Sverige, de passivt aggressivas land är en dröm för skymningskrigare

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Penningfiskarna börjar med att varna en, och söker bli kompis… De är förmodligen ute efter ens kontonummer.

Dette vitnesbyrdet er sant klar Jeg leter etter penger utlån i flere måneder har jeg vært scammed to ganger med långivere som har ødelagt meg, gjorde jeg et selvmordsforsøk på grunn av dem. Fordi jeg hadde gjeld og regninger å betale. Jeg trodde det var over for meg jeg hadde ingen følelse av å leve lenger. Men heldigvis så jeg vitnesbyrd gjort av mange av personene på fru Alexandra Crombie, det er hvordan jeg kontaktet henne å få mitt lån fra 800 000 kr å bosette min gjeld og realisere mitt prosjekt. Det er med fru Alexandra Crombie at livet, mitt smil igjen hun er en kvinne av hjerte enkelt og veldig forståelse. Vær på vakt mot trenger långivere Hvis du trenger finansiering Utlån penger eller et prosjekt for å realisere denne kvinnen vil hjelpe deg å realisere den og støtte deg økonomisk.

Finns ingen som heter Lena Holfve Nordengen i verkligheten
Nu har jag varit med förr, eftersom jag jobbade som yrkesförfattare på 80-90-talet, så min verktygslåda är redan iordninggjord dvs HOLFVE är varumärkesskyddat.

Det finns en smart läkare som heter Nordengen men Lena Holfve Nordengen är ett falskt namn.

Har man varumärkeskydd behöver man inte använda det. Om brorsan vill sälja Holfveblåbär behöver man ju inte använda sitt skydd. Användandet av skyddet spar man till kriminella.

Det falska kontot försvann rätt raskt från nätet, och jag gissar att det var ett misstag att kontakta just mig därför att då upptäcks det.

Men det kan lika gärna ha varit meningen som ett slags markering, titta vad vi kan!
Om inte kan man köra ett sånt här falskt konto, tracka folk på nätet med det, och hoppas på att folk tror att det är jag. Om du anmäler Lena Holfve Nordengen för ngt till FB klipper de sista namnet, och det blir Lena Holfve du anmäler.

Om man vill förstå vår nutid, kulturen, hur brott begås, etc så måste man sätta sig in i det man kallar för passiv aggressiv misshandel.

Skapa fejkkonton och Inte svara på tilltal tillhör avdelningen passiv-aggressiv, och är ett mycket utbrett beteende just i Sverige, förmodligen för vår kända konflikträdsla, samt att vi är desertörernas land.

För många saknar ryggrad och civilkurage
Då frodas detta system, som i botten handlar om att straffa, och privatstraffarna blir sen som STASI, och du kan aldrig bygga en fascism utan dem.

Det är inte så att politiker A, B och C sitter på kammaren och bygger upp en fascism solo, för den hålls uppe av fascistoida människor, och utmärkande för dem är att de vill straffa alla som säger något som inte passar deras trånga skor samt att de är historiskt sett hejdlösa utnyttjare.

Samtidigt kan du inte ge ut kärlek till sånna, eftersom allt sexualiseras, och då bygget av en fascism pågår ingår t.ex. ”rampant sexism” – skenande sexism – som omöjliggör det ändå.

Ge ut barnböcker om porr och incest räknar jag till ”rampant sexism”. Det är i egna ögon kul och spännande men i verkligheten håller de på med ett sexuellt ofredande vilket det alltid blir då främlingar försöker hjärntvätta / tilltalar barn direkt om sexualitet via just passivt aggressivt beteende som alltid göms bakom ett leende.

Passiv-aggressiv
Psykisk och verbal misshandel är ju ofta en form av maskerad misshandel, och en del av detta kan vara ett passivt-aggressivt beteende.

En person som är passiv-aggressiv är en mästare på att misshandla samtidigt som han eller hon framstår som normal, hjälpsam och trevlig. Ett passivt-aggressivt beteende kan alltså vara svårt att sätta fingret på och komma åt.

Det är ett manipulativt beteende; att få som man vill utan att uttrycka vad man vill och ta ansvar för vad man vill. Den som är passiv-aggressiv ger ingen respons när det är väntat. Ilska uttrycks inte heller på ett rakt sätt, utan visar sig i sarkasm, iskall tystnad, ”glömska”, slingrande eller undvikande, och den passivt aggressive kommer inte att bekräfta att han är arg eller motvillig till något. Han kommer istället bete sig passivt och indirekt. Läs mer

 

Vad händer om för många är passiv aggressiv-misshandlare i en kultur?
Kör många den stilen får vi också väldigt många brottsoffer, och de kan inte riktigt sätt fingret på…

I Sverige finns det miljoner och åter miljoner brottsoffer som har utsatts för denna mkt speciella misshandel. Metoden användes brett under hela min skoltid. När aga barn blev olagligt började det passiva aggressiva explodera.

Den nya ”samtyckeslagen” kan man se som ett hån, och som just passiv aggressivitet, mot samtliga krigsvåldtagna kvinnor. Den blir inte mindre aggressiv om man vet hur den har slagit i Kanada.

På ytan ser den urtjusig ut…  svårt att gå emot den… risken är stor att folk tror att du tycker att våldtäkter är väl okej… den har presenterats som fantastisk, och nu ska ingen bli våldtagen mer…

Tvinga ett helt folk att kalla soldater för ”barn” går in under den här typen av misshandel. Vägrar man kalla dem för barn är man busen / den instabila galningen som ska be misshandlaren om ursäkt.

En smart svensk pluggar verkligen in ämnet passiv aggressiv, som en hemförsäkring
Många kallar vår kultur för sjuk, och ett gigantiskt skäl är att vi har enorma mängder passivt aggressiva utövare, och därmed enorma mängder offer, så när främmande makt kliver in, och använder just den metoden, vet för få vad man ska göra. Vi kan inte hantera det plus att humbug-sociologin spelar in…

“Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den. När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.” ― Theodore Dalrymple

De kortsiktiga vinsterna med att vara passiv aggressiv

Hur ska man hantera dem?

Passiv kommunikation

När du är den instabila galningen – känn igen dem

Sluta vara så himla passiv aggressiv

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Jag har nedsatt hörsel och tinnitus men hör vad folk säger om jag har dem rakt framför mig och jag kan se vad de säger. De som inte vet detta tror att jag är en sån där som inte svarar på tilltal. Speciellt svårt är det om det är störande ljud runtomkring.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.