Vår nästa planet? Professor Knuth reder ut lite

Ansvar full lös  e

Ett stort skäl till en global planekonomi, och att alla görs i princip egendomslösa, och inrättandet av NWO, kan mycket väl beror på att vi ska iväg härifrån.

Vi måste det, till att börja med, om man inte kan lösa Fukushimaproblemet, vi hampa som nu pågår, och stuva om klokt avseende solar minimumproblemet. De enda två problem vi har i VERKLIGHETEN. Övrigt är tjafs.

Kina bygger på rymdhissar för fullt, och här har vi en NASA-professor som berättar om läget, och vad vi har för möjligheter. Under den videon har jag lagt ut en som visar planerna avseende byggen på Mars. Vi ska fortsätta hålla koll utanför naveln.

Den planen, att vi ska härifrån inom säg 10-15 år, skulle mer än väl förklara varför man tycks slå ut reagerare aktivt, och det blir som en slags skapad evolution.

Skärmavbild    klInträdesbiljetten kanske är att du kan nått annat än att bara gapa:
-Jag, jag, jag, min frihet, jag, jag, vill prata.

Jag frågade en 85-årig cypriotisk kvinna om läget, och som går förbi mig rätt regelbundet, och hon sa mig att hon är inte det minsta rädd för konsekvenserna av viruset ”eftersom alla ungdomar hjälper mig”. Tur hon inte bor i väst.

Jag personligen känner inte för att sätta mig på en ny planet omgiven av skräniga amerikanare. Då dör jag nog hellre. De skulle tråka ut mig på en timme. Dvs de tråkar ut mig på en timme då jag springer på dem, och de jag möter har åtminstone skaffat sig ett pass, 90% har inte ens det, och de har bevisligen haft förmågor nog för att skaffa sig en biljett.

Former NASA Scientist, Discovery of Earth Like Planets & Interstellar Civilizations, Prof. Knuth

Arkitekturen tar form avseende etablering på planeten Mars

https://www.youtube.com/watch?v=T49DyKETfDk

 

WHY IS THIS SO IMPORTANT? GRAND SOLAR MINIMUM POLE SHIFT CLIMATE CHANGE

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.