Protesterna över MP:s diktuppläsning avslöjar aningslösheten

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Tack för alla nyårshälsningar här i bloggen, i min mejl, på fb och som pm, ni vet själva vilka ni är.


Jag har kärleksfulla läsare, och har alltid haft

Flera har frågat om donationer, och jag kör med ”Bjud Lena på middag!Läsaren Tomas gjorde en rolig grej, bjöd mig på lunch, och bad mig utreda en film.

Feedback är viktigt

 

Vad har vi att vänta framöver?
Mess, och provokationer som tvingar folk att välja sida, tror jag. De lättmanipulerade får helt säkert det hett om öronen, för det vräks ut beten, som vi har sett länge.

Men vi tänker fel i vår kultur som kallar svårigheter för ”dåligt” därför att det är dem vi växer av. Utan problem skulle alla lalla omkring som omogna treåringar, hela livet.

Verkligheten lär ta livet av klimattjafset
Det blir just VERKLIGHETEN som driver på. Ingen PR-byrå i världen lär kunna övertyga folk om att vi står inför nåt annat klimathot än möjligen Kanadas -65°C kyla… och förr eller senare blir Kinas nya sol känd även hos oss.

Asiater älskar balans, och de lär tvinga på oss den. Det är inte allmänt känt än att Asien är världsledande sen länge, men det blir väl uppenbart för alla inom tio år.

Du bestämmer själv vilken grupp du ska tillhöra
Det ljusa kreativa klotet eller det mörka som styrs av droger och dogmer.

Ser vi på väst som en knarkarkvart ser vi en ”messorsak”, och då handlar det främst om att inte bli medberoende. Drabbad? Forskarna stänger av ditt missbruk.

Kokainet flödar i Sverige. Den vita drogen har gått från att vara en exklusiv jet set-markör till massans nya sätt att festa. Glöm yuppies och åttiotal. Tänk byggjobbare, forskare, bloggtjejer, mäklare, tatuerade gängmedlemmar och mängder av artister, journalister, brats och Båstadsfantaster.

Under 2000-talet har kokainet nått nya användare och kanske är det inte så konstigt. Kokainisterna själva vittnar om den ultimata självförtroendehöjaren, guldkanten i tillvaron, ett slags skumpa i pulverform som inte gör en full och dum. Olagligt? Förvisso. Men, som Grammis-vinnaren Andreas Kleerup sa i en Aftonbladet-intervju, ”det är ju fortkörning också”.  Läs mer

Jag har frågat mina samhällsspioner
De säger att kommunfolk, kommunpolitiker etc knarkar och ett klassiskt symtom är att man känner fel. Vi har alltså beslutsfattare som inte kan läsa av egentligen någonting ”rätt”, som om vi inte har märkt det…

MP leser nyåret inn på SVT. 100 kvinner protesterer
Vad man kan se i pressen idag rörde protesterna främst att MP tillhör fel kön. Nån drog upp nån övergreppstext, som ska ha funnits i korrekturet till hans bok, som sen ströks.

MP är den som främst lärt ut att man kan dömas för narkotikabrott, och ändå köra Rolls-Royce, bo på en herrgård och läsa nyårsdikten.

I TRNC hade han inte ens varit berömd
Därför att det vore att lura unga, och det är fullständigt no, no här och som i de flesta länder i precis hela världen. Hos oss går det lysande, och är väl ett skäl till att danskarna kallar oss för extremister.

Du får inte heller vara minister utan högskolekompetens i de flesta länder, därför att du ska också vara förebild, och lära unga att man kommer längst med kunskaper. De flesta av våra toppolitiker har inte avslutade studier och det går så bra så att vara riksdagsman och på lyset.

Vi ser sällan på vuxna som förebilder
Jag tror aldrig att det har hänt förr att en individ använt knark, i en film som är möjlig att beslagta och använda som bevisning, och som inte har åtalats för narkotikainnehav, och vi vet ju varför MP kör i en egen fil.

Vi vet också att SvT leder bygget av fascismen, sen länge
Så, givetvis ska MP ha egen körfil plus läsa dikt…

MEN, hur kommer det gå för MP?

Det tror jag att vi kan räkna ut redan nu år 2019.

Mikael P är värsta skvallerkärringen i sina memoarer … vilket gör honom till en gigantisk säkerhetsrisk.

OM han själv har räknat ut varför han har en egen körfil…
Uppsåtsfrågan är inte solklar för han kan dilla i sig själv att han har gräddfiler, vad det än gäller, på grund av sin berömmelse. Men har han hjärnceller borde han kunna räkna ut att många som stöp i samband med Metoo-rörelsen var minst lika kända.

Vore han min bror t.ex. skulle jag nog föreslå sorti och pension…

MP har uppenbarligen två roller
Lära oss att poliser får göra precis vad de vill, och sen att man blir tydligen extremt framgångsrik av att sniffa kokain, och han kommer att gå till historien som det, och inte som skådespelare eller diktuppläsare. Det är 25-30 år dit, men så blir det. Du kan utreda de som hjälpt den här typen av regimer förr…  och vad man säger om dem idag. Det är så; det är tiden som är huvuddomaren.

Se gärna videon med just den tanken i ditt huvud;
Nu är jag en ung svensk som ska hjärntvättas och vänja mig vid att poliser…  och sen jämför du karaktären i Sjöwall/Wahlöös Beck-böcker i original. Lägg till mängden Beckfilmer… och flera av dem med mycket tunna manus.

Det finns bara dessa två (viktiga) skäl att massproducera dem med MP som en huvudrollsinnehavare; droga ner folket, så det fattar mindre, och lär ut hur en polis ska se ut…

Det är redan utlärt och i hamn om man studerar med vilken lätthet polisen kunde skjuta en mongolid man. Folkstormen uteblev; alla gillar Gunvald.

Rent historiskt sett; alla som har ”hjälp till” ryker, längre fram
Deras uppdragsgivare nackar dem, för att de inte ska kunna babbla, eller så hänger folket dem längre fram.

”Fascismen kör sitt eget race nu, och folk fattar ingenting!”
Det skrev en läsare till mig. Nä, men lite längre fram fattar ”alla”, och då ligger alla som hjälpt till illa till dvs. de förolyckas i en bilolycka eller får en segelbom i huvudet.

Det kan vi vara helt säkra på därför att de som bygger är mördare, och deras brottsalibi är ”politik”, och deras väg kantas alltid av nyttiga döda idioter och som de alltid gör sig av med då de använts färdigt.

Eller så får de utstå folkets hämnd
Jag skulle inte vilja bli känd för evigt för mitt idoga bygge av den svenska polisstaten. Inte den dagen folket vet vad en ”polisstat” är för något… 20 000 Gunvald, som gör precis som de vill.

Asien vet att väst letts länge ifrån en knarkarkvart
Om vi studerar vad Kina t.ex. har uppfunnit – och lyssnar på vad de säger – så vet vi redan att västs knarkarklubb kommer inte att vinna, eller ta över världen.

MI-6 Are The Lords of The Global Drug Trade

Macron: drug use, Rothschild money …

Opium production in Afghanistan reaches record high – Al Jazeera

Det är en världssensation!
Trump plans to pull thousands of troops out of Afghanistan 

Man tänker sluta tvinga bönderna odla knark?
Då ska vi veta att Kina är ”före” Afghanistan, eller var där de är nu, i samband med opiumkrigen och de har inte glömt…   och vi ska veta om att Trump anses återfinnas i kortleken som påstås vara NWO:s handlingsplan.

Opiumkrigen var i mitten av 1800-talet, och världen har ännu inte löst knarkproblemet.

Portugal har kommit längst
Det har gått femton år sedan Portugal satte igång det största sociala experimentet. Läs mer

Lösningen är simpel
Om man ger etablerade narkomaner deras knark på Apoteket, kostar väl 10:- dosen istället för 600-1000:-, försvinner stora delar av alla inbrott, rån etc – 8 av 10 våldsbrott är drogrelaterade – och det blir inte längre lönsamt att odla knark, smuggla eller sälja narkotika, och helt olönsamt att locka in nya unga.

Men det vill inte ”vi”, sägs det…
Svt säger väl det, åtminstone, samtidigt som de uppenbarligen lär ut att man kan knarka och ändå köra Rolls-Royce, bo på en herrgård och läsa nyårsdikten…

Olagligt förvisso… men… som Grammis-vinnaren Andreas Kleerup sa i en Aftonbladet-intervju, ”det är ju fortkörning också”.

Det är rätt enastående att det går bra att lära ut det… inför miljonpubliker men det är no, no att mörda all knarkhandel, för gott.

Det kanske beror på att de som tjänar miljarder på den inte vill det plus att knarket är bästa sättet att sänka hela väst, om det är vad man vill, och nån / några vill uppenbarligen just det.

I bästa fall blir även vi räddade
Kina fixar kylan, med sin nya sol, och 40 muslimska länder fixar ISIS och sen återstår det att se om världens oartigaste folk har vett att säga tack, nyktrar till, och hålla tyst i minst 100 år – eller om man ämnar fortsätta med sitt;
– Vi är de enda som har, och lever rätt!

Danmark och Norge tar helt annan väg än Sverige | SvD

Hur mycket knark tål Sverige?

Gör dig mindre känslig för alla manipulationer
De som inte åker dit på alla utlagda beten, och där ingår den populäre MP, går in i ett kreativt år, enligt en supersmart kvinna i videon längst ner. Under hennes analys och sist lägger jag en riktig stjärna för de som är roade av energifolkets tankar.

Energifolket är också rätt eniga om att vi får helt nya ekonomiska system under de kommande sju åren. Det känns rätt nödvändigt, då vi har medborgare som har 2-3000:- i pension och redan 10 000 hemlösa pensionärer.

Men först skurkarna!

 

Vid 17.55 beskriver Rick Levine att krigarkrafterna släpptes loss direkt efter nyårsslaget och året startar med en BANG men…- intressant att få se om han får rätt.

Rick Levine drar också ofta historiskt intressanta kopplingar.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Protesterna över MP:s diktuppläsning avslöjar aningslösheten – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.