Vi får en helt ny ekonomi

Skärmavbild    kl

Är ett helt folk historielösa inträffar nog ett slags syn som går ut på att allt är statiskt.
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Man har ingen känsla av att allt förändras jämt, och att det alltid finns en framtid, för man vet helt sonika inte om att det är så; panta rei.

Jag hör ofta unga kvinnor säga att kvinnor förr hade ett helvete…
De känns lärda att säga det. Bäst hade vi det nog på 800-talet. Min mor hade absolut mer att säga till om än vad min dotter har.

Hur som, klart att vi får ett helt nytt ekonomiskt system, startar inom sju år skulle jag tro, och hur kan man veta det? Det gamla har ju gått sönder!

Allt du ser omkring dig som är trasigt, och som inte fungerar, kommer att förändras, och det du ser och upplever nu är det forna systemets absoluta botten och slutligen död. Det kommer att vara på det viset så länge som det är ett faktum att människan alltid har löst sina problem, alltid, vad det än gäller.

fascismVi får se på vägen, om jag får rätt när jag skriver att väst är inte en kapitalism.

Väst har idag en renodlad fascistisk ekonomi, och det är något helt annat det, och den måste upp på ytan så att folk ser och förstår hur den fungerar.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.