Revolutioner utlovas

o

För tre år sedan:
”Så här ser en iransk affärsman och en turkcypriot ut då man talat allvar med dem ett tag. Jag har upplevt något rätt enastående för affärsmannen ville skicka upp hur många miljoner som helst till Sverige bara hans son och kommande barnbarn fick svenskt medborgarskap, och jag ombads kontakta berörda myndigheter för att noga ta reda på reglerna.”

nDet pågår paradisskrönor ute i världen, och författare till dem är AF, och man jobbar för att få folk att bege sig upp till Sverige. Man har även startat en arbetsförmedling i Afrika. Det har börjat läcka ut ifrån Libyen vilka metoder som används för att förflytta afrikaner.

Svenskar reagerar, som vet att vi har arbetslöshet!
Men det är inte det man säger ute i världen. Soros Group med flera påstår att vi helt saknar arbetskraft själva. Det beror på Barcelonaavtalet; Europa-Medelhavsavtalet mellan Europeiska gemenskaperna och …

Det sägs att i Irak talar man inte annat om det bedrägliga Sverige 
Många irakier har återvänt. Det finns fler filmer i AF:s serie, som finns på flera språk, bland annat en om hur de fixar jobb åt en. De tvingar folk, som inte vill, att bli bussförare t.ex. Macron har öppet meddelat att 200 miljoner afrikaner ska tryckas upp i Europa. Pres. Macron: EurAfrica is Our Future – with 200 Mio. African …

https://www.youtube.com/watch?v=1ZIRpa1353s

Jag sa mannen att det är nog inga problem alls att komma in i Sverige, och sätter du upp en firma och lanserar den produkt du nu har talat om, är det nog inga problem alls. Jag kan ta fram en bankkille, en headhunter, en bokförare som talar engelska, iranska samt turkiska, no problem.

sjuktMen… Du talar om ett land som fanns för 30 år sen
Givetvis får din son ett medborgarskap snabbt eftersom de planerar ett krig mot Ryssland… Affärsmannen tackade mig innerligt efter en timme, och sonens resa till Sverige var därmed inställd.

Hans reaktion är helt normal, då han får klart för sig vad man sysslar med, och att Sverige inte är det fredliga land han trodde. Då kan vi räkna ut att fler än han reagerar på samma sätt då man får klart för sig t.ex. att kommunerna uppmanats att rusta för ett krig mot Ryssland.

Var går gränsen för ”sjukt”?
Idag talar Kristianstadsbladet om att det är  ”sjukt” att ge våldtäksmän straffrabatt.

Ardalan Shekarabi,tvingades avgå som SSU-ordförande, efter att ha förskingrat 70 000, och pengarna användes till bluffaresor, restaurangbesök och inköp på Systembolaget. Detta fantastiska CV gav honom en ministerpost.

Det kan bara hända i Sverige.

”Det går inte hur länge som helst att bluffa…”
I normala länder får du avgå efter en enda lögn. Sverige kallas för världens mest extrema land, vilket är givet om en förskingrare blir civilminister, och övriga aldrig tvingas avgå då de ljuger från morgon till kväll. Men rubriken vittnar också om att skribenten tror att det är ett olycksfall i arbetet, och att s nu har förstått nått.

Man har iscensatt vansinnigheter länge för att avliva arbetarpartiet
rikspolisOm jag har rätt i att det byggs en fascism i Sverige, liksom i alla västländer, är det ett faktum att arbetarpartier ska skrotas. Man kan inte dumpa löner annars.

Varning för slavarbete i Sverige – Arbetet

Om vi utgår ifrån den tanken, och man gör en civilminister av en förskingrare, för att provocera oss, blir bilden en helt annan. Man ljuger och bluffar, och försvarar mördare, av samma skäl. Det är meningen att ”alla” ska kasta ut arbetarpartiet.

Om vi betänker att en minister som ljuger får gå i normala länder har vi nu en helt unik situation;
s-svensken tycks tåla precis vad som helst. Sverige – världens mest extrema land? 

Medberoendet påverkar
Vi har ett kollektivt utbrett medberoende, och du kan läsa symtomlistan själv;  Symptommed beroende där bara punkt 1 leder till att vi blir världens mest extrema land. Hur konstigt det än låter så är de mer beroende av kaos än vad heroinisten är av sitt heroin. Slutet på deras utvecklingskurva är alltid självmord eller mord om man inte får stopp på den; alltid.

Sjukt!
När enskild lokal press slbörjar ta den typen av ord i sin mun har man sprängt vallen, och om vi ser på bilden, de har valt som illustration till sin artikel, ser vi en SL med en mycket mörk blick, inga leenden där inte. När man skriver ordet ”sjukt” avviker man radikalt ifrån den gängse medberoende synen på brottslingar; det är synd om dem.

Arbetarbladet frågade nyss om s är på väg mot en kollaps, och kollar vi vad de har valt för bild ser vi en justitieminister med en mycket mörk blick, och inga leenden där heller. Det är nytt!

Det som fattas nu är en överblick
landsbygden
Folk säger vad de ser; ”Myndigheterna tar död på företag och landsbygd”. De avser svenska myndigheter, därför att det är deras kontakt, men att landsbygden ska tömmas är inte deras beslut.

De talar om att folk säljer djuren, och än finns det tydligen köpare, men slutligen kan de inte sälja dem eftersom folk då har förstått att man kan inte ha djur eller företag, eller ens bo, på landsbygden.

När ”alla” förstår det kan du inte sälja en markbit på landet, och skiftet ska vara klart år 2030. De som inte gett sig på slutet lär få sin mark och sina gårdar konfiskerade. Den som sätter sig in i Agenda 30 ser direkt att boendet på landet ska väck.

Men nu kommer det in helt nya energier
Det otänkbara har blivit tänkbart: EU kan falla sönder.” – Sydsvenskan och sker det hamnar nog Agenda 30 i papperskorgen. Vi kanske får se fler rubriker? ”Alla ska bo i pyttesmå lägenheter i städer? Det är sjukt!” / ”Kor ska avlivas för att Coca-Cola ska sälja kemisk mjölk? Det är sjukt!”

Vi ska ta oss tio år tillbaka, och lyssna på Margot Wallströms svar då hon blir tillfrågad vad EU tänker göra nu när irländarna har sagt blankt nej till Lissabonfördraget. Lyssna noga, så hör du att hon företräder en diktatur, eller kalla den för demokratur eftersom man vill dilla i folk att demokrati råder.

https://www.youtube.com/watch?v=qQkNTs15mZ4&t=4s

Vad Lissabonfördraget egentligen handlar om, som faktiskt går att förklara enkelt för vanliga medborgare, är att det innebär en omfattande ytterligare maktförskjutning från de svenska medborgarna till en politisk församling nere i Belgien (Bryssel). Hur bra koll kan man tro att EU-parlamentet har på vad som är bäst för Sverige, och hur villiga är de att beakta Sveriges intressen? Sveriges inflytande över de politiska besluten i EU-parlamentet är 2%, och denna församling stiftar alltså redan 2/3 av alla nya svenska lagar. Med Lissabonfördraget halveras Sveriges rösträtt i rådet och vår vetorätt försvinner inom drygt 60 områden. Följden av Lissabonfördraget är med andra ord att den svenska demokratin inskränks ytterligare och mycket påtagligt. Källa

Nu tio år senare protesterar engelsmännen ute på gatorna
Det kommer att koka i Europa i sommar, och det tycks ha börjat i Frankrike och England. Jag skulle inte köra bil genom Europa.

Nils Lundgren förklarade nedan vad det hela gick ut på
fride
Vi kan byta ut politiker tills vi avlider. Besluten fattas inte i Sverige därför att landet såldes i princip år 2002. Gamla socialdemokrater är helt säkert väldigt förvirrade just nu. Men det bör även centerpartister, gamla bondeförbundare, vara eftersom det inte finns några ”partier” längre.

De flesta nya lagar stiftas idag i Bryssel
Det var inte Reinfeldts idé att vi ska jobba till 75. Det är EU-beslut på det. Våra politiker levererar bara. Du har hört både Reinfeldt och Löfvén säga; ”vi ska satsa på tågen!” Det är EU-beslut där Sverige ingår.
2012: Mångmiljardsatsning på tåg | SvD   / 2018: Tack för Norrbotniabanan Stefan Löfven! 


Frågar du mig ska stora delar av denna väst-maffia anhållas, häktas och en hel del ska in på livstid
gabrielMen, det är jag det, som har pluggat tre timmar om dagen, 365 dagar om året i 50 år vilket blir 54.750 timmar. Få som gör, få som har tid eller som har det som hobby.

Förr eller senare ser ”alla” det, och så har det alltid varit historiskt sett att fascistbyggare åker dit.

Just nu talas mycket om att kapitalismen eller socialismen är boven och skälet, varför världen är upp och ner. Men det var inte kapitalister som bestämde att Sabbatsbergs sjukhus skulle säljas för 750.000:- . Det gjorde politiker, och då de ligger i samma säng som kapitalister kallar vi det för en fascistisk ekonomi. Det är den brutalaste formen av kapitalismen men den kommer ingenstans om inte en lika brutal politikerkår agerar mot folket och för oligarkernas agenda.

Lundgren för tio år sen:

 

Vad säger energifolket?
Victor, i filmen nedan, beskriver dessa dagar runt den 15:e maj 2018 som en bestigning av ett berg. OM energifolket har rätt, vi får se, kommer ”alla” att bestiga detta berg, och födas på nytt nu, och en tanke är väl att folk börjar se sambanden?

Man somnar en kväll som socialdemokrat och vaknar upp som krigare?
Man somnar en kväll som centerpartist och vaknar upp som en krigare?

Rent energimässigt är vi ur ”uppvaknandet”, och går nu in mer mot handling och en mer jordnära tillvaro.
Vi kommer loofatt få se fler rubriker av den typ vi såg nyss; det är sjukt!

Vi kommer att bli krigare allihop, på olika sätt, och vi får se hur gamla, äkta socialdemokrater och hur gamla, äkta centerpartister reagerar framöver.

Det är inte konstigt att folk talar med just mig om emigration men en av de saker som faktiskt kan hända är att en halv miljon, en miljon, två miljoner lämnar landet inom loppet av tre månader.

Det är inte otroligt alls om den nye starke ledaren sopar hem hela valet.

Helt nytt!
Till höger har du en statistisk omöjlighet, en världssensation, en inrikes sensation vi aldrig har sett förr.

Inget parti, som jag vet om, har någonsin tappat 10% av sina väljare rakt av på kort tid. (Jag har inte kollat in Lööf nämnvärt men det är möjligt att även hon jobbar stenhårt på att bli av med väljare?)

Hela processen kommer att pågå i sju år
En sak alla energimänniskor är helt ense om är att det kommer att hända saker plötsligt, och som ingen trodde ens var möjligt, och med fokus på pengar, mark, jord.

Hur kan man veta?
Hur vet du att det brukar snöa på vintrarna? Därför att det har gjort det förr, och för att avståndet till solen blir längre.

I den första filmen redogörs för vad som hände bakåt, då vi hade samma energier, vilket leder till att man vet i förväg vilka energier som är på väg mot jorden, och man vet via studier sen 6000 år minst hur vi reagerar på dessa energier. stefaan

De betonar just det oväntade!
Lena Holfve
Bilden till höger är helt ny. Du kan söka på bilder på Google på statsministerns namn.

Aldrig förr har man publicerat en bild på SL tagen underifrån, och där blicken är som granit. S högkvarter brukar sända ut bilder där SL ser mer ut som en pajas.

När man lyssnar på energifolket ska man se dem som inspiration, och man ska betrakta dem som människor som får en att tänka utanför boxen. Det är oerhört nyttigt, och speciellt i dessa tider.

De utlovar, hur som, revolutioner

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.