Nu anses kriget vara över

n e

Eftersom jag är mycket utomlands sen många år tillbaka nämner ofta människor att de vill flytta ut, och inte sällan talar de om Spanien eller Portugal.

Såväl Spanien som Portugal är EU-länder, och alla beslut fattas på Wall Street, i finanskvarteren i London, i Bryssel eller i FN-huset avseende såväl Sverige, Spanien som Portugal. Det enda unika med Spanien är att de officiellt har förklarat sig vara EU:s första fascistiska stat.

Jag skulle inte vilja flytta till Torrevieja (Alicante) där ISIS härjar och Portugal bör få nästa bail out. Men… har indierna nedan ”rätt” försvinner soldaterna snart. Har de fel har Europa problem.

Västmänniskan vet att vi en dag dör men skillnaden mellan en 40- och en 50-talist är inte sällan att den sistnämnda säger;
 – När jag dör… Medan 40-talister lever inte sällan som om de är helt odödliga, och de säger således;
– Om jag dör..

Det är en konsekvens av att vi har upphört som fysiska varelser, och folk kollar in utsikten då de köper ett hus men struntar i att kolla om huset är mögelskadat i grunden.

Då får vi problem därför att vi i verkligheten är fysiska varelser. Men faktum är att avseende döden har vi kommit en bit. Fram till 60-talet var det fullständigt otänkbart för en läkare att meddela en patient att denne var dödsdömd.

Västmänniskan har väldigt ofta helt ”fel” prioriteringar eller som jag brukar skriva;
Vi vägrar lämna bort tvätten men vi lämnar bort spädbarn.

Man brukar säga i öst att det är vi som är de extrema, och ett exempel är att vår press tiger t.ex. om solstormar trots att de påverkar hela jorden och oss fysiskt.

Vi har erkänt månen!
Vi har väl inget val därför att man ser den. Om man inte hade sett den sätter jag en tusenlapp på att vi förnekade den också. Vi vet att den påverkar och de flesta vet vad ebb och flod är. I morse skrev jag en artikel om parasiter och de ”finns” sällan…

Jag själv gissar att 2 miljoner svenskar har dem. USA har just kommit på att de har miljoner angripna efter en hel generations förnekelse.

aaaaadavid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs texten en gång till, och tänk dig att du lever om 30 år, sociologin är krossad, ”alla” vet att vi är fysiska varelser, och handlar därefter. Hur kommer man se på doktorn då? Som förnekade leverflugorna han såg framför sig?

Vad kommer man att säga om alla miljoner som fick psykmediciner?

stressavparasit

Den kur de talar om finns här.

Demoner existerar överhuvudtaget inte; nej, nej, nej
Demon (gr. dai’mon, lat. daemon) betecknar ibland i den klassiska grekiska litteraturen, åtminstone hos Homeros och skalderna, gudom. … Demoner är enligt den judisk-kristna teologin fallna änglar som Satan drog med sig i syndafallet. (Wikipedias text.)

Nu ska vi tänka utanför den svenska boxen ett tag – man dör inte av det:

.. hela världen ligger i den ondes våld. 1 Joh. 5:19
Vi förnekar även ondskan så hur skulle vi kunna ”se” några demoner? En gammal bekant till mig drev Ängsö slott, där de har spöken som fastnat på några amerikanska undersökares bandspelare, och som folk som bor där ser då och då plus att spökena busar. Det går möjligen för sig? Men demoner…

MEN NU ÄR KRIGET ÖVER!
svtSå, ni är nog de enda läsarna i riket som nu får vetskap om att ni ska hålla ögonen öppna på allvar nu för nu anses kriget vara över.

Onda demoner har slängts ut ifrån universum, och ersatts med goda, så tre månader före den 27 juli år 2018 och tre månader efter kommer ni att se resultat på den militära och politisk scenen.

Vi kommer att få se, sägs det, nyheter vi aldrig sett förr via SvT t.ex. att det finns människor som manipulerar vädret…  Sa du det för en månad sedan ansågs du av många som helt tokig.

svenskarVi är världsmästare i konsten att förtrycka varandra och ett skäl är att mobbing inte är kriminaliserat hos oss.

I Frankrike t.ex. åker du in på kåken. Svenska barn lärs tidigt upp i konsten att tracka andra, de blir till trackande tonåringar och sen trackande 35-åringar.

 

Du själv uppmanas dessutom att passa på nu och slänga ut demoner du också.

“‘Due to the length of the eclipse and the conjunction with retrograde Mars, this eclipse will be particularly significant. Sharavana Nakshatra is symbolized by three footprints and is associated with the story of how Vamana, an incarnation of Vishnu, kicked the demons out of heaven and put the gods back in heaven by taking three strides and covering the whole universe.

On the mundane level, the month before and three months after the eclipse should be watched for significant military and political events. This energy may also trigger more volcanic or earthquake activity.

“‘On the individual level, this is a good time to re-prioritize any aspect of your life, and it is an excellent time for ‘kicking the demons out’ by cleaning out your closets, your desk, your office, or your garage. However, a period of 3 days on either side of the eclipse is suggested for refraining from any new important new beginnings.’

“Sending as you are a major demon kicker.”

Ska vi tro på det?
Behöver vi ju inte. Det är bara att vänta och se om det kommer extrema förändringar eller inte. Vi kan acceptera att hinduerna t.ex. inte tänker som vi gör. Nått gör de rätt eftersom jag ser folk le hela tiden där.

Major demon kicker
I texten jag fick, som har sina rötter i Indien, påstods det att jag fick den för att jag är en stor demon-kicker själv. Då kan vi dra slutsatsen att det finns folk på jorden som anser att jag är svårmanipulerad för det är ungefär samma sak.

Svensson är just nu enormt frustrerad och det ser jag ”överallt”
skitpaer
Igår var det en som kommenterade min artikel, som han nog aldrig läste för han skapar sin världsbild genom att läsa rubriker?, och i sin profilbild har han texten; Keep calm Just smile.

maskulin energiDet är en bra intention men bryts då han skriver: ”Skit på er.”

Killen blottlägger västs absolut största problem nämligen att det inte finns några som utstrålar maskulin energi här och med få undantag. En svenska, som inte varit i Sverige på länge, sände mig ett e-brev efter ankomsten:
– Lena!!! Det finns inga män här!!!

När vi letar orsaker till folks beteenden – säga folk man inte känner att de ska skita på sig t.ex. –  letar vi alltid under sociologins paraply; taskigt pottränad, super, osv.

Sverige under en demon år 2002 till år 2020
Den ende energiman värd namnet i Sverige har skrivit en intressant artikel om demonen som ligger över Sverige. Läs mer

Tiden är den bästa domaren men har han rätt återstår det att hålla ut i 1,5 år till och sen är det slut, och efter 18 års totalt vansinne.

Do You Believe We Should Cast Out Demons Today?
Läs mer

https://www.youtube.com/watch?v=ceHNf6OVm-0

https://www.youtube.com/watch?v=W2SXrtA-qf4

 

https://www.youtube.com/watch?v=L549XJ4scXo

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Om jag minns rätt så ingick Dr Raymond Moody i det där amerikanska teamet som besökte Läckö och han är väl rätt känd. Ja, svensson har väl ingen susning om vem han är. Men nu var det inte det jag tänkte på. Tänkte komma med ett tv-tips. Hittade av en slump en bra dokumentär på SVT för en gångs skull. Var nog rätt många pr sedan jag såg en bra dokumentär på public service. Då får man nog gå tillbaka till 90-talet – minst. Den handlar inte om hundar men väl om katter. Katter i Istanbul närmare bestämt. Du kommer nog nicka igenkännande några gånger. Folket är ju närbesläktade med dom du har på ön. Den ska tydligen ligga uppe 6 dar till. Är du tillbaka på ön får du kanske använda VPN. Vill minnas att dom är lyte tykna med folk som bor utanför Dårhuset.

    https://www.svtplay.se/video/16631590/kattfilmen?start=auto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.