Vändningen har inte kommit ännu

En ryss som anser att vi projicerar, och det säger även min svenska granne att vi gör avseende i princip allt.

lbJag har flera vänner som har varit/ ska resa till USA.
Jag har försökt att förklara för dom vad som pågår i USA,men de förstår inte vad jag menar .
Även när jag diskuterar med vänner,varför Ryssland agerar som de gör,förstår de inte vad jag menar
De tycker synd om Ukraina, och tycker jag är galen som säger att Ukrainas president använder droger.’


Backar vi bandet hade du ansetts ha en ”Hitlerfobi” år 1937-38. Cirka 1000 tyska journalister jagade dem med blåslampa. Jag råkade säga till en svensk regissör att ”det är mycket propaganda i Sverige” och han blev skogstokig.
-Det finns ingen propaganda alls i Sverige!!!

Jag upplever svensken sen länge som extremt hjärntvättad samt förd bakom alla ljus som finns
Fram till vändningen är det nog inte stor idé att ens tala med folk. Man lär bli knäppförklarad om man påstår t.ex. att vi ligger med förband invid den ryska gränsen. Eller att Duman fattade invasionsbeslutet. Putin ska framställas som en dåre, en envåldshärskare, osv.

Det som skiljer våra nyheter från de svenska är att vi får just nyheter, inte agendor, och i en konflikt kablar man ut båda sidors syn på saken. Man ger också historiska bakgrunder, och jag ser via FB att folk vet inte ens att det är inbördeskrig i Ukraina sen 2014.

Inte ens läkare googlar på engelska vilket förklarar varför parasitinfektioner anses inte finnas, och mögel har inte heller existerat förän i år. Mitt gamla förlag gillade ”Utmattad” skarpt men den saknade svenska studier. Men man studerar inte mögeltoxiner i ett land om mögel ”inte finns”.

Denna video är skoj, ryssar som intervjuas om hur det är att vara utsedda till ”offer” för just propaganda. Vi vet t.ex. inte att Putin har timslånga presskonferenser där folk får fråga om vad som.

Åtta år sen

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.