Vad skäll jag fick… 2500 brev?

sex eEn läsare gav mig videon nedan, och min första reaktion var att om jag visar den så halverar jag väl gruppen, igen… Ursprungsgruppen gick i taket då det visade sig för nu många år sen att jag inte är trumpist, och nästa stora skräll då det visade sig att jag är för rudis i huvudet för att förstå Bitcoins storhet. Vi får väl se om ni tål det här…

När Fyy 17! kom ut tog jag i ämnet sex förre äktenskapet, och det ledde till en hisklig massa insändare och säkerligen 2500 brev från unga arga kvinnor.

I den. normala världen vet man att kvinnor som har sex före äktenskapet blir klängiga, och män litar aldrig på en kvinna som har det. I Pakistan är det fortfarande ett tydligt förbud, Indien har väl börjat luckra upp det och står säkert med en massa ensamstående mödrar inom kort, de också. För att klara den sitsen måste ”alla” hålla med om att pappor behövs inte alls, osv

Jag är 100% säker på att nån kommande generation inför det hela igen, av energiskäl, dvs då vi kan energi fullt ut kommer vi att göra det.

I nuläget har även jag upplevt en mamma t.ex. som skällde ut sin 12-åriga dotter för att hon ännu saknade pojkvän. En annan 40-årig mamma jobbade häcken av sig för att dottern skulle förlora oskulden snabbt. Tvärtom, som vanligt.

gigolo
Mobila sexarbetare

Jag kan väl mest konstatera att jag kan se på kvinnor som haft många partners att de har haft det. De är väsentligt mindre trygga i sig själva än de som inte har haft det.

”Alla” i Sverige är oftast rabiat emot sexhandel, och om det sa en turkcypriotiska i 90-årsåldern att hon hört att vi är det.
-Ni är elaka, inget annat.

nicosia northern cyprus th may entrance of the night club lipstick EYAE
Lokalbundna sexarbetare

Här kan du sälja sex på nightclubs som kvinna och köpa på gigoloklubbarna, och omvänt för män, sälja på gigoloklubbarna och köpa på nightclubs. All marknadsföring av sex på stán är förbjudet.

Går du lättklädd och hårt målad kan polisen mycket väl be dig förflytta dig från mainroad till en nightclub. Kvinnornas handelsplats är alltid där medan männen är mobila, och man ser deras firmabilar ibland.

Det förekommer alltså inget raggande på stán, och jag personligen uppskattar det enormt på samma sätt som det är mycket skönt att kunna gå på krogen utan att få påhäng. Försöker nån kommer en servitör direkt och hänvisar till nightclubs.

En fastighetsägare som öppnar, eller tillåter en bordell, åker dit så det smäller om det. Samtliga inblandade parter står under strikt läkarkontroll, med mera. Skälet till att den 90-åriga damen ansåg oss vedervärdigt elaka beror på:
-Känner inte ni till att sexualiteten är en drift? (När den väl har väckts.)

Jag själv går aldrig på krogen i Sverige, och speciellt inte på helger, eftersom jag upplever att varje krog är en raggnings- och handelsplats men man låtsas nått annat eftersom nu sexhandel är tabu. Där uppe behandlas också sexarbetare väldigt illa oftast, rent farligt yrke, och här är det tvärtom, som vanligt.

Via tingsrätten har jag en sak helt klar för mig; de är affärsmän, inget annat, men sociologin påstår nått annat av typen ”synd om”. En skillnad här är också att ingen lägger sig i ditt privatliv, och där uppe ska alla ha samma åsikt och har man  inte det ska man förtryckas, allmänt spöas upp.

https://youtu.be/kSdvGInI9DE

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.