Vänstern vägrar att kompromissa

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

När man bygger en fascism ingår att ”vänstern vägrar att kompromissa” och det står bland mycket annat för att de förändrar aldrig sina käpphästar där en av dem t.ex. är sociologin. De vidhåller år 2018 att Indien är världens fattigaste land, och år 2015 skulle du uppge det på Nationella provet för att bli godkänd. Sen att det inte är sant spelar ingen som helst roll.

Nu råkar just jag veta att det svaret är en ren lögn; indian economy: India to overtake UK and France to become fifth …  Sen kommer nästa medborgare, som vet helt stensäkert att nån käpphäst var sann för 50 år sedan men är inte det längre, och så byggs det hela på och omgivningen blir alltmer irriterad.

Klicka

Slutligen inträffar något mycket märkligt nämligen att vänster och höger byter plats.

Bloggaren Jan Milld har varit sosse och mp i hela sitt liv, och kallas numera av vänstern för ”högerextremist” och den gamla högerns folk kallar honom för ”kommunist”.

När då denna nya ”vänster”, som inte kan kompromissa, stiger in i högskolans värld eller inom armén uppstår mycket tok eftersom de aldrig styrs av fakta. Indien är världens fattigaste land, punkt slut.

För att bevisa sina teser kan i vart fall jag se att då de ska beskriva t.ex. Indien använder de foton som föreställer några fattiga barn ifrån bergsbyarna i norr, vars kläder är trasiga och alla saknar skor, osv.

Klicka

Visar de bilder ifrån Afrika får vi se nån hydda…  Allt det skulle motsvara att jag fotar samerna då de är ute på sommarbetet, publicerar det utomlands med rubriken; Svenskarna har inte ens några bostäder!

Du ser aldrig sånna rubriker i de asiatiska tidningarna om oss men väst kör på frekvent med lögner som ska stötta ens käpphästar. Klimathotet är en sådan käpphäst men numera existerar den nog främst i Sverige som nån form av religion.

Det blir en helt galen värld slutligen, och eftersom den nya generationen är helt historielös får den för sig saker äldre vet är propaganda och för att fixa det problemet skapar man ”åldersföraktet” och vad man än gör styrs det av ideologier.

 

Förr eller senare kläcker då folket ur sig uttryck som ”tokvänstern”
Det beror förmodligen på att avståndet mellan vänsterns läror, om hur saker och ting förhåller sig, får ett allt större avstånd till folk som lever vanliga liv och som innehar normala jobb.

En skrev till mig igår nånting om att arbeta inom vården idag måste vara en av de mest konfliktfyllda arbeten man kan ha. Förmodligen!

Tokvänstern tar aldrig intill sig något nytt, lever kvar i 1967 års verklighet, talar de om ”Ryssland” menar de Sovjet och talar de om USA menar de 1970-talets USA.

För att backa upp alla sina teser kör man avancerad teater och just nu pågår ett intensivt arbete i USA för att avväpna folket.

Du kan inte bygga en fascism fullt ut om folket äger vapen därför att det kommer att ge sig på regeringen lite senare om det kan.

Om vi ska klara oss ur knipan krävs många med känslomässigt mod
Artikeln fortsätter under filmen.

 

De är således stockkonservativa, och hela samhället stagnerar slutligen och dumheten härskar
I schemat nedan talar man om ”deadlock” – handlingsförlamning – och jag känner inte en svensk som inte anser att den råder brett över hela riket.

Baskettjejer i Saudi

De är egentligen inte en ”tokvänster” utan mer en ”tokhöger” om vi nu ska räkna fascismen som en högerideologi. (Schemat hur man bygger ligger längst ner i artikeln.) Samtliga -ismer är dock samma sak eller får samma konsekvenser.

Gamla sossar protesterar
Vi har sett genom åren hur gamla socialdemokrater har protesterat t.ex. för de känner inte igen sitt parti.  Socialdemokraterna sparar på sjuka för att vinna valet 2018 – skriver t.ex. Arbetarbladet som också har kliat sig i huvudet och frågat sig hur s kan ha blivit ett parti som ger sig på svaga.

Klicka

Den redaktionen har t.ex. publicerat artiklar som  Sveriges statsfinanser är svaga  och tittar man på vad Proletären publicerar ser man rätt snart att vänster och höger har bytt plats – men det har inte dessa två redaktioner.

Proletären har, liksom jag själv, t.ex. påpekat att det är ”bullshit” att muslimska tjejer inte skulle få hålla på med idrott. Frågar du den ”nya” vänstern kör de på med sin propaganda som går ut på att muslimska tjejer får inte ha idrott för de får inte visa sina knän.

Eftersom massmedia kontrolleras får vi aldrig nyheter utan enbart propaganda vilket kan göra vem som helst vansinnig till slut. Om vi då tänker oss att ett basketlag ifrån Saudi vinner OS-guld så förtiger man det helt därför att man vägrar kompromissa; tjejer i Saudi har inte idrott… Punkt slut.

När folket rullar verksamheterna behåller det makten

Jag har tidigare nämnt att folket samlar in pengar till 112 och ambulanserna på norra Cypern, och jag befinner mig i ett samhälle som inte har ”skatter” som vi är vana vid att allt ska skötas via dem. Behövs mycket pengar kan man anordna många fester.

Allt innanför staten, ingenting utanför staten, ingenting emot staten” som Benito Mussolini uttryckte det hela.

Mot den gängse ordningen kan man nu se motpoler: 
Vi medborgare i Sverige är bra på att ha åsikter och anser oss ibland vara förmer än andra. Samtidigt förväntar vi att staten tar hand om alla problem som uppstår – det börjar bli hög tid för svensken själv att kavla upp ärmarna. Källa

Den önskan känner fler och fler men de lär aldrig få som de vill därför att staten kommer att ta ett allt fastare grepp om medborgarna.

Just nu har man ett lagförslag som går ut på att du kan få 8 års fängelse om du som journalist förtalar Sverige. Man vill ha sju år för fildelning men dömer ut några månader för mord.

Kommer krylla av agenter
På min FB-vägg skrev jag att en av värdens handymen hade putsat mina fönster, och att han får det för sin arbetsgivare, som lovat mig att de tar mina fönster som är gigantiska varför stege krävs, och att jag ger denne handyman 100 lira.

En FB-vän delade det inlägget och en av dennes vänner gick i taket
Vederbörande antar, vi gör ofta det i vår kultur, att jag befinner mig i samma samhälle som det svenska och att man således hårdbeskattar lågavlönade, unga, sjuka, gamla – men man gör det i Sverige. Du behöver bara gå till Tyskland så får du tjäna runt 10 000 euro innan du börjar skatta. Vi är rätt ensamma om det därför att det krävs en grundfascism i botten och; ”Allt innanför staten, ingenting utanför staten, ingenting emot staten

Klicka

Man får leja nån, även i Sverige än så länge, för 500:- men få vågar väl på grund av kriminaliteten.

Jag kollade den arga damens FB-konto, fick jag syn på en kraftigt förgiftad människa, och vi ser två  tidstypiska ord som användes; ANMÄLAS och SKÄMS.

I ett fascistiskt – kommunistiskt samhälle krävs folk som går i spinn, och som anmäler och meddelar att man ska skämmas, och fram till slutet på 1980-talet växte Stasi till dess att det omfattade 91 000 anställda och 189 000 agenter, så kallade IM, Inofficiella medarbetare. De såg till att folk hamnade i Stasis skräckfängelser och blev av med jobbet, osv. 

 

Du kan aldrig bygga en fascism utan att ha medarbetare som hjälper till i det bygget
Det gemensamma för dem är att de ser sig som de goda.

Den synbart förgiftade damen, som gav sig på mig, står på de godas sida och jag är ond därför att jag privat-lejde en av värdens killar som putsade mina fönster.

Om vi kör en rättegång runt det kommer man att komma fram till här på ön att värden, jag och killen har inte gjort nått som helst fel.

Här skulle damen istället kunna råka väldigt illa ut eftersom hon förtalar mig, bygger sagor av sina antaganden, och vill misskreditera mig namngiven och offentligt.

I det fascistiska systemet har man inga rättegångar utan du fängslas eller skjuts om en av agenterna anmäler dig, och det kan vi vara säkra på sker och av historiska skäl.

Om jag säger damen år 2018 att hon låter precis som Stasis folk gjorde
Ja, då lär hon med stor sannolikhet, och du också, anse mig helt rubbad. Går vi fem år framåt är hon redan rekryterad och har betalt och att det är så vet du, eftersom nån du känner just har internerats eller bara försvann, och jag vet det också eftersom jag har räknat ut vartåt det här barkar. Jag förstår idag varför man tog bort historieundervisningen, t.ex. och varför skolan ser ut som den gör.

Sd är lösningen!
Det ser jag i princip överallt men de ingår i teatern och är en kontrollerad opposition.

Författaren Henning Mankell såg det rätt tidigt, och menade på att ”alla” partier hjälpte till att bygga sd. Mats Johansson, politiker men också författare, såg snabbt att det var frågan om en ren statskupp som genomfördes år 2014. Den startade nog med mordet på Palme. Olof Palme mördades av oss socialdemokrater. 

Alla statsvetare vet att man bygger ett nytt parti snabbast genom att mobba det. Sist var det s och man fängslade deras ledar och s fick också mycket snabbt mer än 50% av rösterna. Alla historiker vet att man kuppar till sig makten då man vill bygga -ismer.

SvT nobbade Mankell
Henning erbjöd SvT att debattera en gång om dagen gratis om saken men han fick inte ens ett svar, och det var nog första gången SvT inte svarade Mankell.

Klicka

G. Edward Griffin är också författare och historiker, och han ser igenom teaterspektaklet vi är utsatta för med en glasklar blick, och jag rekommenderar alla att lyssna på honom.

Det finns fler videos med Griffin om du söker på hans namn. Vi är inte där riktigt än fullt ut  men det kommer att skapas ett djupt förakt mot intellektuella och författare lite längre fram.

Man är på gång; Politiker anklagas för att styra litteraturens innehåll. 

Redan idag hatar många författare därför att ”de bara lever på bidrag” (man tokbeskattar dem via vanlig inkomstskatt + arbetsgivaravgifter och delar sen ut stipendier till ”rätt” författare) och för att de stöttar en alltmer apart statsapparat.

Inom kort kommer de att vara de värsta förtryckarna i systemet, och det lär också väcka hat
Just författare sitter i en rävsax därför att om du inte går med råkar du illa ut och går du med råkar du illa ut sen när regimen faller. Hur du än vänder rumpan…

Unga begåvningar kommer heller aldrig nånstans eftersom vuxenlitteratur tydligen måste innehålla reklam för droger och brännvin för att ens ges ut.

Så passa på att avnjuta Griffin innan han blir förbjuden!

Janne Josefsson: ”Man bränner böcker i Sverige i dag”

Bokbål. Så började det i Tyskland under trettiotalet

Jan Guillou: Total tystnad om lagförslaget om spioneri

Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.