Vad är uppsåt, statsbesök och kronprinsen

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Klicka

Om vi antar, utan att utreda själva, att Politikerfakta.se har rätt i sitt påstående att Socialdemokraterna sponsrar Muslim Brotherhood så kommer det en dag längre fram där man måste reda ut uppsåt.

Allmänheten förstår sällan det
Vi hade t.ex. en i rätten som hade druckit sprit på nån ambassads trädgårdsfest utan att veta om det, och han gick loss. I ett hörn fanns ett bord med bål, och man fick betala för att få ett glas, och i ett hörn fanns en bålskål men där var det gratis.

Han hade åkt dit i en kontroll med en ganska låg promillehalt men över gränsvärdet och då får man klia sig i huvudet och ställa sig frågan om man själv hade (felaktigt) antagit att den skål som serverade gratis dricka var alkoholfri, eller inte.

Vi kom fram till att han inte ljög om den saken, och då går man inte bara på vad han säger utan det är ett helt batteri verktyg man använder för att reda ut om nån ljuger eller inte. Han ska frias därför att han saknade uppsåt. Han visste inte.

Eftersom de inte är förbjudna i Sverige
Det kan aldrig vara ett brott att ha med Muslim Brotherhood att göra eller tillhöra dem. Än! Men jag tror att ISIS-problemet är så stort, och världsomfattande, att internationella lagar i framtiden kommer att gå in. Just för att förhindra att de kapar hela länder. Man måste längre fram se om dessa nu utpekade socialdemokratiska människor kände till eller inte att det t.ex. är 20 års fängelse för att ens tillhöra Muslim Brotherhood i  t.ex. Saudi. Det är straffbart i alla normala stater att ens hjälpa dem.

De som pekas ut nu vet säkert inte om att inte en ISIS-människa har satt sin fot på Norra Cypern möjligen för att de vet att de skulle gripas? Gränsskyddet är förstärkt för att de inte ska kunna ta sig in.

Vi kan vara säkra på att dessa svenskar inte vet att över 40 muslimska länder har gått samman för att ta sig an ISIS-folk över hela klotet därför att svensk press tiger om det. Varför tiger den? Vad jag har sett vet ”alla” länders tidningsläsare utom de svenska.


Ledare för den världsomspännande insatsen är på många sätt kronprinsen 

Saudi Arabia to destroy ISIS and defeat terrorists around the world …   /  Saudi Arabia dismantles ISIS cell in Riyadh – Al Arabiya English   /  Saudi Arabia declares Muslim Brotherhood ’terrorist group’ – BBC News / Egypt’s Muslim Brotherhood banned from politics | Egypt News | Al …  /  Egypt declares Muslim Brotherhood a terrorist group | World news …

Svenskarna känner i nuläget inte till att just den organisationen är terroriststämplad i den region jag befinner mig i de flesta länder därför att svensk press tiger?  MSB har börjat sätta ner foten; Muslimska Brödraskapet i Sverige – Msb  Ändå tiger pressen?

Jag själv har inte tid ens att sätta mig in i precis alla detaljer men vi kan nog förutsätta att säkerhetstjänsten här på ön liksom i t.ex. Saudi och Egypten och alla andra vet vad de gör. Vi förstår inte ens språket…  Dessutom betalar jag skatt för att t.ex. UD ska hålla koll. Utrikesdepartementet marknadsför Muslimska brödraskapet.  Uppsåt? Vet inte?

Vi talar inte om religioner,  flyktingar, invandrare eller ens främlingar nu
Nyss släptes nyheten att ISIS-folk möjligen förfogar över kemiska vapen så vi talar inte om invandrare eller flyktingar utan om soldater.

Politikerfakta påpekar att socialdemokraterna stöttade Nazi-Tyskland, och det gjorde ”alla” på många sätt fram till en viss punkt, och efteråt sades alltid; ”jag hade inte en aning!” Det är jag helt övertygad om att så var det; man visste inte i de breda folklagren att t.ex. judar förföljdes utom inne i själva Tyskland.

Min mormor, barnmorska i Köpenhamn, visste för hon gömde judar under köksgolvet samt cyklade bud mellan motståndsmän, och hon sa mig på 60-talet att ”folk visste inte”.

Kan man begära idag att folk googlar innan de häller pengar och stöd över folk?

Bahrain FM: Muslim Brotherhood is a terrorist group | Bahrain News …

Now That The Muslim Brotherhood is Declared a Terrorist Group, It …

The Anatomy of a Terrorist Designation: The Muslim Brotherhood and …

The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …

Nåväl, vi tänker oss tanken att den svenska isoleringen fortsätter och man googlar inte och absolut inte på engelska
Då kommer det en dag då 99% av svenskarna får en chock. Jag är helt övertygad om att kronprisen lär göra vad han har sagt ska göras. Alla ISIS-människor ska omhändertas var de än befinner sig i världen.

Svenskar bör nog i nuläget inte hjälpa ISIS-folk…
Alla jag möter är redan tillräckligt upprörda för att Sverige har legaliserat ISIS flagga. Uppsåt? Vet inte?

Jag har lyssnat rätt mycket på kronprinsen…
Saudi crown prince: Jewish people have right to their ’own land’ in …
Prince Mohammed bin Salman’s Ambitious Plans for Saudi Arabia

Artikeln fortsätter under filmen om prinsen

Saudi Crown Prince vows to ’wipe terrorists from Earth … – Daily Express

Baskettjejer i Saudi

Varför sätter 40 muslimska länder ner foten?
Förmodligen för att man förstår att väst inte kan hantera frågan och de är farliga. Ett annat stort skäl är att de sprider en vansinnig propaganda om muslimer, och den borde man vara trött på.

Jag ser via sociala medier att man t.ex. tror i Sverige att kvinnans vittnesmål är bara hälften så mycket värt som en mans. Det uppges att muslimer hatar hundar, hatar julen, flickor får inte ha idrott, flickor får inte visa benen, och muslimer anses  hata det mesta. ”Alla” vet att man ska gå i svarta tält. Kolla in en klädbutik online och klia dig sen i huvudet.

Prinsessa Saudis kungahus

Kolla själv!
Du kan själv läsa igenom fakta och jämföra med vad du ”får lära dig” nu när muslimhetsen har kommit igång på allvar. Allt det du får ”lära dig” via subtila media hämtas ifrån t.ex. Muslim Brotherhood vars ena uppgift uppenbarligen är att få hela väst att tro och anse att muslimer är helt skogstokiga.

Propagandan blir alltmer grotesk dessutom
Uppsåt? Det är vår egen press som driver den så långt att de kablar ut att nån sagt att flickor får inte ha idrott…  Blir folk upprörda, och sen säger man att du får inte bli upprörd för då är du islamofob / rasist. Jag sitter i ett muslimskt land och bara gapar.

Uppsåt…
När delar av regeringens kvinnor spökade ut sig, för att åka till Saudi, kan de ha fått vansinniga klädkodsråd av t.ex. Muslim Brotherhood. Jag har kollat men hittar mycket få bilder ifrån det statsbesöket. Det är främst bilder på statsministern som inte har spökat ut sig. Varför inte? När man kablar ut dessa bilder meddelar man givetvis folk att ”så ska man klä sig i Saudi”.
Då deltar man i den groteska propagandan.
– Varför? Uppsåt? Medvetet?

Om man nu gör statsbesök; varför visar inte media upp prinsessorna?
För att de inte går i svarta tält? Uppsåt? Vet inte?

Kvinnliga specialpoliser Saudi

Framtiden blir intressant rent juridiskt!
Jag har lagt en intressant text nedan om hur det var förra gången d.v.s. efteråt. Under den har jag lagt slutligen två filmer om hur just Saudi skyddar sig mot ISIS i sitt land.

Vi får se om säkerhetstjänsterna ifrån 40 länder ämnar göra en turné i t.ex. Sverige längre fram.

Tiden är den bästa domaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

Författaren Manal Al- Sharif
Saudis författare och poet Ghazi Zein Awadall

 

 

 

 

 


Saudis sätt att hantera ISIS-folk:

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 745 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Vad är uppsåt, statsbesök och kronprinsen – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.