Varför håller eliten på som den gör?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Flera läsare har mejlat mig och frågat varför den så kallade eliten håller på som den gör.

Som jag ser det ”håller de inte på” med så mycket mer än vad som är ”normalt” om man går till vad psykopater brukar hitta på.

Skillnaden nu är att de har aldrig sinande resurser i form av statskassor, och scenen är inte uppsatt i en familj, i ett företag eller på en arbetsplats eller ens i ett kvarter utan i hela väst.

Min bok ”Mordet på Törnrosa” innehåller en filur som är skvatt galen och de tänker aldrig som vanligt folk, och de när sig på att manipulera omgivningen, och de är alltid offer.

Vad som är ”bra” är att de ofta, om än subtilt, brukar meddela vad de tänker göra. OM man anser, som jag, att det händer så mycket ”konstiga saker” så att bara det borgar för att psykopater styr så måste vi själva börja tänka ”psykopatiskt”.

Vi kan kika på en sån fint
Migrationsminister Morgan Johansson meddelade i söndagens Agenda att regeringen nu utökar möjligheterna till att få uppehållstillstånd i Sverige. Uppehållstillstånd ska även ges till dem som är ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta” enlig den leende ministern. Källa

Den nyheten kan man ”läsa” precis rakt upp och ner och repetera vad som har sagts; ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta”…

Då tror vi att de ska till Sverige för att få vård i ett sjukvårdssystem som i princip är utslaget av många orsaker; få eller ingen blir väl frisk.

Men tänker vi ”psykopatiskt” vet vi att psykopater hatar, och jag menar verkligen hatar, ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta”.

Det urtypiska manipulativa hånflinet meddelar
Man lär alltså inte släpa dem till Sverige för att hjälpa dem, utan snarare för att avliva dem, men först, givetvis, leka lite med dem, och använda dem för att provocera oss, som då känner till att minst 10 000 pensionärer; ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta” svenskar bor på gatan i snöovädret, dvs de är hemlösa.

Men vi ska tro att det ska komma ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta”… från utlandet som ska slå ut våra egna och då blir Svensson förbannad eftersom våra egna ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta”… 85-åringar har betalat skatt hela livet.

Det ser ut så här då en fascism byggs
Och folk reagerar som de ”ska”: Hatet växer bland urbefolkningen, säger Hansson nedan, och han talar om islamisering i video 2.

Det sägs här på Cypern sen länge att det stått FN-folk i Turkiet och sorterat folk. Högutbildade får överhuvudtaget inte åka upp. Jag får det bekräftat rätt ofta att det är mycket svårt att få visum till Sverige som turist, och nu sist var det en ifrån Indien som nobbades.

ISIS-soldater har inga problem att komma in
Inte gatubarn heller, och de har inte gått upp själva från Nordafrika utan folk har tagit in dem.

Jag har länge varit fundersam över att man i Sverige släpper in samt debatterar dem som alla andra låser in. Via deras uttalanden hör jag att de tillhör ISIS-Muslim Brotherhood, och de är förbjudna här nere liksom i 40 andra länder. Ledarna kan inte vara ovetande om att det rör sig om en terroristorganisation så svaret är väl att de ska användas, och när de inte behövs längre ska även de försvinna.

Evidens för att istiden har börjat

De släpar mängder med folk norrut nu, trots att inga krig finns längre, och jag personligen tror att de stänger gränserna längre fram så ingen kommer ut.

Då har det varit så många våldtäkter på små barn, ihjälslagna 85-åringar, mordbränder, etc så driftiga människor har gett sig iväg för länge sen.

De förvandlar det norra klotet nu till världens mentalsjukhus och fängelse och det är nog välplanerat sen länge. Tänker man på detta ”psykopatiska” sätt får man ihop varför det brinner ner en skola per dygn, som ger försäkringspengar, och varför vägar inte underhålls.

Det förklarar varför Kanada och Sverige förefaller vara sociala experimentverkstäder. Då gör det inget om man har en familjepolitik i 40-50 år som gör barnen psykiskt sjuka för man vet att man ska täcka över världens alla problem med is. Studier har visat att 5-15% av svenskarna är psykopater mot det normala 1%.

Tänker man så ”bakvänt” dvs ”psykopatiskt” får man ihop Kissingers uttalande
I en artikel skrev du att du inte har källan till det som Kissinger sa:

Henry Kissinger sa:”Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida. Det bli infört en ny världsordning. De som överlever kommer att leva i en mycket bättre värld. En värld som vi har längtat efter blir till en realitet.”

Källan är Jan Van Helsings bok Frimurarnas Krig som jag har skrivit om på min blogg.

Och vad har de längtat efter?
Den perfekt människan och den perfekta världen som alla andra stollar före dem.

För 60 år sen såg man detta framför sig och filmen är ett läsartips, tack:

De provocerar hårt och de vill ha kaos
En sultan sa mig en gång:
-De har alla pengar och alla vapen så de tror att de ska vinna men de har inte koll på den stora planen.

T.ex. sånt här: In these times called the Great Tribulation Earth and the physical body are going through major changes. On a planetary scale a massive shift is taking place. Huge infusions of light are coming to the Earth plane. Meaning, the veil of separation and denial are lifting.

Earth changes are creating physical changes to the human body right now. Earth is mutating and so are the beings on it. There is a transmutation taken place in the human body on a cellular level. Basically, the human body is being formed using a whole new combination of elements altering its molecular structure. Our genetic code is changing. Läs mer

Eftersom det perfekta brottet inte existerar lär de falla i sinom tid
Under tiden måste vi passa oss för att inte jobba gratis åt dem.

Makten tillfaller aldrig de som reagerar
Den tillfaller bara de som agerar, som går ifrån att vara pratmakare över till att handla. Vi lever i en extrem pratkultur så vi får hoppas att den nya energin väcker konstruktiva handlingar. Våra män inte minst behöver gå från att vara talkers över till att bli doers.

Ett skäl till att psykopater anses ”vinna” jämt beror på att de är experter på att provocera, röra till det, skapa kaos så att precis alla dansar runt som just reagerande individer. De slänger ut ett köttben, som ”årets svensk”, och alla reagerar

Efter Hansson, som känns arketypisk, kommer en spännande tanke som handlar om varför våra liv slås sönder i samband med det spirituella uppvaknandet. Ett sånt måste till brett för att brotta ner dem via energier.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

1 trackback / pingback

  1. Varför håller eliten på som den gör? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.