Vem är farligast; Lööf, Putin, Trump eller en svensk sojapojke?

ryssland
Kan inte bli mkt mer osant

manDet var en bloggstammis som skrev att det finns gott om sojapojkar i riket, och jag hade aldrig hört uttrycket förr.

Jag fick googla…
Jag googlade, och intervjuade ett par svenskar, och de beteenden man radar upp runt ”sojapojkar” är i mina ögon alk-drogsymtom.

Ovan kallas de för ”män” och påstås ingå i nåt svenskt patriarkat, som jag har letat efter i hela mitt vuxna liv, och jag kommer inte fram till nnågot annat än att det rör sig främst om alk-drogmissbrukare.

Bombastiska, hånfulla, spydiga, kan inte tänka, drar förhastade slutsatser, är ohyfsade, otrevliga, ovänliga plus elaka samt kan aldrig ta ansvar och skyller konstant ifrån sig därför att de är kemiskt beroende och hjärnan är kidnappad.

Rekordet i rätten var en som hade pangat en glasflaska i huvudet på en suparpolare och som skrek:
– Det är Systembolagets fel!!! Om inte de hade sålt brännvin i glasflaskor hade det här aldrig hänt! 

Han, och inte Systembolagets produktionschef, åkte in på 9 månader.

De är för många i Sverige
svenskarEnligt AA är de 20% av befolkningen, och enligt regeringen är de 10%, och du ser dem överallt. Utifrån min erfarenhet är maximalt 10% av dem farliga, och man kan dela upp dem i två stora grupper; de som åker in i fängelse, och de som hamnar på psyket för gott av typen Karsudden. Nitto procent av dem är livsfarliga för sig själva men för allmänheten är de harmlösa exkl. att de kan köra bil onyktra.

De utåtagerande, som hamnar i fängelse slutligen, slänger igen dörrar framför nosen på dig, de kan mycket väl sätta krokben för dig, köra på dig med en kundvagn, köra bilen så nära dig och genom en vattenpöl så att hela du blir blöt. De kan hota dig, trots att du aldrig talat med dem eller haft med dem att göra.

Kommunerna drar in behandlingarna, och de har dessutom förändrats på ett sånt sätt att de förmodligen inte biter alls eller väsentligt sämre än förr. Jag skulle inte önska min värsta fiende ett liv som aktiv alkoholist och tyvärr tror jag att den gruppen snarare triggas, för att utnyttjas, nu än sänds in på några behandlingar.

Jag blev polisförhörd per telefon 
Den kvinnliga polisen tipsade mig om att jag borde begära 10.000:- i skadestånd. De tänker alltså åtala den för mig okände man vars tilltag ledde till att jag fick en skyddad adress vilket förmodligen är ett måste ändå om man ska vara författare i Sverige. Var tredje författare hotas och det är vi nog ensamma om i hela världen.

ssuGissningsvis ligger de bakom att många unga kvinnor säger som de gör? Tyvärr talar de om ”män” vilket i sammanhanget blir helt fel. Friska män utsätter inte andra människor. De kvinnliga kommer starkt och begår precis samma typ av brott och beter sig lika aggressivt. Alkoholismen är klass- och könlös.

Vill du lära dig mer beger du dig till www.bottenupp.net.

Tvärtomlandets språk
Man kallar alltså aktiva drogmissbrukare för ”män” eller  ”sojapojkar” och ISIS-soldater kallas för ”barn” och i det klimatet ska jag försöka skriva nya böcker på svenska?

Är de då farligare än Putin och/ eller Trump?
Risken att stöta på presidenterna är minimal, och skulle de börja bomba hela klotet lär alla råka lika illa ut, men sojapojkarna går lösa och påverkar precis hela klimatet i Sverige.

Rysshotet, farligt?
Sanningen är förmodligen att ett dussin människor på klotet max. vet exakt vad som pågår och inte. Runt dem finns kanske tusen individer som vet 40%. I bästa fall får vi veta om 50 år via nån som läcker dokument.

Har vi tur är samtliga aktörer enbart anställda av krigsindustrin, och det som pågår är ett slags tvätt av skattemedel eller styrning av dem från verkliga behov, skolböcker t.ex., över på missiler.

 

Swedish authorities told to prepare ’in terms of war’ amid Russia…

Putin eller den ryske utrikesministern får aldrig tala själva i statstelevisionen

Hur ska man som heltidsarbetande barnfamilj kunna reda ut den röran?

Går inte, den tiden har ingen yrkesarbetande vanlig människa, och för några år sedan sa en ung kille till mig att han hade löst det problemet.

 • Jag lyssnar bara på partiledarna, och ganska precis då hade Reinfeldt förklarat att ryssarna saknar förmåga att anfalla Sverige och det var den unge mannen nöjd med.

Den unge mannen tillhör därmed den grupp vars världsbild är extremt felaktig.

Ryssland är ett mycket stort land med en armé som har demonstrerat supermoderna vapen. Allt om Putins nya vapensystem – Ryssland rustar upp militärt.

Gigantisk övning just nu
När ryssarna nu genomför den största övningen i mannaminne, där de anses öva för ett världskrig med flera fronter, är det rätt tyst i svensk press liksom i alternativmedia.

putin
Ser inte ut som ovänner direkt och bilden förefaller inte vara photoshoppad

De sistnämnda fnyser åt rysshotet, MSM avskyr karlen, och jag lyssnar på både Putin och alla andra inkl. att jag inte sällan tar del av NATO-texter.

Det är väl jag som är domstolsskadad?
Man kan faktiskt inte ta in folk i en rättsal och säga, innan de ens har satt sig ner, att man vet vem som är busen. Man måste lyssna på alla, precis lika mycket, och utan förutfattade meningar – alltså lyssnar jag på såväl Putin som NATO-folk.

Det existerar mängder med människor som anser att det mesta är teater och att samtliga ledare tillhör olika slutna församlingar. Jag kommer aldrig någonsin i nuläget hålla på nån av dem eller tro mer på den förste än den andre.

Inte i dessa photoshopstider
Vidöppna sinnen och ingen fastlåsning nånstans är min melodi dvs. ”rättegången” är ingalunda över än. Jag går ogärna på vad folk säger. Jag vill gå mycket mer på vad folk gör.

Putin anses t.ex. vara världens rikaste politiker, och kan vara god för 200 miljarder dollar, och varifrån kom den förmögenheten? Frågar du ryssar på Cypern svarar de ”korruption”.

Han förefaller dock inte vara vän med Rothschildvars banker är utkörda
Det kan nog skapa ett hämndbehov mot Ryssland, och det kanske är så att de rustar uteslutande för att försvara sig?

Nu är det inte som Reinfeldt sökte dilla i folk att ryssarna saknar förmågor, och Putin vet helt säkert att Sverige är ett ISIS-fäste, och det enda landet i världen som har legaliserat ISIS flagga.

Givetvis har ryssarna kapacitet

https://www.youtube.com/watch?v=maro_RHBWmg

Putin ger ofta timslånga presskonferenser, och  han har lovat på heder och samvete att han ämnar röka ut varenda ISIS-soldat som existerar och var de än befinner sig i världen.

Vi ligger alltså pyrt till men det finns en viss chans att folket skonas framöver, och jag tänker på Polens ledares uttalande då de sände oss hjälp mot skogsbränderna; ”Det är det svenska folket vi hjälper, inte er regering.”

Tackade vår regering för hjälpen?
Jag kan inte hitta det men väl det omvända; Polska brandchefen tackar Sverige. Sverige utmärker sig alltid som ett tvärtomland.

Hur som, så är ”rysshotet” för mig verklighet just därför att den svenska staten skyddar ISIS, och inte minst via nyhetsrapporteringen.

 

 

Men jag tror inte att ryssarna skulle gå in för att stjäla uran t.ex.
De har enorma naturrikedomar själva. Men det är fullt möjligt att de solo eller samman med 40 muslimsk länder röjer upp i det ISIS-svenska träsket?

trump

Och hur farlig är Trump?
Men ingen vet var vi har Putin lika lite som vi vet än var vi har Trump.

Får man tro svensk press är Trump enbart galen men han gör en hel del nytta.

Jag lägger ut en hel drös filmer, och tackar för att jag aldrig kommer att sitta på en rättegång som ska reda upp i den röran som uppvisas i filmerna, längre fram.

Det är där vi är nu att vi kliar oss i huvudet och undrar vilken ledare som är farligast. Sjukare än så kan inte klotet bli.

 

Apropå farliga ledare
loof
Som du ser till höger har man börjat bädda sängen för att vi ska få ”vår första kvinnliga statsminister” och är du emot är du en mansgris, kvinnohatare, anti-feminst och lite till.

Planen nu är att en miljard afrikaner ska tryckas upp varesig de vill eller inte.

Det är ostridigt att man redan bygger upp mot ett inbördeskrig, genom att sätta grupp mot grupp, och är det någon svensk grupp som kan tänkas agera som de främsta nyttiga idioterna framöver så är det nog sojapojkarna.

Sojapojkarna, sicket ord! Låter som en boktitel snudd.

Vem är då farligast?
Sojapojkarna i ditt kvarter, Frkn Småland i ditt land, Ryssland som din granne och USA:s maffia globalt sett och numera är den insyltad i de flesta livsmedel du äter och mediciner ”alla” ska äta.

Eller som Leif GW sa för 20 år sen minst; ”Gud hjälpe Sverige!”

https://www.youtube.com/watch?v=3BUUy1C0_4g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ryska armén

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

6 kommentarer

 1. Finns inget på svenska. I Sverige sägs det vara ett nedsättande ord bland ”högerextrema” för män med vänsteråsikter. När småpojkar (och flickor) hjärntvättas och matas med extrema vänsteråsikter från dagis upp till de är fullvuxna så blir de såhär. Så varför gör de såhär mot barn? Som du skriver, ett resultat av drog- piller- och alkoholsymptom.

  Soyboy, slang used to describe males who completely and utterly lack all necessary masculine qualities. This pathetic state is usually achieved by an over-indulgence of emasculating products and/or ideologies.

  The origin of the term derives from the negative effects soy consumption has been proven to have on the male physique and libido.

  The average soy boy is a feminist, nonathletic, has never been in a fight, will probably marry the first girl that has sex with him, and likely reduces all his arguments to labeling the opposition as ”Nazis”.

 2. Lådvinsvänstern. Det gäller att ha reservdunk hemma så de slipper köpa nödraketer till frukost 😀

  Nödraket = Folköl 2,8%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.