli viktig, så långt att den som läser den kommer få väldigt klart för sig att vi är superisolerade.

Det tror man inte…Vi ska hårdkontrollera  energipåståenden!</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.