Vändningen syns oftare och oftare nu

Det lär bli en renodlad Tysklandsrepris sen; folk vägrade medge att de hejade på Hitler.

Narkomaner är suveräna på att manipulera. Nedan har vi ett foto på kokainmannen. Han är 45 år, född 1978, och Putin är född 1952. Han är 71 år gammal. Det skiljer 26 år och enorma mängder sprit och knark. Putin har ett slätare ansikte och inga leverrynkor mellan ögonen.

I bästa fall lär sig västfolk att läsa av narkomaner efter den här vändan. Vi borde ha lärt oss förra gången.

Där jag befinner mig talar man aldrig om saken, tidningarna skriver sällan eller aldrig om det eftersom vi saknar den mind-control som uppenbarligen pågår i hela väst.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Hade jag haft familj med fru och barn, kapital och rätt kontakter hade jag tagit med mig familjen och emigrerat ut från väst och aldrig någonsin återvänt. Väst och speciellt Sverige sitter så djupt ner i problem att det är olösligt inom minst 5-6 generationer framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.