När media mörkar blir det mesta konstigt

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Jag har läst en artikel, som är skriven av en ”normalsvensk” som uteslutande läser svensk press. Då bor man nästan på en annan planet än vad jag gör.

Vi ska studera den saken:
”Naivt att inte rusta för ökat flyktingmottagande
Den huvudsakliga kritiken från de som upplevt Sveriges flyktingpolitik som alltför generös har varit att samhället inte varit rustat att ta emot så många asylsökande – att systemet så att säga havererade på grund av vår ”slapphänta flyktingpolitik”. Vissa skulle kalla det medmänsklighet istället för slapphänthet, men alldeles oavsett så har kritikerna kanske en poäng: Sverige behöver bygga ett system som möjliggör ett långt större flyktingmottagande.

Klicka

Då slipper vi bli tagna på sängen vid flyktingtoppar och integrationsarbetet kommer att lyckas bättre.”

Flyktingar vill i allmänhet hem
Om jag tvingades fly till Finland skulle jag vilja åka hem så snart jag kunde trots att Finland är ett trevlig land.

Sverige försöker köpa  / muta sig till nya medborgare. De ska lära sig svenska, integreras och kallas för nysvenskar.

Är det så svårt att förstå att flyktingar vill hem?
Syriska flyktingar längtar hem – Sydsvenskan
Syriska flyktingar längtar hem – Folkbladet

Man tiger också i Sverige om att folk ifrån Syrien har vänt hem, sen förra sommaren, vilket förstärker känslan av att man är ute efter att stjäla folk.

Jag kommer aldrig så länge jag lever förstå mig på hur tusen och åter tusentals landsmän anser sig ha rätt att stjäla andra nationers unga. Äkta flyktingar har i alla tider försökt vända hem. De första vi hade som inte ville hem under min levnad var de amerikanska desertörerna från Vietnamkriget.

1967 kom 800 amerikaner som rymt ifrån militärtjänstgöring i det då pågående Vietnamkriget
Det handlade om unga män i tjugoårsåldern, som sällan hade hunnit med vare sig slutförda studier eller yrkesutbildning. Enligt min uppfattning introducerades haschrökning i stor skala just av dessa desertörer. Som alltså inte gjorde annat än att de överförde en amerikansk underklasskultur. Kommunalarbetarens reporter Johan Erlandsson har skrivit boken ”Desertörerna” för den intresserade.

Desertören gömde sig i Sverige i 28 år

Desertörer är inga flyktingar, och de vill inte hem med mindre än att de får amnesti – slipper straff
Det är soldater som har dragit från sin militärtjänst och det kan ge livstid eller dödsstraff i många länder. På grund av de amerikanska desertörerna, och Olof Palmes hårda kritik mot kriget, blev det en handelsblokad mot Sverige och man vägrade lasta av svenska fartygs gods.

Omvärlden var inte helt förtjust i att vi gömde just desertörer
De unga män, i vapenför ålder, som kommit från Syrien och Irak nu är i egentlig mening desertörer, om de inte har befriats från militärtjänstgöring,  men vi talar aldrig om dem som det utan de kallas också felaktigt för flyktingar.

Här i regionen, där jag befinner mig på Cypern, har man svårt att förstå hur Sverige kan kalla desertörerna för flyktingar. I Syrien och Irak har man inte mycket till övers för dem. Turkiet har tagit hand om tre miljoner gamla, sjuka, kvinnor och barn.

Filmen nedan med Olof Palme är ett viktigt tidsdokument –  utrikespolitik blev inrikespolitik
Sen dess kan riksdagen hoppa mellan ämnen som högskolan i Sverige över till indiska gatubarn som den inte har med att göra, inte kan påverka nämnvärt, saknar ansvar för men det blir gräl som om det vore en inrikesfråga. Vi blev också på många sätt det enda landet i världen som betraktade desertörer som ett slags flyktingar, och vi vägrade lämna ut dem.

 Chilegruppen är ett undantag som bekräftar regeln att flyktingar vill hem
Idag finns 45 000 svenska medborgare med chilensk bakgrund – flest i världen efter Argentina och USA. När Chile demokratiserades 1989 återvände relativt få flyktingar till sitt hemland. Ett stort skäl är att det tog 30 år innan många av dem ens kunde återvända. Den första gruppen som kom hade i princip alla asylskäl och hade flytt undan juntan i Chile.

Den som anser att det är för starka ord att tala om att stjäla folk i nuläget kan lyssna på Borg.

Gissningsvis är 90% av de som kommit i närtid  upplurade av Soros och är brottsoffer
Många inom den gruppen lär dra sig hemåt besvikna över att de inte fick den gratis villa, bil och en bunt pengar som de var lovade. Journalisten Gunnar Sandelin utredde år 2009 bakåt i tiden och han kom fram till att endast en av tio hade flyktingstatus. Läs mer

Italiensk media har nämnt att 3-5% av de anlända är att betrakta som flyktingar och övriga inte. Jag har personligen talat med ett tiotal Soroslurade som var på väg upp, eller funderade starkt på det, och de hade fått veta att vi helt saknar arbetskraft själva.
Vad ska de tro när AF öppnar kontor i Afrika?

 

En del av de som kommit upp är ISIS-soldater som uppenbarligen kör skymningskrig
I vår kultur är det få som kan skilja på sak och person. Dels har du människor, som mannen som skrev artikeln, som enbart ser snälla flyktingar som ska ha bostäder framför sig.

Han antyder också i sin text att alla som ifrågasätter i princip nånting alls är rasister
Han menar på blodigt allvar att Sverige ska stjäla andra nationers unga och tvinga dem att bli bussförare varesig de vill eller inte. Jag har personligen talat med 15  irakier i Sverige som gick bussförarutbildningen under tvång d.v.s. de måste för annars får de inga pengar. AF verkar syssla mer med upphandlingar av utbildningar än med arbetslöshet. Om jag ifrågasätter dessa tvångsutbildningar eller stjälandet av unga är jag rasist? Nej, det är han som är oinformerad och väldigt barnslig.

På andra motpolskanten är folk som uteslutande ser krigare framför sig som våldtar sig fram
Det talas internationellt om allt mellan 1800 soldater till 400 000 som ska befinna sig i Europa. Det lär visa sig hur många de är. Jag skulle kunna tänka mig att de är 3-4% men det är garanterat 3-4% för många.

När jag var i Boden hjälpte jag en äkta flyktingfamilj, som stod utan sängar, och den åldrige pappan i den familjen fick ett halvår senare en yxa i huvudet men överlevde. Den familjen lär lämna ISIS-landet Sverige så snart de bara kan. De är om möjligt ännu mer lurade än de Soros blåst eftersom vi inte har ISIS-fritt.

Jag tyckte inte att det var speciellt svårt att skilja på äkta flyktingar och ISIS-folk. De sistnämnda ville inte ha med svenskar att göra alls. De står, går och rör sig som gerillasoldater samt att de går alltid i grupp, och ledaren var lätt att peka ut.

De flesta krig i nutid är ISIS inblandade i
De har felaktigt kallats för ”rebeller” i svensk press, och enligt pressen jag läser i Asien är dessa legosoldater på väg upp till Europa eller redan befinner sig där.

De har en order att de ska attackera Europa. Enligt media här har de stulit bandvagnar, flygplan, atomvapen, kemiska stridsmedel och allt som behövs för att starta ett krig.

Den uppgiften bekräftas av beslaget som gjordes nyligen, och det skulle ta polisen flera dagar att tömma lagret.

De ska inte förväxlas varken med äkta flyktingar eller invandrare och de lär inte stanna, om de inte får en order om att göra det. De gör vad de får order om, och betalt för, eftersom de är legosoldater.

Mannens skriver vidare: Kommunerna bör redan nu bygga betydligt fler bostäder. Det skulle dessutom fylla fler funktioner än så eftersom bostadsbristen är stor i många kommuner alldeles oavsett inflyttning från andra länder. Ta bort Rot-avdragen och satsa de pengarna på nybyggnadsstöd istället.

Det lär bli ett gigantiskt överskott på bostäder
Vilket vore bra så kan vi elda upp de mögelskadade. 40-talistern är en stor grupp, många lever än, och de bor oftast i egna hem som lär gapa tomma då de går ur tiden. Å andra sidan kommer landsbygden att stängas igen och i den vevan försvinner bostadsbestånd.

Samtliga bostäder i Sverige anses överbelånade, och när det regleras – via en bostadsbubbla som spricker – åker många ut på gatan och ur den gruppen kan man nog tänka sig att en del av dem lämnar Sverige.

De besvikna, som blev upplurade av Soros, drar sig hemåt 
Äkta flyktingarna lär göra det, och arbetskraftsinvandare har de senaste 30 åren stannat i snitt i 7-8 år. Ett av Sveriges problem är att vi ständigt utbildar folk, som inte stannar. På 50-60-talet fylldes hela Södertälje med främst greker, och det är inte ens ett dussin kvar där nu.

Kvar denna gång blir desertörerna, som inte kan återvända, och ISIS-folk
Statsministern har planer på att ge ISIS-folk rena, snygga bostäder och det borgar för att samtliga äkta flyktingar lär dra vidare eftersom det är ISIS de har flytt ifrån. Denna hans önskan lär få tusentals svenskar att ge upp här och nu liksom gamla invandrare.

Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS …

Europe flooded with over 1,700 ISIS terrorists primed to attack – EU …

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a ’psychological …

 

Lägg därtill alla svenskar som flyttat
Aldrig har så många lämnat Sverige | SVT Nyheter
Rekordmånga lämnar landet: ”Sverige är ett utvandringsland” | Metro

 

Prognosmakare anger att cirka 2,5 miljoner kommer att lämna Sverige före 2025
Rekordmånga svenskar flyttar utomlands och en grupp som har det lätt att göra det är gamla invandrare d.v.s. de som kom för 20 år sedan, och jag har talat med en handfull och de säger ungefär att ”måste jag fly en gång till i mitt liv och av samma skäl?”

Pensionärer, som får ut 5800:- i månaden efter skatt, lär bli en stor grupp eftersom man överlever bättre på den summan utomlands än inrikes.

År 2025 skulle Sverige bestå av 7,4 miljoner

Klicka

Nedan har vi en mögelskadad kvinna, och Folkhälsoinstitutet anser att de är 1,7 miljoner och en hel del av dem kommer att lämna, tror jag, därför att de inte hittar mögelfria bostäder.

Inom UMS har vi återställda, som letar ihjäl sig nu efter friska lägenheter, och ett gäng har talat om att flytta till Dalarna där det ska finnas. Ett annat är på väg att lämna landet.

Mannen skriver också:
Rimligen bör särskilda resurser skjutas till i glesbygdsområden där det finns mer plats att bygga. Kanske kan man tänka sig skattebefriad verksamhet eller kraftiga skattereduktioner för företag som vill etablera sig i dessa områden och då också låta fler asylsökande hamna där och färre i de redan segregerade storstadsområdena.

 

Han har aldrig läst Agenda 21 och 30 därför att svensk press tiger
Ingen ska tillåtas att bo på landet, och det är därför man nu jagar djurägare, inför avgifter, ortsborna är varskodda att de får ta över vägunderhållet och så vidare i det oändliga.

Det privata ägandet av bostäder ska dessutom upphöra
Beroende på hur artikelförfattarens psyke ser ut har han goda chanser att tillhöra de gissningsvis 99% av svenskarna som kommer att få många chocker längre fram.

Själv hoppas jag på att mina läsare kan skilja mellan äkta asyl-flyktingar, arbetskraftsinvandrare, Soros upplurade brottsoffer, desertörer samt legosoldater.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 745 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.