Verka för yttrandefriheten

Källa avseende klippen.

Swebbtv vill nu ha in 200 x 21.250:-,  4.250.00:- för de ska utveckla en öppen videoplattform som alternativ till YouTube. De ligger på ett gratiskonto, och samma lagar gäller överallt.

Erbjudande om delägande i Svensk Webbtelevision AB.

Vi kommer fram till den 19 februari ge en grupp på max 200 personer bland våra tittare möjlighet att gå in som delägare i Svensk Webbtelevision som är bolaget bakom Swebbtv.

Genom att gå in som delägare verkar man för yttrandefriheten i Sverige som en motvikt till de etablerade medierna och Public Service. Vi får dagligen vittnesmål om vad mycket detta betyder.

Statistiken pekar på att cirka en miljon människor i Sverige har tagit del av något av våra många hundra program under det senaste året.

Kapitaltillskottet gör det möjligt för oss att utveckla en öppen videoplattform som alternativ till YouTube där Swebbtv och även andra publicister kan etablera sig under eget ansvar. Arbetet med denna plattform pågår sedan en tid och det är denna nya plattform som du ser när du går in på vår sida Swebbtv.se
Cirka 5.000 personer har redan registrerat sig på vår sajt för att kunna kommentera programmen.

Annat som är viktigt är en satsning på marknadsföring av kanalen för att nå ut till nya grupper. Vi planerar att satsa mer resurser på Swebbtv Nyheter och en bredare hemsida med bilder, texter och videoklipp som komplement till vår existerande hemsida.

Eftersom vi ännu inte är ett publikt bolag kan vi bara vända oss till en begränsad grupp med vårt erbjudande. Om du är intresserad av erbjudandet, vv skicka ett mejl till aktie@swebbtv.se

Det inkomna kapitalet går rakt in i verksamheten och används för att genomföra de saker som nämns ovan.

Minsta aktiepost svarar mot 21.250 kr.

Teckningstiden är t.o.m 19 februari 2021.

Välkommen med din anmälan om att ta del av erbjudandet. Skicka ett mail till aktie@swebbtv.se

 

www.swebbtv.se 

Om Lena Holfve 18240 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.