Vår media kollar in flygets framtid, ett läsarbidrag om dagens barnslighet

Skärmavbild    kl

Flyget har ingen framtid därför att vi kommer att gå mot strikt separation, vi backar tillbaks till före förra skiftet, och avseende väldigt mycket.

Vi tänker oss att USA som världsledare är helt borta, har i princip redan inträffat, och så börjar ”alla” att prata om imperieskador, inte minst feministskador, och ”alla” vill skapa sitt eget samhälle fritt från amerikansk skräpkultur…   och ”alla” vill avgifta sig från all den skit som kommit därifrån… i den miljön är det inte läge för att lifta med flygplan, som jag gjorde sist jag var i Indien.

Som jag har nämnt förr fick förra skiftet mycket lite MOTSTÅND.

lbHej vuxna idag verkar på en nivå som en tre åring, Jo de flesta läser enbart ”pek böcker” copy paste. Ingressen och bild.. kossa muu. Kram

När ett skifte inte får detta viktiga motstånd uppstår inte en evolution, länken går till en text om Peters princip, och det går helt sonika snett, och så tar det x antal år att se och förstå det, och där är vi nu. Vi har ”vuxna” som är som treåringar… funkar ju inte…

Jag har sovit på min tanke att man inte sprejar mot viruset med brännvin i väst för det går inte därför att befolkningen skulle dricka upp alla pavor och bli kanonfulla.

Kan nog vara därför sprayandet går helt bort i väst, som är den enda delen av världen som var indragen i det förra skiftet på allvar, även om det har påverkat även stater som TRNC som haft 60 års isolering i princip från omvärlden.

Men vi i Sverige påverkades groteskt, och mer eller mindre mer än jänkarna själva.

Om Lena Holfve 18086 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.