Väst kommer att skaka och omformas med en rivstart idag

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Trump väntas utlysa undantagstillstånd om några timmar
Det man håller på med är bland annat att bygga en stark nationalism, och det sker nu över hela väst som inte har varit nämnvärt nationalistiska av sig exkl. möjligen norrmännen…

Alla de hippa siter som finns, som drar fram t.ex. hur kriminella utlänningar är (de menar de avlönade legosoldaterna ifrån iSIS), jobbar gratis åt NWO. Möjligt att några av dem till och med har betalt och om inte är de enbart nyttiga idioter.

En sa mig nyligen:
– Makten hatar dem!!!
Inte alls! Tvärtom!

Som vi alla vet har man använt ISIS-soldater, som levt rövare, och då blir det som professorn varnar för. Det är alltså meningen därför att en gigantiskt viktig och fundamental byggsten, då man bygger en fascism, är just nationalism.

klicka

Kina är absolut det land som kommit längst i NWO-bygget som går ut på en stenhård kontroll av varje individ och på detaljnivå.

Det är viktigt att påpeka att Kina ligger före, pilotland, för att vi ska förstå att Trumps tal till nationen nu idag handlar om att hinna ifatt dem… mot en stenhård kontroll av varje individ och på detaljnivå.

Muren mot Mexiko ska inte stänga ute folk. Den ska stänga in amerikanare.

Räkna också med att Trump blir megapoppis
Han kommer att vara mycket handlingskraftig och ta itu med ”alla” problem. Stängs chemtrailsplanen av beror det enbart på att man terroriserat oss färdigt den vägen. Kommer snart nått nytt… och sånt ska kallas för crazymaking; psykopaters största fritidsnöje.

Också viktigt att se
Det var en läsare som skrev nyligen nånting om att ”tänk om vi levt i medeltiden i 100 år utan att veta om det.”  Brittiska imperiet krossade högstående kulturer i såväl Kina som Indien, slungade ner dem i djup fattigdom vapen- manipulations-  och opiumvägen, och de har rest sig, och ligger, som vi har sett, långt, långt före väst.

Jag läste DI:s lista över toppländer och där var Indien med, och det kan man inte tro eftersom vi är marinerade med projiceringar av typen ”de är världens fattigaste land” och ”där är det bara våldtäkter”.

Detta påstående lär inte svensk press kabla ut…

At the conference, the head of a southern Indian university cited an old Hindu text as proof that stem cell research was discovered in India thousands of years ago.

Last year, Indian academics claimed the first working airplanes were invented by and Indian named Shivakar Babuji Talpade eight years before the Wright brothers.

In 2017, the education minister for the western state of Rajasthan said it was important to “understand the scientific significance” of the cow, as it was the only animal in the world to both inhale and exhale oxygen. 

In 2014, Prime Minister Narendra Modi said proof that cosmetic surgery existed in ancient India was shown the the story of the Hindu god Ganesha, whose elephant head is attached to a human body. Läs mer

Jag kommer inte att kontrollera den uppgiften därför att jag köper den
Därför att en indier och jag gick igenom en massa uppfinningar för några år sedan, och jag fann att de uppfanns i Kina eller Indien för x antal tusen år sedan, och sen ”uppfanns” de även hos oss på 18-1900-talet.

Det är detta faktum att de ligger så enormt långt före oss som leder till att det är deras kontrollsystem som nu ska planteras in i väst. De flesta anser nog att Google och FB kontroller nätet ungefär… Vi måste lära oss att om MSM kablar ut, alla på en gång, att det är så här!!! Då är det TVÄRTOM i VERKLIGHETEN.

Artikeln fortsätter under filmen som kommer att visa Trumps tal till nationen

Adjö Europa!
Det lär bli stökigt och omvälvande i USA, men även Europa har attackerats länge, och nu kom en råsop som svensk press inte heller lär meddela, se video nedan.

EU kommer att tituleras ”internationell organisation” och det är ett av många tecken också som går ut på att EU sjunger på sista versen.

Klicka

Därför att man inte behöver EU längre
Alla som är trötta på byråkrater, politiker och korruption gillar givetvis det men priset blir med stor sannolikhet ett nytt och sen länge planerat ww3 på europeisk mark. Putin har redan meddelat att där kommer slagfältet att bli igen, och för tredje gången.

Krig blir det, om inte en majoritet av jordens befolkning ser igenom det politiska spelet, och det tror jag är en omöjlighet. Vanligt folk slänger i sig frukost, rusar till dagis, jagar T-banan… jobbar, jobbar… och ägnar inte 50 000 timmar åt att gräva och våra fiender har smitt planer förmodligen sen 1700-talet.

Den första videon handlar om nedgraderingen av EU som skedde timmar före USA:s undantagstillstånd, och de övriga handlar om just de spel vi förväntas gå på. Sist lägger jag en video som handlar om vilka kort, som anses vara NWO:s handlingsplan, som är högaktuella nu.

Jag använder historikern och författaren Edward Griffin som föreläsare. Han återkommer rätt ofta till att vänster – höger inte existerar, och ser man t.ex. på hur sd har röstat i verkligheten i riksdagen så är det verkligen så. De räknas t.ex. som ett högerparti på ytterkanten men röstar med s.

 

Griffin förklarar varför i videos längst ner
Lööf tål knappt sd… Det är viktigt att vi tror att de är osams, och att vi kan välja mellan dem. Men målet är redan solklart: krig – alla krig är banksters krig.

Men först en mycket stark nationalism!

klicka

Innan man kraschar ekonomin ska viktiga papper försvinna…  och det vanligt folk, som jobbar och inte har tid att gräva, ”ser” är att Gula västarna gör revolution…  –På tiden!

Denna maffia är skickliga, de vet precis hur man bäst spelar på folks känslor, de är superkriminella och de är psykopater samt narcissister hela bunten, och de använder också de verktygslådor som dessa två grupper normalt sett alltid använder.

Jag känner igen precis allt ifrån domstolen men nu är det bara ”större” och vi får se hur det går. Det perfekta brottet existerar inte.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

 1. Kampen om våra själar är mycket viktigt för den onde satan! Återigen så talar en bild mer en tusen ord. Problemet är att vanliga människor, som du säger, inte har så mycket tid kvar att ägna sig åt sådan forskning, också tror jag pga alla måste kämpa för sin överlevnad och sedan måste man vara öppen för att lägga märke till och ta in sin omgivning.
  Jag är ortodox kristen och vet att i Bibeln står att det NWO inte går att förhindra och det är ju det som är meningen också. Gud har en plan som är större än det vi kan förstå. Just nu pågår en kamp i mänskligheten för att välja på vems sida man vill stå : på Jesus eller satans sida. Längre fram,kommer det att bli tydligast när chippningen kommer, eftersom om man tillåter sig bli chippad,enligt Bibeln kommer man att hamna rätt i Helvetet och det vill satan och alla dess psykopater (de gör det utan att veta om det och är ledda av honom energimässigt).Jesus har sagt tydligt att det finns ingen återvändo då du väljer att chippa dig eftersom du har valt satan en gång för alla.Genom 5G tekniken och chippningen kommer de att förbli en zombie förstås och därför har vår älskade Jesus varnat mänskligheten, av ren KÄRLEK till oss alla. Det är ju detta det kommer att bli i den sista tiden och den planen finns redan i Agenda 2030, utrota fattigdomen är deras första mål om jag minns rätt. Alla ska märkas för att få överleva. Man ska vara mycket på sin vakt nu när bankerna kommer att vilja chippa sin befolkning. Enligt David Icke är detta redan på gång i Storbritannien har jag förstått.Självklart ligger China i framfart som du säger i allt som satan har förberett. Jag kommer också från en kommunistiskt regim och känner väl genom de flesta doktriner.
  Det enda som kan hjälpa människor att bli varse om är att omvända deras hjärtan till Jesus och Gud,går ner på sina knän och be om hjälp att välja rätt och för mod att överleva ett tag kanske utan chippning eller dö som en människa, inte som en zombie.
  Tack återigen Lena för att du finns och för allt ditt arbete som du lägger ner för att väcka andra. Må Gud välsigna dig! Kram <3

  • Jag delar din uppfattning och det har hänt massor under ett år ungefär. Det pågår nån form av ”utredning” som är styrd en trappa upp och jag har också sett under de sista åren, med start från 2012, hur andra har gått totalt vilse i tron att ingen ser dem.

   • Tack för det Lena! Så är det ju, som du hela tiden beskriver.Jag har känt av redan när tvillingtornen kollapsade att det var fejk på något sätt,eftersom min intuition sa till mig det och många sedan dess har höjt på ögonbrynen när jag hade talat om för dem om att det inte kändes äkta.Jag fick ju själv forska lite i efterhand bl a. hur de tornen kunde rasa så fort.Efter det fick jag argumentera en del men sedan gav jag upp för folk trodde inte på mig förstås. De kallade mig konspiratör / galen men nu vet alla att det jag kände då var sant…och mycket mera sedan dess. För min intuition talar till mig när saker händer och jag är inte en av dem som ”köper” elitens koncept längre,tack o lov. Saken är den att allt accelereras i fullfart nu och många lär bli mycket traumatiserade som följd av okunskap och lite mentalt och fysisk förberedelse. Men jag fortsätter be för alla människor,kanske de vaknar någon gång med hjälp av Gud för de behöver ju Gud till detta. Ingenting sker i denna värld utan Honom och Hans vilja. Det känner jag starkt i mitt liv t.ex.

    • Det finns faktiskt ett kort i kortleken som handlar om tt limma på folk konspirations-hatten. Intuitionen ska du vara rädd om, enda som är värt något.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.