Var står vi nu avseende plundringen av landet?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

En läsare frågade mig, med anledning av artikeln ”Om FN får som de vill…  varför jag inte nämner att turkcyprioter slipper betala för alla utlänningars uppehälle. Jag har utlovat en utredning som jag har skrivit ihop mitt i natten. (Jag var ledig igår och vilade för mycket…)

Det första man måste fundera igenom är om ETC har rätt i sitt påstående:
En stat med egen valuta kan inte bli pank | ETC”.

Vi har sett rubriker av typen ”A-kassans pengar är slut” och eftersom vi inte är nationalekonomer tänker vi på vår egen plånbok; är pengarna slut så är de.

Men en stat som har en egen valuta kan aldrig bli pank. En myndighet har en budget – så här mycket får ni göra av med.

Just nu byggs en ekonomisk fascism
Den byggs för att dölja den omfattande kriminalitet som skett sen länge inom EU, FN, stat och kommun.

Den byggs framförallt för att tjuvarna inte ska hängas av folket som slutligen blir arga t.ex. för att A-kassans pengar inte går till arbetslösa utan till byråkraters fester, lyxresor utomlands, tjänstebilar. -datorer och -nallar, friskvård, konferenser, personalfester, underhållning på dem och deras pensioner, fantasilöner och fallskärmar.

 

Under tiden måste man lära folket vems fel det är att A-kassans pengar är slut
Man skaffar sig syndabockar och i detta fallet är det flyktingar, som inte ens finns. Vi har sett att krigen är slut sen länge men man tiger om det i svensk press.

Man sätter de främlingar som har tagits in på t.ex. lyxhotell, som ägs av en kusin till en beslutsfattare eller av en riskkapitalist, och varje dygn kostar astronomisk summor.

Samtidigt som man gör det meddelar man att oj, oj, oj nu går det dåligt… och meningen är att alla ska sätta likhetstecken mellan ordet ”flykting” och ”konkurs” för en konkurs kommer, och den är planerad.

För att hålla folket stånget längre fram krävs en polisstat
Man tar medvetet in ISIS-soldater, som lever rövare, och så får man folket och pressen att KRÄVA en polisstat.

Den kommer folket att få, och folket jublar den dagen det är lugnt på gatorna. Det kommer det att bli också längre fram därför att ligisterna försvinner, förmodligen in i privata fängelser, längre fram då de inte behövs längre.

 

Polisstatens huvudsakliga uppgift
Den är inte att brotta ner x antal tiotusen planterade ligister utan att hålla Svensson kort längre fram.

Av samma skäl har man tagit bort lagen som angav att svensk militär inte får skjuta på svenska medborgare.

Folket blir nämligen rasande, vi gillar inte att bli blåsta, då det förstår sambanden – se schemat ovan och det längst ner.

Vi ska lära oss hur kriminella ser ut

Därför ser pressen ut som Kriminalnytt med väder, och varje överfall rapporteras, och sexbrottslagarna är omskrivna så numera kallas väldigt mycket för ”våldtäkt”.

Vi ska bli besatta av kriminalitet, och det är svensken sen länge om vi studerar försäljningen av deckare. Sweden: Fascism in slow motion – John Ray reder ut att detta har pågått länge.

All teater går ut på att vi inte ska ”se” det Mussolini säger nedan och sammantaget kan man säga, utan att överdriva, att vi sitter i skiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innan vi studerar ”elitens” omfattande kriminalitet – som vi alltså inte ska ”se” – ska vi klia oss i huvudet och fråga oss hur mycket betalt man kan tänkas få för följande mycket grova brott – som vi inte heller ska ”se” – därför att vi är till brädden upptagna av vad ISIS-folket sysslar med t.ex. gruppvåldtäkter – nu senast minst sju man på en tioårig flicka.

Ingenjörerna bakom jobbar för övrigt precis som manipulativa psykopter brukar göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi saknar en lag mot korruption, vilket givetvis är meningen, och har bara en mot direkta mutor.

Miljarder i felutbetalningar * Skattepengar går till ”änglamingel” * Omfattande fusk med assistentbidrag * Mona Sahlin 14 milleKommuner har som policy att inte polisanmäla korruptionMisstänkt korruption i Halland * Göran Persson med fru 40 mille Miljoner i fallskärm till skurkUppsagd stadsdirektör polisanmäldes aldrig Polis stal guld * Riksdagsmännens förmåner Bilprovningen mutmisstänkt * Wallström 5 mille Pengar rullar i Hem och skola  
Saabkorruption * Utlandsboende blåser CSN * 78 mille till politikerKorruption i s-borgar Risken med offentligt ägande * Muthärvan sprider sig till Mariestad * Landstingschefer får miljoner för att byta landstingAxfood-VD indragen * Chef sökte skrämma kvinna till tystnad * Krimchefen byggde hus Muthärvan växer * Toppchef mutad * Brottsmisstänkt chef fick 2 mille Tillsätt en mutkommission * Glad att Göran Johansson avgick … Bolagisering ökar risk * Familjevårdare 325.000:- Mutfall i flera kommuner * Korruption en farlig farsot   Fängelsebyggen en lukrativ affär * Banverket porrsurfar * Skatteverkets folk söker nya jobb på arbetstid * Landstingsanställd 151.000:- Miljarder upp i rök bara i upphandlingarna * Slöseri vår nya folkrörelse * IT-slöseri * Slöseri med regionalstödKorruptionen *  Stöd till en näring få efterfrågar * SlösO * Blåste CSN på 900 000:- *  Dyra statliga flygbiljetter * Clark Olofsson rättegång för 1,6 mille * Pengarna rullar i Almedalen * ALMI vet hur man sprätter pengar* EU kostar vanvettigt med pengar * Korrumperade FN kostar pengar * Stockholm lika korrumperat som Göteborg Korruptionen i byggbranschen ökar våra hyror * Förskingrade patientavgifter Svinn tvingar butiksägare att stänga * Mat slängs * Pro Patria * Läkemedel upp i rök * Svinn inom storköken * Förskingringar * Tjänstemannaförskingring * Politikerförskingring * Svindel på 120 miljoner Svartjobb och ekobrott 133 miljarder Statligt skattefusk Bidragsbedrägerier * EU-bedrägerier * Assistentbedrägerier * 20 miljarder i felutbetalningar * Ungdomsförbund fuskat * Rektor förskingrade skolresekassaStudenter som fuskar * Återvändarbidragsfusk * Försäkringskassan blåst på 40 miljoner av personal * En till, 180 000:- En till, en halv miljon * 75 miljoner * LO-ledare, ett par hundratusen * Handläggare, 30 miljoner * Stölder på jobbet * Anställda stjäl för miljarder* Sno knark på jobbet * Om det korrumperade Göteborg Läkemedelsstölder Smita från jobbet att ta hand om gamla * Palme, Persson och Kronblad förskingrade pensionerna * Göran Persson väntar
folkstorm då folk fattar
Personal på äldreboende drogtestas vilket kostar klöver
* Fler assistentbedrägerier* Vilken korrumperad sossemaffiaNarcissisterna kostar kulor * Våldtagen pojke på dagis kommer att kosta klöver * Folk som slåss på jobbet kostar klöverMisshandlade bussförare kostar klöver * Miljonärer på fusk * Vi avslöjade mutade tjänstemän redan på 70-talet * Karolinska läcker – mot betalning? * A-kassefusk för miljoner * Befäl hotar folk till livet på betald arbetstid * I Sverige kan man knata omkring med vapen på stan * Väntad hackning av folks privatliv på facebook – men det kan bara hända i Sverige * Vapen som flödar kommer att kosta klöver och liv* Matpriserna måste givetvis upp för att täcka alla snatterier * SEB:s kunder blåsta på 52 mille* Mäklarpar blåst sina kunder * Du som vill ge din
partner AIDS har fått en egen site!
* * Du kan fuska i 10 år innan du åker dit * Risk för ökad korruption * Mutskandalen i Göteborg sväller * SvD granskar revisorerna med fog * Pengar går före rätt och moral *Expressens ledare: ”Rensa upp” * S-politiken en ren familjeangelägenhet * Korruption, maktmissbruk och legitimitet

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 trackbacks / pingbacks

  1. Var står vi nu avseende plundringen av landet? – Life, Death and all between
  2. Långsam statskupp i Sverige – TLarsson64SE
  3. Låt dig inte luras av vår så kallade regering - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.