Vad vore vi utan riktiga författare?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klClaes Hedberg har gjort sig till en duktig faktaboksförfattare, och det var roligt att läsa hans ambitiösa bok.

Jag invänder skarpt mot omslaget, som ser ut som en skämtteckning, och det Hedberg har att säga är inget skämt direkt. Omslag måste spegla ett innehåll. Man får aldrig, och jag menar aldrig, lura läsare. Du bör inte öppna en kriminalroman med en kyss eller en kärleksroman med ett pistolskott.

Han påstår, och anser sig leda i bevis, att Palme aldrig mördades, och han använder sig av en vass helikopterförmåga, och knyter ihop trådar som ingen har gjort före honom.

Skärmavbild  klHedberg har grävt duktigt, och jag har bara gjort tre stickprovskontroller, och de höll.

Jag tar upp frågan enbart av ett enda skäl; energifolkets rätt eniga uppgift om att vi alla tvingades sätta oss på Ärlighetsexpressen som i januari i år  – eller inte, och gå under.

De som inte gjorde det lär vi märka av därför att de klarar inte de nya frekvenserna plus ljuga samtidigt; de går sönder, och vi kommer tydligt se att de är tokiga.

De själva kommer inte att kunna skilja på vad som är galenskap eller inte
Skärmavbild  klOvan har vi en leende man som förkunnar att han fantiserar om att köra över barn med en bil.

Han har alltså, enligt energifolkets teorier, inte en susning om att han har gått över gränsen, och han förstår alltså inte själv att han är helgalen.

Vi behöver en ny föräldrabalk eftersom män kan föda barn…
Tja, känns ju rätt tydligt, det också.

Principiellt sett bör det alltså dyka upp folk, som babblar om det Hedberg tar upp, och som indirekt hjälper eller tippar hans teori, och utan att de själva förstår vad det är de säger.

Vi lever i spännande tider!
Luta dig bakåt, och njut, för nu är det nog omöjligt att ljuga medvetet och utan konsekvenser. Ljuga av misstag gör vi alla för vi minns fel. Den gruppen lär inte uppföra sig, under frekvenshöjningen nu, som om de har tomtar på loftet vilket den andra gruppen kommer att göra med klimax i sommar, enligt proffsen.

Galenskapen kommer att blottläggas enligt energiproffsen varför jag funderar allvarligt på att försöka skaffa mig svensk TV och lyssna på lite nyhet… agendor, speciellt i sommar.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Intressant har följt dammegård Ang Palme mordet. Vad jag minns så tar Ole inte upp denna vinkel att det hela var en teater fr början till slut. Att palme var en bilder Berger är vedertaget, jag har funderat tidigare om det var palmes prat om att socialisera banker som var orsaken till ”mordet”.. o andra sidan var det inte under Palme 1985 som Bengt Dennis(riksbankschef) mfl som tillät privata banker att sköta pengaskapande?. Å andra sidan kanske dessa frågor redan klubbades 1750☺️ kul att vara här hoppas jag kan lära mig mycket.

  ..

 2. Välkommen! Jag själv kan Palmemordet illa. Inte mer än att jag tidigt konstaterade att det var världens konstigaste mordutredning. Tekniska Rotelns personal hotade efter tre veckor med att säga upp sig, då fick de undersöka mordplatsen.

 3. Du har nog rätt i att dom medberoende nu går in i sista stadiet. Det senaste utspelet om att ge 11 miljoner uigurer asyl i Dårhuset kommer säkerligen ge dom det eftersträvade kaoset på steroider och sluta med mord/självmord. Så förmodligen börjar uigurerna strömma in i större antal under sommaren. Dom lär ju ha varit bland dom värsta mördarna nere i IS. Det är väl därför dom vill ha hit dessa. Vi lever i intressanta tider som den kinesiska förbannelsen säger.

 4. Tack, jaag får sätta mig in i mordet på OP nån dag… inte gjort det men vet att poliser regerade direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.