Varför är det ett brott mot mänskligheten?

Jag själv har skrivit att fascismen är inte politik, den är kriminalitet, och Putin gick många steg längre nu då han kallade det hela för ett brott mot mänskligheten.

Jag får enorma mängder tips dagligen, och det till höger sprids säkert till tusentals, och tipset leder till den utredda fejknyheten om La Palma.

”Nyheten” går ut på att dom har skapat vulkanen medvetet dvs den är uppstartad av onda människor, och som vi har förstått är fiender alltid dom.

I allmänhet fascismens naturliga fiender dvs alla som inte hänger på:
”Allt inom staten, inget utanför staten, inget emot staten.”

De folkgrupper fascismen hatar manipuleras och ska nu hetsas att börja begå brott, som mannen som nämns i rubriken ovan, vi har sett en man mörda sin bror, de ska tas in på mentalsjukhus med diagnoser som psykos och paranoia, eller de ska ut i strid och dö på slagfältet, för de ska strida mot företeelser som inte finns.

Det är om möjligt det mesta absurda med fascismen, se video 3.

Putin har rätt i att det är ett brott mot mänskligheten, man crazymakar folk medvetet, och man vet vart det leder, de elimineras, och uppsåt finns.

Videon börjar där det hela förklaras, varför det är fejk, och det finns fler sådana utredningar på YT.

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10693 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.