Välsignad vare det initiativtagande servicegeniet i Boden!

Jag bad Mats Lugnet, som är mycket lyckligt gift så sexualisera inte det a´la svensk kultur, att ge mig en illustration som visar vad som händer då man feminiserar pojkar, respektive maskuliniserar flickor, dvs vad som sker i ett feministiskt land, som Sverige.

Männen är djupt, djupt älskade i TRNC, och syn- och hörbart. Inte konstigt alls, de kör service dygnet runt.

Här ser vi också tydligt hela västs grundbultsproblem, i en enda bild, och jag ser skillnaden dagligen eftersom vi inte har en enda feminiserad man i TRNC.

Således saknar vi våld, rån, misshandel, överfall, våldtäkter, mord på kvinnor i parker, etc.

Vi saknar också kvinnor som falskanmäler, som manipulerar sin omgivning för att framstå som offer, och nån iskall lady har jag aldrig sett.

Eller, som turisterna brukar säga:
-Min Gud, vad alla är fredliga här!

Beskydd går över i utsätt om du feminiserar män… Ni bor i en krutdurk där uppe.

Spread the love
Om Lena Holfve 9181 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.