Vi får energihjälp, och du lär bli trött nu framöver då och då!

n e

Allt är energi…
Jag tror att det är viktigt att vi förstår varför världens sjuka ledare vill sänka våra frekvenser t.ex. via rädsla. Det lär inte lyckas därför att Tellus badas fullständigt i solstormar och nya magnetfält som våra forskare kan mäta, men inte förstå. Den process som utlöstes med start år 2012 kommer säkert att ta ytterligare tio år.

Skärmavbild    kl

En läsare till meddelade mig igår att vanmakten släppt och att rädslan är på väg bort. Det är bra det, skicka hit vänner och bekanta som mår uselt nu. Ju fler som släpper rädslan, och börjar höja sina frekvenser istället, desto snabbare slår vi ihjäl samtliga satanister – lagligt!

Energivägen!

femininLåga frekvenser ger vissa beteenden, och ju längre ner man befinner sig desto uslare blir de.

Ju högre frekvenser du har desto lugnare blir du, vad som än händer, och längst ner lägger jag hela energischemat avseende människan.

Längre fram kommer kriminalvård bli frekvensterapi, med andra ord.

 

En av de saker som kommer att bli megastort är att hitta sin egen unika identitet
Studera sin egen energikarta kommer på samma sätt att bli inne. Det sker i samma stund som folk avslöjar polariseringsagendor, och det vi kan nu om energi blir vardagsmat. Universitet i Norge har redan börjat så långt att du får studiebidrag för att studera just energikartor, och när det tränger ut går vi ifrån ett kollektivt synsätt över på ett individuellt.

Sverige är nog världens mest kollektiva land, in absurdum kollektivt, alla ska tycka så här… När vi lämnar det kollektiva synsättet försvinner ideologipolitiken, och vi får realpolitik. Dagens politiker, som ofta helt saknar utbildning, får gå. När folket säger;
Sluta prata! GÖR nått – så föds realpolitiken.

När folk hittar sin egen unika identitet kan de inte kontrollera oss längre
Jag testade på en normalsvensk i förra veckan, och gav vederbörande min kurs som en present, och personen i fråga har inte loggat in, och lär inte göra det än på ett par år. Men det var intressant att få se den livrädda reaktionen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qkZT1oIuiSs]

Schulman Resonansen.

Vi lever i förändringens tid och energiskiftena sedan 2012 är enorma
Skärmavbild    klVi ser alltmer att en ny era för mänskligheten håller på att manifesteras. Just nu står vi mitt emellan två tider/energier och vi ser också två aspekter av mänskligheten.

Energierna som kommer in är otroligt positivt men det kan också vara utmanande. Uppstigningssymptom kan vara besvärande och lite förvirrande.

https://www.youtube.com/watch?v=gN5RLHqtka4

 

Uppstigningsprocessen

Skärmavbild    klFöljande film har jag visat förut, och den visar hyfsat vad det är frågan om. När jag såg den första gången år 2012 skakade jag på huvudet, humbug!!!, och tänkte att det där lär inte hända / drabba mig. No way!


Aldrig i livet jag kommer arbeta inom vården!

Nu sitter jag med mina 3448 sjuka kvinnor, och av dem ett dussin män, inom UMS… och har skrivit fyra böcker till dem…  Och hur skulle jag kunna förlora allt som ägde tre vinstgivande aktiebolag, en statsvåning om 160 kvm, ett sommar-sjö-ställe om 480 kvm med pool, båt, Lexus i garaget, och en hög taxerad inkomst?

Det var inte svårt alls; det räckte med att jag blev allvarligt sjuk.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VFK2K7Z3w7w]

masculine feminine balance

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.