Vi måste lära oss universums språk före utflytten

universum

Förr eller senare ska vi iväg från Tellus men innan det får ske tror jag att det krävs att vi talar och förstår universums språk. Jag upptäckte det i rätten för nu 35 år sen, första gången, och det går ut på att du får precis det som passar din identitet.

Är du ett offer, drar på en skitkarl som slår dig, för alla karlar är ju svin, så får du precis det, och dör han så kommer en ny, värre. Vi får inte vad vi vill ha, vi får det som passar vår egen självbild och -uppfattning. Svensken säger t.ex. ofta att pengar är onda, varför universum svarar med att dra in ännu mer av den varan.

Jag ägnade ett halvår minst år att pressa en närstående, öste ut negativa giftpilar, och det kommer leda till att den människan börjar älska sig själv, vilket behövs, sen länge, för att inte säga akut. Den personen kallade mig för ”självgod”, för 35 år sen, visst, givetvis, måste bli så – om vi tänker efter. Om man är inne själv i ett race där man misshandlar sig själv grande, sätter sina egna behov efter en bedragares behov t.ex, kan jag inte framstå som nått annat än extremt självgod.

Men, jag tror fortfarande att det är så att vi måste lära oss universums språk innan vi kan flytta ut från dårhuset.

Vi får alltså inte vad vi ber om, önskar oss, ge mig tio nya bilar…  vi får det som passar vår egen identitet, och det vi fokuserar på.

Grand solar minimum skapar ett kilometertjockt istäcke här och där på klotet, och man gissar runt år 2035.

Köper man det inser man vad det är för folkmord som pågår när man lär ut att energifolket är humbug…  De om några kan hjälpa folk att ta fram den äkta identiteten!

Den identitetslöse svensken vrålar; inte fler flyktingar nu!!!  In väller ännu fler… och slutligen kan den individen inte flytta ut eftersom det nu sitter som berg i den egna identiteten;
-Jag gillar inte olika!
-Nähä, säger universum, du slipper, hoppas du gillar snö.

Jag själv skulle inte ha några större problem att flytta ut, jag är redan ute på många sätt eftersom jag bor på norra Cypern, och det kan jag tacka min far för, som strösslade hela min barndom med studenter ifrån USA.

Jag var väl 13 år då jag åkte över dit solo, fem då jag var i Italien en hel sommar, och tappade svenskan, bodde ett år i Danmark som 18-åring, och jag har väl besökt 77 länder.

Jag bryr mig aldrig om varifrån folk kommer, jag bryr mig om vad de gör, och den inställningen borgar för att jag träffar aldrig snedseglare från andra länder, jag har inte ”beställt” några, själv.

Det är så, vi får in det som understödjer vår egenpåstådda identitet, inte det vi vill få in. Talar du illa om din barndom t.ex. – du är jätteoffer –  så kommer du bara få in rövare och bedragare så du förblir offer.

Jag minns en svensk, som inte uppförde sig som en sån, som plötsligt mindes hur hans far hade jagat mamman, som skrek som en blådåre, och han ställdes inför ett val.

Fråga mamman, anta…  
maskulin energiHan frågade mamman, som mindes händelsen, de hade vunnit mycket pengar, pappan skulle slippa arbeta så hårt, det firades genom att han jagade henne runt, runt i lägenheten och hon skrek av förtjusning.

Tur han frågade, vi vet ju vad han förväntas anta i just Sverige; våldets Mecka, eftersom den maskulina energin är slaktad.

nymaskulin

Spread the love
Om Lena Holfve 9834 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.