Vår absolut nyttigaste idiot är kriminologen Jerzy Sarnecki

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Till höger har du ett klipp ur ”Cyprus Today”, och som handlade om att tre turkiska studenter utvisades på livstid ifrån TRNC därför att de hade startat ett slagsmål.

Om jag gör samma sak hemma hos dig ringer du förmodligen polisen om du inte hivar ut mig själv. Människan har gjort så i 65 miljoner år; skyddat sig själv från marodörer.

Folk i väst skjuter judar, eldar moskéer och har sig och olika grupper vet exakt vems FEL allt är… det är judarnas! Det är muslimernas!

”Felet” är västs eget
Man är helt oförmögna att sätta gränser så till den milde grad att vi idag saknar även landsgränser.

Nej, det är inga studenter, vad jag vet, som har slagits uppe vid universitetet sen dess. ”Alla” vet att de deporteras, och får inte en pinal med sig.

Det kallas för allmänpreventionen dvs allmänheten vet vad ett visst beteende kostar
Vi avskaffade den på 70-talet, och införde individualpreventionen; alla domar ska vara bra för gärningsmannen. Sen den dagen har all brottsstatistik rakat i höjden. Den raketen rakt upp tillskrivs också ofta ”invandringen” vilket är helt fel. Den handlar om systemskiftet runt 1975.

Tänk!
Återfallsförbrytare Olsson sätts inte in på 24 månader längre utan får en villkorlig dom eller en skyddstillsyn därför att frihetsberövande är inte bra för honom. Tidigare kunde han inte begå brott på 24 månader… sen kunde han det tio minuter efter det att han lämnat rätten. Vi talar om cirka 5000 individer – yrkeskriminella – som begår mellan 3-20 brott per dygn.

Likt ett trollslag började också de internationella ligorna söka sig till Sverige för att uteslutande begå brott.

Stockholms polisens läkare Nils Bejerot berättar i videon hur vansinnet började, och han berättar också hur det kommer att bli – och så har det blivit.

Han meddelar tydligt att det kommer att sluta med en katastrof. Har du aldrig sett denna video rekommenderas den varmt, och den bör ingå i materialet som bör användas längre fram för att avprogrammera den i sociologin  hjärntvättade svenska befolkningen.

 

I minst 40 år har man tigit om ligorna
Jerzy Sarnecki med flera har vägrat stenhårt att ens tala om utlänningar som begår brott så nu är vi i det läget att allmänheten är helt övertygade om att utlänningar begår brott. Den har rätt men ändå helt fel.

Nu får allmänheten ändå ”rätt” : 2017 Brottsutvecklingen i Sverige fram till år 2015
– Det har gjorts 25 undersökningar sedan 1970-talet och framåt och alla har visat på att det finns en överrepresentation av invandrare i brottsstatistiken. Nu vet vi det….  Läs mer

Nu plötsligt medger Jerzy Sarnecki överrepresentationen
Efter att ha mörkat i snudd 50 år… men han talar fortfarande inte sanning. Vilka begår inbrott? – Internationella ligor står för allt fler inbrott.

När dessa ligor grips, vilket inte sker speciellt ofta, och de hamnar i våra fängelser ser det alltså ut som om de är proppade med just utlänningar av det enkla skälet att internationell ligor är utlänningar. Den andra halvan inbrottstjuvar är våra tunga missbrukare, och de hamnar sällan i fängelset utan mer på Säter, Karsudden, och olika behandlingshem.

Känner du honom så meddela att invasionsstyrkor är alltid befolkade av utlänningar
Det var en journalist här på Cypern som ställde frågan för fem år sen om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta.

Jag nickade då men numera tror jag inte att ens det skulle hjälpa. Numera är det för tydligt att man vill ha ligister lösa, och man vill sätta grupp mot grupp, vars mål är ett inbördeskrig.

 

Normala stater
För några år sen greps fem män på Larnacas flygplats på södra Cypern därför att det luktade gerillagrupp om dem.

De var franska medborgare, men kom ifrån Syrien, de stod, gick, rörde sig som soldater och de deporterades direkt och fick ta första flyg tillbaka till Syrien.

Även norra delen av Cypern höjde beredskapen och det kryllade av polis och militär på gatorna i ett dygn ungefär och som letade efter främlingar som stod, gick, och rörde sig som soldater.

Människan har gjort så i 65 miljoner år; skyddat sig själv från marodörer.

Sverige gör tvärtom givetvis
Hur många ISIS-soldater som är inne nu vet väl ingen mer än att SÄPO varnar för tusentals. I en normal stat griper säkerhetstjänsten folk, och de varnar aldrig.

Jag har rätt nyligen fått en skyddad adress – det är det ”normala” att brottsoffer ska gå och gömma sig… i normala stater grips gärningsmännen. Människan har gjort så i 65 miljoner år; skyddat sig själv från marodörer.

 

Folk börjar tala om krig, och det är bra det så kanske vi kan börja tala om soldater snart?

Jag försöker få in det här i mitt huvud. Spåren efter tankarna om det lågintensiva kriget som försiggår i Sverige hänger kvar sedan imorse

Mikaela utsätts för ett grovt våldtäktsförsök, hennes lilla hundvalp sparkas. Mikaela gör alla rätt. Hon slåss för sitt liv, tar sig nästan oskadd ifrån förövaren, ringer polisen som vägrar skicka en partull eftersom våldtäkten (brottet) inte var pågående!

Vad tusan menar de?! Att du som våldtäktsoffer mitt i tumultet, där förövaren håller om din hals, använder en kniv

för att skära upp linne, byxor och trosor samtidigt ska ha sinnesnärvaro och ringa polisen!

[…]

Allvarligt talat, det här skrämmande och visar hur polisen kapitulerat inför ett olösligt problem. Det får mig som kvinna att rysa av rädsla. Ni får läsa resten själva, jag klarar inte av att skriva en stavelse till.

 

 

Nu behöver man ligister så man kan motivera en polisstat

Klicka

Utlandssvenskar runt mig menar på att svensken är så korkad att det numera handlar om evolutionen.

Just detta korkade folkslag ska inte överleva. Jag som jobbar med ”korkade svenskar”, nämligen de sjukaste vi har, upplever mer att vi har medvetet gjorts korkade.

När ska kroniskt sjuka få mänskliga rättigheter?
Rätt till saklig utredning, verklighetsförankrad diagnos och förutsägbar effektiv behandling? Hur länge till ska vi offra våra barn, vår framtid och våra kroniskt sjuka på rädslans och Big Pharmas altare? Vi behöver en folkresning.

Det är absurt att det är samhällets sjukaste som måste stå för den. Läs mer, en mögelförgiftad talar ut.

 

För mig är det uppenbart att vi är attackerade ifrån flera håll
Globalister och kommunister och deras soldater ISIS, och hur skulle svensken kunna rå på dem? När man bor i ett land som mörkar ISIS t.ex. och som mörkat de internationell ligorna sen 70-talet? Ett land som uppför sig som vilken förnekande alkoholistfamilj som helst där allt mörkas, och så är det med väst. Det är i långa stycken en medberoende- och en drogkultur som råder.

Allmänheten kallar även soldaterna  för ”utlänningar” eller ”en kulturfråga”

I Indien vet åttaåringar att Europa invaderas och krig väntar, och på Cypern vet såväl pressen som pålästa det. Det är inte konstigt alls eftersom vi har fria nyheter, och nedan lägger jag ut filmer om ISIS invasion av Europa så du får samma information som jag får på vilket café som helst där de lägger ut engelskspråkiga tidningar eller en TV står på med internationella kanaler påslagna.

”Alla” vet att ryssarna arbetar på övertid – se video till vänster med Rysslands utrikesminister – för att försöka rädda Europa, och indirekt sig själva.

ISIS goes global: Mapping ISIS attacks around the world – CNN

TERROR WARNING: 30,000 people in Europe may be in terrorist …

Al Qaeda and ISIS: Existential Threats to the U.S. and Europe …

Returning ISIS Veterans: Europe’s Ticking Bomb 

Chilling new ISIS threat warns of jihadi knife attacks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1luvJiScmRM

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.