Uppdat; Vi lär oss mer om ett centralt fenomen, just på Internet???

Skärmavbild  kl

Jag hade skrivit att min stora blogg nedlagd 2015 hade 184 000 läsare per dygn, fel, det ska vara per månad, rättat nu.

Jag gissade på 2-300 000 dry drunkare på gatornaSkärmavbild  kl
De kan vara en miljon eftersom regeringen säger att 10% är alk, och AA säger 20%. Ur den gruppen gissar jag att 5-10% hamnar i en Dry Drunk med företräde de som slutar supa själva. Avrådes! AA har enormt mycket kunskap t.ex. hur sockret måste balanseras, och då slipper man hamna där.

Skärmavbild  klVi lärde oss att de som sitter i en Dry D är nostalgiska, de är aldrig tillfreds, socialt isolerade och har humörsvängningar, och det är bara fyra av många symtom.

I nostalgin ligger att bara komma ihåg det man vill komma ihåg, och jag ser ofta på texterna, ute på nätet, att Sverige förr var fridens land. Men nu är allt svart.

Frid?
Upplopp var ingalunda ovanliga, och riktigt läskiga, för raggarna kom in i städer eller till småorter iklädda kättingar och stiletter, och de gick bärsärk.

Dry Drunkarna och deras världsbild är megastor på Internet, tror jag

Skärmavbild  klJag vill göra påståendet att Dry drunkares sociala isolation innebär att de är mer ute i pratforum på nätet än vanligt folk, och att deras nostalgi har lett till en totalt förvrängd bild. Dvs där man debatterar, och du känner igen dem på hånfullheten t.ex. Vi / jag har aldrig fått in dem i mina bloggar, inte ens i den stora jag la ner 2015 som hade 184 000 läsare per månad. De är nog rädda för Botten upps författare?

Det är ingalunda nytt att kvinnor inte vågar gå ut på kvällarna
Det slutade jag med runt 1975, och en av de saker jag älskar med TRNC är att här kan jag det för första gången i mitt liv har jag haft den friheten i nu snart tio år. Min mamma klagade över det redan på 60-talet, och gick nog aldrig ut solo någonsin.

Vi var livrädda för dem
Jag fick en raggartyp på mig en gång 300 meter ifrån det kommunala insjöbadet, han var dessutom soldat och jag var väl 12 år, och han försökte dra ner mig från min ponny. Jag blev nog aldrig direkt rädd utan mer beslutsam, och det beror Skärmavbild  klpå att jag fick lära mig judo mycket tidigt, krävdes på den tiden. Den behövde jag aldrig använda mig av för jag skänklade min ponny så att han vände sig om, och kickade till killen som flög iväg.

Jag är helt säker på att då fanns inga agenter som agerade, för att ställa till med oreda i samhället, inga ISIS-soldater, och det har vi idag. Det är ett tydligt skymningskrig i Sverige, och det är nytt liksom krigsvåldtäkterna är det, och så länge som folk tror att det är muslimer, flyktingar, ouppfostrade män, en kulturfråga så lär de väl kunna hålla på. De tror också att vi ska globaliseras, och det ingår inte då man bygger en fascism.

Tvärtom, vi ska bli nationalister
Det är prio 1 då en fascism byggs. Vi kan vara tvärsäkra på att nationalism ska provoceras fram. Studera hur man provocerar runt den svenska flaggan t.ex.

Ett annat Dry Drunksymtom är att de ofta känner helt fel
Skärmavbild  klMånga, inte minst i USA, kallar Dry D för en känslosjukdom, och ”King Baby”, och det står för att de själva ser sig som kungar men omgivningen uppfattar en bebis utan tålamod, djupare kunskaper eller insikter, en som reagerar och skriker rakt ut.

Om du besöker ett pratforum kan du se om du kan peka ut dem, och gå då först på nostalgiupprördheten, frustrationen samt hånfullhet. Jag känner igen dem rätt snabbt, och har studerat hur de ser på bedragaren Christinas påstådda 3-månadersdom för hets mot folkgrupp, och de går i taket, har gått på det och har skickat pengar till henne. De har varit så upprörda att vanligt folk verkar tro på den sagan.

OM jag har rätt har vi i princip inga ”högerextrema” i riket, det är en illusion vilket förklarar varför deras partier får 6-700 röster, utan det vi har är främst upprörda Dry D:are, som agerar ut så ofta, och ”överallt” att man lätt kan tro att det existerar nån motståndsrörelse.

De vill framförallt ha andra att REAGERA dvs prata, skriva på namninsamlingar, etc. Sov på saken i minst en vecka, och se om du kan ”se” dem online. De är väldigt förutsägbara eftersom de handlar i princip efter en symtomlista. Kan du lära dig det här kommer din egen sinnesro att öka markant därför att du slipper den förvirring de flesta upplever i mötet med en Dry D:are.

lbDessa insamlingar av identitet är livsfarliga men folk verkar inte fatta det öht. De inser inte att de lämnar ut sig och tror att de kan påverka det som sker. Det enda som kommer att ske är att de själva blir drabbade i slutändan, men så långt har de inte tänkt. De anser dessutom att de som inte skriver på är svikare.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.