Vi öppnade oss för er och ni svarade med att omgärda oss med NATO-taggtråd

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

I den tid vi lever i nu skulle ”alla” behöva vara manipulationsexperter, samtliga borde doktorera i hur psykopater fungerar samt ha gått i egen psykoanalys för att hålla alla former av projiceringar stången. En fil kand i psykologi och mediamanipulation skulle inte sitta fel heller.

Mycket handlar om kontroll
Människan lever i grova drag i tre perioder; i den första kontrolleras vi av föräldrar, skolan, kamrater och i den andra vill vi kontrollera barn, partners, vänner (inte sällan med ett uselt resultat) och i den tredje, som anses starta vid 59-60 års ålder, lägger vi ner kontroll och motsätter oss de som söker kontrollera oss.

Vi kan därför dra slutsatsen att människan kommer att uppleva NWO och  ”globaliseringen” på tre helt olika sätt.

Det är också ett skäl till att det finns ”olika åsikter” och vi ska studera synen på Ryssland idag:

En av Rysslands mest kända diplomater heter Maria Zacharova. Hon är ryska utrikesdepartementets taleskvinna och hennes roll går långt utöver den traditionella diplomatens. Läs mer, låst artikel i DN.

Jag upptäckte runt år 2011 att ryssarna rustade våldsamt, och i vårt land var det locket på med undantag av Piteå tidning som meddelade att kommunalrådet var oroad. När jag sökte information utomlands fann jag att NATO hade utvidgat rejält, och det är ett direkt löftesbrott.

Märkligt nog var det locket på i många år, och plötsligt exploderade tidningarna och nu var det tydligen dags att bli rädd för ryssen.

Den 13 maj 2013 lugnade Reinfeldt nationens medborgare: Ryssland har inte förmåga att anfalla Sverige.

Det tog alltså minst tre år, och det fick han säga utan något större motstånd trots att det är osant.

Ingen har besegrat den stora björnen, och landet är gigantiskt. Det är fem år sen…  och numera säger den nuvarande statsministern att Ryssland är det största hotet.

Yttre hot används alltid då man bygger en fascism, och sen dess är vi uppdelade i två läger. Ett som fnyser, och anser att det är NATO-propaganda, och ett som är verkligt rädda för ryssarna t.ex. Mats Johansson (m), som planerade en bokserie. Det blev bara en därför att han avled rätt otippat; Kalla kriget 2.1 : Onda imperiets återkomst.

Löftet som bröts – Natos utvidgning efter det kalla krigets slut | Proletären
Vem hotar vem i öster? | Proletären


Tiden är alltid den bästa domaren
Ingen vet, alla bara gissar, men rent historiskt har Ryssland använts i inrikespolitiken förr och när du, som är i Stockholm, kommer ut från T-banan vid Slussen står du på Rysstorget. Det lilla torget utanför bär det namnet därför att kungariket Sverige tillät bara ryska handelsmän att vara där. De fick kliva i land, och sälja sina varor där, men bara där.

Varför?
Rysshärjningarna kallas den ryska flottans terroraktiviteter mot den svenska civilbefolkningen längs den svenska östersjökusten samt expeditioner och strövkårer inåt landet under de sista åren av det stora nordiska kriget, 1719–1721. Avsikten med att plundra och bränna var att tvinga den svenska regeringen till eftergifter i fredsförhandlingarna på Åland. Sveriges representant Georg Heinrich von Görtz förhalade dem i förhoppning om militärt stöd från England. Peter den store eftersträvade ett slut på kriget för att i stället inrikta sig på att reformera Ryssland. Källa

Vi har genminne
Genetic Memory: How We Know Things We Never Learned – Scientific …  I våra egna gener finns t.ex. rädsla för ryssen på samma sätt som du helt oförklarligt och utan anledning kan vara livrädd för t.ex. ormar.

Men, vi har genminne samtidigt som vi har en hel generation som är helt historielösa. De kan säkert ge sig in i debatter med de som är livrädda för ryssar… men de lär inte kunna övertyga dem om att det inte är någon fara. Ancestors’ Genetic ”Memories” Could Be Passed On For 14..

Farfarfarsfar kanske var med här:
Medan Gustav III var på väg till Finland för att ta befälet över trupperna, förekom det också en obetydlig gränsstrid (juni 1788). Men både i Sverige och utomlands trodde man att det var Gustav själv som låtit anordna gränsstriden för att ge sitt anfallskrig sken av att vara ett försvarskrig. Man tror att han låtit klä ut sina egna soldater till ryssar, och sedan låtit dem anfalla på svenskt område. På det sättet skulle det se ut som om det var ryssarna som anföll Sverige. 

Knappt hade kriget startat förrän många officerare gjorde uppror. De var övertygade om att det var Gustav som olagligt börjat kriget, och de började därför på egen hand inleda fredsförhandlingar med Rysslands kejsarinna, Katarina II. På Anjala gård vid Kymmene älv, träffades över hundra officerare och slöt ett förbund mot kungen. Läs mer

Vi får se om de får ut det fåtal militärer vi har i skarpt läge
Det ”normala” är i princip krig, vi glömmer lätt det, och ett skäl till att vi haft en lång fred beror på avspänningen efter det förra kalla kriget.

I början av 90-talet lovade väst, på heder och samvete, att inte utvidga NATO och när man bröt det började också ryssarna att rusta, och jag fick en känsla av att det var för att ”hänga med”.

En synbar vändpunkt
Du kan lyssna själv, Putin är rasande i inslaget. Eller kalla det rädd. Det är som om han förstår att Ryssland står på tur. De har enorma mängder råvaror… Spelar han ilskan i filmen nedan är han skicklig.

US intervention in Libya was turning point for Putin – Business Insider

Artikeln fortsätter under filmen:

 

Polarisering används?
Jag själv ska börja säga; ”jag vägrar att polarisera vad det än gäller!”

Synen på Putin är på samma sätt delad eller polariserad; ett gäng fnyser och gillar honom skarpt, ett anser honom farlig, och ett tredje anser att Putin är inte ens Putin. ‘Vladimir Putin is dead’.

Det beror på att hans förra fru, de var gifta i nära 30 år,  envetet har hävdat att den vi ser som Putin är en skådis, och den riktige är död.

Det sa hon innan hon påstods vara försvunnen; Lyudmila Putin, Wife Of Vladimir Putin, Mysteriously Missing.

Putin går till offensiv med fejkade nyheter – DN.SE

Folk har givetvis grävt i saken och artikeln fortsätter under filmen:

Tidigare i år kom en skrämmande bok under rubriken ”The Masons” ut  i Italien, vilket är det enklaste sättet att avslöja hela den konspiration där vi befinner oss. Boken har chockat allmänheten på grund av att Grand Master själv gav ut en lista över personer som styr eller  som har styrt världen och offentligt avslöjat namnen på sina loger som kan vara röda av bara en enda sak – de arbetar alla tillsammans (och Putin ingår ) mot samma mål – skapandet av den nya världsordningen, medan kvasi-kamp ”stormakterna” egentligen bara är en lek för massorna.

Grand Master Giele Magaldi avslöjade också en lista över politiker och korporativistiska som å ena sidan sitter i samma loger, men å andra sidan, förmodligen kämpa emot varandra.

Till exempel, befinner sig ledaren för ISIS i samma frimurarloge som t ex  Tony Blair och Nicolas Sarkozy.

Photoshop? Vet du inte…

Vladimir Putin sitter i samma frimurarloge som Angela Merkel, och han är, förmodligen, våldsamt emot den nya världsordningen och frimurarna (så det visas bara).

Grand Mastern och författaren till boken hävdar att det enda syftet med alla politiker i toppen av världens regeringar är att etablera den nya världsordningen där eliten kommer att dominera världen.
Läs mer

Personligen tror jag att det är dumt att låsa fast sig i bestämda åsikter, vad det än gäller avseende världsläget, och helt vansinnigt att bli osams med folk på grund av något så flyktigt som just åsikter.

Har författaren till ovan nämnda bok ”rätt” pågår årtusendets teaterspektakel för att bland mycket annat sälja vapen och plundra statskassor. Ungarna i USA har inte självklart haft skolböcker på länge, och det har heller inte de svenska, och hela den ”offentliga sektorn” startade med att bönder slog sig samman för att avlöna en lärare i byn… Hundra år sen…

Inside the secret world of the Freemasons – CBS News

Freemasons documentary: ‘Secrets of the Masons’ reveals hidden world

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 625 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Ryssland visar en positiv utveckling av familjen.
    ”Both nationally and regionally, recent Russian policy has been stressing increased supports for creating strong, moral, healthy family units. This project goes hand in hand with the growing anti-abortion movement and improving child support policies.”https://russian-faith.com/family-values/modern-russia-only-traditional-families-can-keep-our-country-strong-n1268

1 trackback / pingback

  1. Vi öppnade oss för er och ni svarade med att omgärda oss med NATO-taggtråd – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.