Vad är syntetiskt kött + gratis immunförsvarskurs

Det vet jag redan. Det är en ny grej som miljoner kommer att debattera i hela väst utan att ta reda på nånting alls. Dr Berg, som jag använder mycket inom UMS, gillar det inte alls men han har åtminstone utrett.

Han bjuder också på en gratis immunförsvarskurs, som han talar om på slutet.

Timestamps
0:00​ Synthetic meat?
0:28​ What is synthetic meat?
2:43​ Is synthetic meat sustainable?
3:54​ Bulletproof your immune system *free course!

Synthetic meat has been promoted as plant-based clean meat and a healthy alternative to processed meat. But is it really plant-based, clean, and less processed?

What’s in synthetic meat?
• Autolyzed yeast (flavor enhancer)
• Bleached wheat flour
• Food dyes
• Artificial flavorings
• Canola oil
• Carrageenan
• Copper sulphate
• Corn oil
• Corn syrup solids
• Dextrose
• Hydrolyzed vegetarian protein (soy, corn, wheat)
• Modified food starch
• Mycoprotein

There are a lot of problems with these ingredients that can potentially lead to health issues. Not only that, but synthetic meat is not sustainable to live healthily off of. If something is sustainable, it has to improve your health.

Have you consumed synthetic meat? If so, did it make you feel better or give you any additional health benefits?

Om Lena Holfve 18098 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.