Vad har vi att vänta i 2-3 dygn nu?

energi

Igår såg vi att varningen kom och vi får se hur det här slår i verkligheten i morgon, och jag skulle nog passa mig även idag, om jag var i Sverige.

Skärmavbild    klRäkna med att enorma mängder lågfrekventa går sönder, och att de högfrekventa kommer på snilleblixtar nu. Ingen lär bli oberörd av ett 100 000 kvm stort elektromagnetiskt fält som kommer in nu!

Här på Cypern har vi Europas renaste vatten, inga industrier, folk dricker inte sprit, utom engelsmännen förstås, ren mat, mycket lite knark, samhället är inte våldtaget av medicinindustrins piller… så jag kan gå ut idag. No problem. Slinker jag in på Classic Rock Night lär jag inte få en trasig glasflaska i huvudet.

Energiskifte i synbar form
Skärmavbild    klFör nu många år sedan gjorde jag ett studiebesök på behandlingshemmet Korpberget, inför skrivningen av Botten Upp, och en av Tingsrättens perenner var där, och han gav mig en chock.

Jag var van vid att se honom i ett rätt risigt skick, som alla dessa män är, och han såg nu ut som en nästan frisk människa.

Borta var det fårade ansiktet, som jag hade sett så många gånger i sessionssalen…  Han, som alltid varit mörk, var dessutom gladlynt. Leverrynkorna, de två hacken mellan ögonen som visar att levern jobbar för högtryck, var nästan helt utslätade och borta.

Mannen var avgiftad, med andra ord
maskulinOm du kikar på energischemat nedan skulle jag vilja påstå att jag hade sett honom i alla år befinna sig längst ner på schemat, och nu låg han en bra bit över mitten.

När han var längst ner var han synnerligen farlig, som alla dessa människor längst ner är, och han hade också en hel rad misshandelsdomar på sig.

maskulin energiSom så ofta tackade han mig för den senaste inlåsningen och det var nog rätt känt att jag ofta låg bakom tydliga domar.
-Så lite så, varsågod, sa jag och påpekade att han såg helt fantastisk ut.
-Korpberget har räddat mitt liv!

Dvs. avgiftningen innebar att denne vår gamle perenn ifrån rätten nu mådde som en prins, och hade höjt sina frekvenser, och när vi bröt upp från vårt samtal sa han mig:
-Vi ses nog aldrig mer, i vart fall inte i rätten.

Sociologin …
Skärmavbild    klDen dagen den idiotin faller lär vi få frekvensterapier…  så kan vi lägga ner ”kriminalvården” och hela den sjuka hjälpindustrin kan packa ihop.

Den packar snart ihop för övrigt då många som jobbar inom den är lågfrekventa.

 


De lågfrekventa har redan tutat igång:
Föreställ dig en hjärna, full med t.ex. mangan, och så kör du på den även det här: Skärmavbild    kl

 

 


Du kan också skaffa dig varningar: 
Aurora alerts: SMS text, email.


1+1 = 2

Skärmavbild    kl

 

 

 

 

 

Manganese Pollution and Violent Crime | Request PDF – ResearchGate
Pollution may lead to a life of crime | New Scientist

 

nymaskulin

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.