Vad händer rent praktiskt då frekvenserna höjs?

Skärmavbild    kl

Vi låter Aaron Doughty förklara det i video 1. Han har 639 000 tittare, och far omkring (för mycket) i videon men förklarar hyfsat, och hur han ser på det.

Alla jag känner upplever att tiden går fortare 
Om vi utgår ifrån att det gamla talesättet ”Som du ropar får du svar” stämmer, och det gör det som jag ser det, anser han att ”leveranserna” också kommer fortare, vilket är logiskt. Ju snabbare energi…

Dvs. om du skickar ut ”alla män är svin” så tar det inte en månad längre innan det dyker upp ett praktsvin. Det går mycket fortare innan svinet anländer, och bekräftar din världsbild. Folk, och speciellt inte landsmän, tror inte på att det är så det fungerar möjligen för att vi aldrig talar om sånt? Vi är lärda att vråla HUMBUG om det mesta inklusive kvantfysik, och även parasitinfektioner är ”psykiskt”.

Men jag kan bevisa det…
Om du köper en ny bil, en Volvo säger vi, kommer du se en massa Volvo. Om du är gravid kommer du se en himla massa gravida. Om jag tar in dig i mitt vardagsrum i tre minuter, sen kör ut dig, och ber dig beskriva vad du såg så kommer den som gillar böcker nämna mina. Den som älskar konst kommer minnas min.

Under den månad det tog förr att ”se” nästa praktsvin har det givetvis passerat 999 bra män men dem varken ser eller hör man. Kvinnor, som brukar säga att alla män är svin, är samma personer som säger att övriga män är tråkiga, t.ex.

Vi upplever egentligen inte världen
Vi får vår världsbild bekräftad. Nu säger Aaron Doughty att vi kommer uppleva livet som en dröm, och jag köper det också.

Igår hade vi 100 Hz!
Precis allt kommer att förändras om vi ska ligga på höga frekvenser oofta. Vår intuition kommer t.ex. att förstärkas kraftigt, och jag är inte främmande inför tanken att alla kan se auror. När du möter folk ser du att det är en som ljuger jämt som kommer emot dig…

Lura aldrig en läsare, skrev jag om rätt nyligen, och det handlar om att just hålla sig under verklighetsribban. När läsaren Eva kommer hit och träffar gatuhunden Skalman, som ligger på golvet bakom henne på en krog på denna bild, så MÅSTE jag ha underdrivit, även om själva historien runt honom är väldigt udda, och den har hon läst på FB.

nJag själv, som saknar lokalsinne i princip, ska förmodligen inte ut på sta´n och gå med en läsare, som har bilden av en hyfsat smart människa framför sig, men som möter en i verkligheten som knappt hittar hem.

Eva gick ner till havet, samman med även min hund Ludvig, och det är samma med honom; han måste framstå som ”bättre än väntat” i verkligheten. Det jag skrev nu låter logiskt, eller hur? Det är inte hundarna som förändras. Det är Evas föreställningsbild av dem, kontra verkligheten, som glider ihop och när de är ”bättre än väntat” får jag godkänt som författare.

Våra hjärnor lär bli ”snabbare”
Vi kommer också bli mycket mer medvetna om att vi själva ”inte ser världen” utan att vi får den vi skapat bekräftad. Politiker har alltid dribblat men det är först nu vi ser och hör det. Det blir således svårare och svårare att lura oss och jag själv är helt säker på att de författare som inte kan sköta ”verklighetsribban” överlever inte skiftet.

Folk kommer bli petnoga med att allt ska vara sant, och äkta, och allt lär gå fortare
Backar vi bandet 40 år så tog det tio år för en idé att ta sig från USA till Sverige, och sen kröp det ner till fem år, tre…  Nu talar vi om veckor eller månader – på gott och ont.

Förr skulle journalister skriva sanningar och vi fick dikta ihop vd vi ville, och nu är det tvärtom. Nu ska vi skriva sanningar.

Frekvenshöjningen = medvetandehöjning
Energikunskaperna, se video 2, lär ta sig in i väst. En sjuk, som är van vid att allt är psykiskt / socialt, och som får höjda medicindoser om det är nått, skrev igår: ”Jag har känt mig så trött nästan hela veckan och väldigt tom. Känns som man går runt med en stor väska ångest. Väldigt spännande att läsa om The Schumann effekt.”

Den tredje videon är skapad av rätt unga, och nu rädda, människor som förstått vad solar minimum innebär. De har inte kläm på att vertikalodling är på gång, eller 3D-maten, och de har inte kläm på att de befinner sig mitt i ett paradigmskifte. De ser främst problem som skrämmer dem. Jag ser mer möjligheter. När odlingarna på åkrarna är borta lär kemikalier i maten försvinna, t.ex. Problem blir det om avståndet mellan den gamla och nya världen blir för långt så fila på din plan.

https://www.youtube.com/watch?v=X1uT4Ha8Tts&t=1577s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.