Uppdaterad: Varför ska mamman åka in???

Skärmavbild  kl

Ny film… längst ner, där det påstås att åklagaren skyddar en pedofil;
ASAP Rocky’s Prosecutor Protects Pedophile!

Tidigare publicerat:, 

Villkorlig dom betyder:
– Ok, det får gå för den här gången men gör du om det så åker du på dessa brott plus de nya.

Villkorstiden brukar sättas till två år dvs du måste vara snövit i två år, och här har vi nu en video med mamman i Pedofilfrossarmålet, samman med sitt juridiska ombud, som inte är jurist utan filosof, och en riktig jurist hade aldrig satt sig i en video med klienten, för att i den begå nya grova förtalsbrott, eftersom en jurist vet att då åker hon in.

Villkorlig dom – Sveriges Domstolar

OM nu rättsväsendet i Sverige gör ”rätt” så ska mammans villkorliga dom rivas upp av Hovrätten, och den villkorliga domen ska förvandlas till fängelse. Vi får se hur de gör; det blir väl en HR-förhandling efter sommaren.

Den som döms för grovt förtal kan få fängelse i två år
Ombudet / filosofen ska åtalas för första gången, och hela teamet ska åtalas för förtal den dag domen vunnit laga kraft, om de fortsätter sprida förtalet.

Förtal innebär att peka ut någon som brottslig, klandervärd i sitt levnadssätt eller på annat sätt lämna uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning. Du får inte sprida ut att ngn är pedofil t.ex.

Man har för länge varit väldigt mjäkiga mot rättshaveristerna
En rättshaverist är en som TROR sig HA RÄTT, men som inte har det, och det är en individ som använder samhällets resurser – polis. åklagare, domstolar, för att jävlas med folk. De polisanmäler allt och alla, och när det läggs ner anmäler de igen och igen och igen.

De är en stor orsak till överbelastningen av rättsväsendet
Skärmavbild  klDet är de som ökar – inte brottsligheten. Om vi tänker oss att 30% av alla anmälningar kommer från denna grupp skulle det innebära runt 465.000 polisanmälningar, och OM det är så måste vi snart göra något radikalt för att bli av med dem.

Införa en lag, som redan finns där jag befinner mig, att du måste betala polisutredningar själv om det rör sig om privata groll – polisen servar enbart allmänheten gratis.

Vad jag kan se här i TRNC fungerar det ypperligt.

Den tingsrättsdom som finns nu har inte vunnit laga kraft än
Skärmavbild  klI domen anges inom vilken tid den kan överklagas, exempelvis tre veckor. Om ingen av parterna har överklagat inom denna tid vinner domen laga kraft och kan därefter inte överklagas. Det betyder att den står sig, och gäller.

Just nu hjälper sådana siter som Sverige Granskas, Bakom kulisserna med flera till och sprider förtalet, och även de ska åtalas när domen vunnit laga kraft om de fortsätter.

Till vänster har vi ett exempel på hur filosofens vanföreställningar sprids av Sverige Granskas, och jag skriver ”vanföreställningar” för ombudet vet inte ens hur en förundersökning SKA se ut.

Han tror också att tjänstemän brytt sig om att även han anmäler allt och alla men som vi har sett tidigare har en hel hord människor gett modern rådet att byta ombud.

Skärmavbild  kl

De begår brott även mot mig
Även jag förtalas, dvs man sprider rena lögner om mig, att jag skulle ha ljugit om min bakgrund, att jag haft 15 HVB-barn, jag ska ha varit emot att Kapten Klänning greps, jag ingår i skumma nätverk – läs pedofilnätverk – och det senaste att jag är oärlig.

Men den man verkligen begår övergrepp mot är barnet.

Jag kommer aldrig, och jag menar aldrig, att belasta polismyndigheten med anmälningar
Skärmavbild  klVill jag sätta gränser stämmer jag dem själv i ett civilmål för förtal, och det är busenkelt, så får de betala 10-15.000:- för varje osant ord, och per person, och tillfälle.

Som vi ser i videon är tingsrätten pedofilagenter, och jag gissade för ett tag sedan att det skulle komma insamlingar för att ”rädda” mamman.Skärmavbild  kl

De ingår nu även i Operation Rädda Sverige, när de vänder sig till en internationell publik, och det brukar t.ex. Sverige Granskas gilla men de lär sätta i halsen om NATO t.ex. skulle invadera riket.

De kräver ett skräcksamhälle
Går du igenom precis allt ser du snart att OM teamet skulle få som de vill får vi ett förskräckligt rättsväsende, och din granne behöver bara lyfta luren så sliter poliser upp dig ur sängen och släpar iväg dig till förhör.

Eftersom domen inte vunnit laga kraft än (som säger att det är grovt förtal hon håller på  med) kan även jag sprida moderns förtal, genom att visa videon nedan, men observera att det rör sig om en dömd brottsling, som inte ger sig, så Hovrätten ska riva upp den villkorliga domen, och döma ut fängelse om de gör ”rätt” dvs följer lagen.

Rätten kommer att dra på det, precis som Tingsrätten, så länge de kan eftersom det aldrig är bra för barn att ha en förälder i fängelse. Men ryker umgängesrätten, vilket den ska göra efter en kidnappning, så går det argumentet bort helt.

Denna artikel tas alltså ner då HR-domen vunnit laga kraft nån gång i höst, dvs jag räknar med att Hovrätten inte ändrar domen, för något annat är inte möjligt, men med en annan utgång; villkorlig dom har de själva rökt, och då återstår fängelse.

Swedish Mother Anna battles same Prosecutor as A$AP Rocky. Pedo agencies give her son to pedo father and jail Mother. Please join Anna Go Fund Me to overturn pedocriminal Sweden agencies.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=p6cLoqwIhs0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1yIJqZGtA_LCSsMAIveHYbU3Xi54N-tEPKXRkW_sEaYBQNZj-OpD93LKI

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.