Bråkig läsare, sd-censur, västfolk och vi har mycket att lära

svedalablöder e
Illustratör: ateljelugnet.se
n
Ironisk bild…

Vi kommer ALDRIG, och jag menar ALDRIG, att lösa ett enda problem utan att beakta det egna ansvaret.

Våra makthavare visar det tydligt som tror att man löser krigsvåldtäkter med hjälp av plastarmband.

Vi kommer heller ALDRIG, och jag menar ALDRIG, lösa ett enda problem om vi inte först gräver upp dem och studerar dem ärligt.

Jag själv hade inte brytt mig det minsta om Sverige, sen 80-talet, före 2011-12, då jag fick en rent kriminell upptaxering på halsen, och då började jag utreda; vad-är-det-frågan-om-här? Vi är många som lämnat landet vind för våg.

Så, nu gräver vi lite…

Isolering är ett alk-drogsymtom och sd:s nya stil?
Tillåtna-och-inte-tillåtna-sidor-att-länka-till är en pdf-fil som jag har fått av en politiskt bevandrad vän, och som visar vilka sidor sd:s medlemmar får, och inte får, länka till.

Man vill centralt isolera dem
Folks åsikter är också allmängods, och inte deras privatsak därför att privatlivet är i princip avskaffat. Vi funderade på syftet och kompisen kläckte tanken:

”Listan luktar psyop lång väg. Två syften?
1. Göra folk ännu mer förbannad och därmed radikaliserade
2. Gör PR för kontrollerade oppossitoner.”

År 2013 varnade Göran Person för den uppblåsta självbilden
cat
En sån kommer som ett brev på posten om man isolerar sig. och Sverige känns extremt isolerat.  Det lär inte bli mindre isolerat om sd ska ha egen majoritet, de vill gärna ha det, och sen ska vi alla få listor som anger vad vi får och inte får läsa. De har börjat mobba folk över till Alternativ för Sverige? Redan blivit som de som de föraktar?

Jag raderade kommentrer igår
Inte för att du inte får läsa dem för mig utan för att jag ämnar inte bli åtalad för hets mot folkgrupp.  Det var en läsare som ville att jag skulle ”se” att en av honom omskriven liten folkgrupp är busarna som ligger bakom allt. Allt är deras fel, sen hedenhös. När jag inte ”såg” vad han ville ansågs det att jag INTE VILL SE.

Så här är det med den saken i verkligheten:
Det är ett jäkla ohyfsat sätt att sitta och skriva långa kommentarer under mina artiklar, som vilken vuxen som helst förstår är åtalbara. Då är man inte min kompis nånstans eftersom man utsätter mig.

För mig är det en kulturkrock att ”möta” västfolk dygnet runt nu
nTotalt sett är västs kultur så sjuk att den lär gå under bara av det skälet. Det är väl en månad sen en kniv sattes i ett däck, och jag hotades allvarligt, fick en ny bostad och sekretessadress dvs en så kallad kvarskrivning.

Idag blev jag tillsagd av en ung trevlig tjej att jag inte kan ha en pinal utanför dörren för då stjäls de. Jag bara gapar…

Skälet att jag raderade kommentarer är just det; jag utsattes
Är man min läsare vet man dessutom att jag har föreslagit att ”alla” ska lägga ner utpekandet av religioner, folkgrupper med mera som lagen skriver om och istället skriva och säga; den internationella kriminella liga som vill…

forsvretVi har ett eget ansvar 
Jag tror dessutom inte på att det är deras fel att 2% var nyktra nog i lördags för att möjligen klara av en attack vid midnatt ifrån främmande makt. Inta det här landet en helg kan vilken barnunge som helst göra därför att fyllan är helt outstanding.

Eller att 20% av befolkningen enligt AA är aktiva alkoholister och 1,7 miljoner har mögeltoxiner i sig, enligt Folkhälsoinstitutet, vilket leder till hjärndimma, och att man inte kan tänka, samt att handlingsförlamning är ett av symtomen.

Eller att 1,6 miljoner går på psykpiller för de anses lida av ”psykisk ohälsa” – läs mer om dem i utmattad.net.

Vi är inte världsmästare på allt och har enormt mycket att lära av andra kulturer
ambulnsJag lärde mig ohyggligt mycket då jag först utbildade en ung gigantiskt alkoholiserad sudanesiskas pojkvän.

Eftersom vi hade polis- och ambulansbilar på gatan i ett, och då jag en gång fann henne medvetslös på gatan utanför min dörr, hade jag först tänkt konfrontera henne för att bryta ner en ev. förnekelse.

Men jag vågade inte
saudi eJag valde att utbilda pojkvännen långsamt men säkert därför att jag kan på tok för lite om Sudans-Saudis-Egyptens kulturer, och hon har rötter i alla tre länderna.

Eftersom han var Saudiarab, 29 år gammal, och jag är 65 behöver jag egentligen bara säga;
– Jag har en kunskapsgåva jag vill ge dig, dyk upp vid min terrass tre gången i veckan tills jag är klar med överföringen, så gör han det. De äldre är Guds gåva till de unga, och speciellt i kris.
n

Här i Sverige har jag hört att araber t.ex. skulle säga att de tar inte order från kvinnor, och liknande tjafs, men det är väl för att ni har sånna organisationer som Muslim Brotherhood här, och de är förbjudna i såväl Sudan, Egypten som Saudi, liksom på Norra Cypern, och i totalt 40 muslimska länder. I Saudi får du 12 år på kåken om du ens hjälper dem. Ni debatterar verkligen med dem alla andra låser in.

Pojkvännen fixade sen så att mamman kom
Bråkig läsare, sd-censur, västfolk och vi har mycket att lära</div srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.