Vi sexualiserar det, vilket i princip kan bli vår död

Vi sexualiserar denna fråga, liksom deras klädsel, och då hamnar vi helt fel. Det är inte en sex- utan en energifråga.

Den feminina energin strålar ut, som en rockring, och den kan inte styras. Den maskulina strålar ut som ett styrbart spjut.

Om jag åker T-bana med en massa män kommer jag att kliva av den trött, och har jag otur helt slut.

Jag hade besök av Ibrahim nyligen, och blev väldigt trött, och det beror på att han ”tar” av min rockringsenergi. Jag avslutade också det besöket efter kanske förtio minuter, just för att jag blev trött, och vet varför.

Han är världens snällaste, och vet helt säkert inte ens om att han ”tar” energi, men detta faktum är nog också orsaken till att han gillar att besöka mig. Han blir väldigt uppiggad efter ett besök, lite övningar i engelska, en kopp te! Nu ger han alltid något igen, och om inte skulle jag bli helt slut.

Många kvinnor har en djup och oroande obalans mellan sin maskulina och feminina energi. Det kan gå så långt att vi får annettehormonella obalanser, vilket till och med kan göra oss infertila i förtid. Läs mer

Till höger har vi en kvinna med synbara obalanser, plus att hon var förgiftad av aluminium, om jag minns rätt, och totalt sett skiljer det ett år mellan bilderna, från arg svensk tant till en normal, lycklig kvinna, som ser 20 år yngre ut när hon är i balans, och hon är botad med hjälp av indiska metoder.

Sverige har ett mansöverskott dessutom, som ger ännu fler möjligheter att bli energirånad.

Jag själv har en obalans vars rot är ett dövt öra, och video 1 visar hur den löses upp via tryck. Men jag tänker som en kvinna och handlar ofta som en man, främst för att jag är svenska, men också pga obalansen pga örat.

fascim
Klicka

Nu ökar ohälsan bland kvinnor lavinartat i Sverige, och ser vi 30-100 år framåt så lär energikunskaperna nå även oss, och även vi bestämmer oss för att ha arbetsplatser, hotell, butiker etc bara för kvinnor.

Som vi ser i schemat hur man bygger en fascism återfinner vi fenomenet att allt sexualiseras, kallas för rampant sexism. Det kommer därför ta tid, och allt som sker i omvärlden som vi kan misstolka kommer att misstolkas just p.g.a. behovet av rampant – skenande – sexism.

Jag själv tror inte att jag lever då svenskan är befriad, men jag hoppas på att jag kan hjälpa till i befriandet, dvs det gör jag sedan år 2016 då UMS startades.

Högst upp har vi en väninna från Saudi, som är klädd för att skydda sin energi-rockring. Dessa kläder bärs bara bland allmänheten, och kläderna som bärs hemma t.ex. kan du kolla in via Splash, klädbutik online i Saudi.

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.