Var beredd på en omvälvande men lycklig info

Dr Patrick san Fransesco är healern i Baga som öppnade mina lungor och fixade prostatacancern, upplyste Olle som jag träffade för en vecka sen i Indien.

Han är inte den förste, eftersom man springer på läkta rätt ofta, och hur energi-läkningen går till förstår jag inte fullt ut, inte än.

Vi använder dock 432Hz musik i UMS med mycket bra resultat, se videos längst ner.

Men före nyår ska jag förstå i vart fall mer…
Olles cancer var dokumenterad på Karolinska, och att den numera är spårlöst borta är också dokumenterat. Vi vet också att väst krigar om saken dvs läkemedelsbolagen, och att det är viktigt att västmänniskan hålls fast i rädsla eftersom den sänker frekvenserna.

Rädsla för cancer, rädsla för klimathot, rädsla för terrorister, rädsla…
En ledande fransk filosof har dragit de föräldrar som skrämmer sina barn i örat, och med fog.

”Vanlig” cancerbekämpning vet jag lite mer om, och jag brukar tipsa vänner som drabbats om hur den kan slås ner. De får främst länkar till sidor som går igenom hur man löser problemet.

Treating Cancer Naturally: 11 Strategies That Work

10 Natural Cancer Treatments to Consider – Dr. Axe

Efter några månader får jag ofta den här typen av rapporter:

Plugga själv vid behov
Fyll gärna i ditt namn här   https://go.thetruthaboutcancer.com/ – den dagen du har tid att avsätta för detta ändamål – och de som sett filmerna använder uttryck som omvälvande, fantastisk, etc.

Du skaffar dig därmed 70 timmars access till materialet, och kan se filmerna om cancer och bland annat hur Indien hanterar den.

Isoleringen
Eftersom vår självbild är den att vi är modernast i världen, de enda som kan nått, blir det för många individer svårt att ens närma sig tanken att vi ligger kanske tusentals år efter.

En erfarenhet jag tycker att jag har fått, under de tre år jag sysslat med hälsofrågor, är att de som haft det lättast att ta intill sig helt nya metoder, ofta sådana vi aldrig hört talas om, är de utdömda.

De som har fått veta att vården kan inget göra, och en plats på långvården väntar. De har inget att förlora, och kan väl koka lite honung och kanel, låter ju inte så farligt!

När de sen botat sig själva kommer det en helt ny grupp nämligen deras vänner, bekanta etc och som också vill bli av med värk man haft i trettio år. Koka lite ingefära låter ju inte så farligt…

Är man hyfsat invigd i tanken att det finns väldigt mycket bot i Asien, avseende sjukdomar som hos oss är klassade som obotliga, dvs läkemedelsbolagen har inte ett vitt piller att sätta in, så hamnar man rätt snart i konflikter.

Jag mötte en mamma, 70+, här på Cypern vars dotter är svårt cancersjuk, mamman känner väl till att det finns lösningar, men hon når inte sin dotter 40+ alls för Karolinska är bäst i världen…

Allt finns också att se i semantik. Det är ungefär som att upptäcka mönster i moln. Se ordet Tellus. Upplev det som ett begrepp: Tell us. Det är något som planeten vill berätta för dem som finns här. Illuminati skapade en akademisk och empirisk kunskap som begränsar, när vi kommer över detta hinder sker expansionen i intelligens.

Karaktärsfråga, verkligen! 
En annan ”konflikt” jag upplevde var då några ungas far hade fått trippelcancer, och den personen ogillar jag rätt skarpt sen många år tillbaks, så jag måste fråga mig själv om jag verkligen ville hjälpa ett kräk? Det hela löste sig galant; jag sa som det är, finns förmodligen bot, och blev inte trodd alls.
-Karolinska är faktiskt världsledande!

Han dog snabbt givetvis, men jag hade gjort vad jag kunde, även om sjuklingen var i mina ögon en ohyggligt elak person.

Indien-nyheterna ser ut som de gör
SvD har noterat det jag nämnde för någon vecka sedan nämligen att det byggs nationalism även i Indien.

SvD gör gällande att det är ett parti som bygger den, och jag upplever nog att manuset är internationellt.

Dvs. man provocerar fram nationalism överallt, också där.

Svensk press skriver heller aldrig en rad om de inte kan knyta ihop det hela med några helt utfattiga människor, och vi får då bilden av ”världens fattigaste land”.

Jag åker ner om jag skulle bli svårt sjuk, en gång till
Jag själv åker till sjukhuset i Indien, om jag blir allvarligt sjuk, och vill du dit av nått skäl kan du mejla mig kontoret@utmattningsskolan.se.

Indiens hälsovård var också ett av Anna Wahlgrens skäl till att hon satt sig där nere. Olle såg inte ut som om han ämnade lämna Goa heller.

Jag träffade också Göte, som har arbetat som energi-healer, men som numera driver ett café i Goa. Men som, på grund av sin bakgrund, begriper det här mer än vad jag gör, än så länge:

Testa rätt frekvens på dig själv i tre timmar

 

Nio timmar

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

6 Comments

 1. 432 Hz är en sjättedels ton lägre stämt instrument jämfört med standard A 440 Hz. Jag brukar stämma en halvton lägre vilket gör att A hamnar på 415 Hz.

 2. Sjukdom talar om för en människa att hon inte är i balans där Anden, själen och kroppen är i en linje så att energier och livsflöde kan strömma fritt. Ett bra exempel på en människa som hamnade i obalans är Anita Moorjani som kommer från Indien. Hon fick cancer just på grund av all inprogrammering, alla måsten som ska göras trotts att hennes inre ropade efter något annat. Hon har skrivit en fantastisk bok som heter ”Döden gav mig Livet.”

  En annan läsvärt bok på samma tema – cancer skrevs av Brandom Bays och heter ”Resan”. Det intressanta med Brandom Bays är att hon levde hälsosamt och att förmedla hälsan till människor har varit hennes yrke. Ändå drabbades hon.

  Båda ovanstående har läkt sig själva genom att förstå budskapet där sjukdom var en budbärare och inte fienden som måste bekämpas. Det finns nämligen inga fiender som måste bekämpas, men det finns budbärare som är en hjälp för oss att söka i sitt inre svar på hur vi lever våra liv. Budbäraren som hjälper oss att bli av med den själsdödande inprogrammering som finns i oss.

  En annan aspekt varför sjukdomar uppstår är att vi har så svårt att acceptera hur andra skapar sitt liv. Är det någon närmare vårt hjärta så brukar vi älta hit och dit och inte kan släppa den rådande omständighet som någon vi känner har hamnat i. Ältandet, oförmåga att acceptera livets flöde och dess utryck skapar konflikt inom oss. Detta leder slutligen till sjukdom som yttrar sig på olika sätt.

  Personligen känner jag en kompis som inte vill släppa sin son i livet men hela tiden tar han beslut för sonen som är 15 år! Min kompis har problem med ben och armar och värre blir det om han inte ändrar sig. Nu klagar han också på huvud.

  Healing hjälper som en läkning av kroppen åt den som p.g.a. sjukdomen ändrade sitt inre. Den som fortsätter i gamla hjulspår den blir inte hjälpt oavsett vilken metod han/hon väljer. Jag skulle kunna fortsätta på detta tema men här sätter jag punkt.

  P.S. Healings förmåga födds vi alla med utan undantag. Du kan läka dig själv! – tänk på det. ☺

 3. Lena, du som har koll på Illuminati-leken. Finns det nåt kort där Notre Dame brinner ner?

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.