Vad är grundbulten till det kaos vi ser?

o  e
deep
Källa

”Så hur kan det komma sig att Sverige blivit ett land där ytterligheter frodas mer än någon annanstans i väst? Hur kan extrema rörelser som radikalfeminism, värdenihilism, salafism, genusteori och lika extrema utopier om mångkultur få sådant fäste och tränga så djupt in i våra offentliga institutioner?” Läs mer

 

Jag var på Hazelden i USA i tio dagar, för att jag behövde lära mig i princip allt om fenomenet ”dry drunk”, och väl där mötte jag en så kallad AA-12:a, en medlem i Anonyma Alkoholister som gjort alla de tolv stegen inom det så kallade 12-stegsprogrammet, och han hade över 40 års nykterhet bakom sig.

Mannen, som också var författare, sa mig att väst blev dysfunktionellt i samma sekund då man slutade tro på Gud.

Efter att ha sovit på saken i många år ger jag honom rätt rakt av och sklutan undantag. Det är också grunden för att en demokratur ens ska kunna uppstå.

Ordet ”ansvar” kommer ifrån uttrycket svara an
Du svarar inför någon. Ansvarslös skulle vi kunna påstå betyder att du själv inte tror att du behöver ta några konsekvenser av ditt eget handlande. Den som manipulerar tror t.ex. att man kan göra det osedd.

Många tror säkert det också, här och nu, även om historien visar att det är många som kommer att sitta på kåken längre fram.

udÄven om vi tar bort rättsväsendet är det få som räknar med att någon Gud kan dyka upp eftersom Gud är död i väst.

Nedan har jag lagt några få av de många videos som finns där människor som har varit medicinskt döda talar ut.

I en av dem säger mannen att hela hans liv förändrades i samma stund, efter besöket en trappa upp, och han nämner att han aldrig mer hade några problem.

Det han hade upplevt förr som ”problem” kändes inte så längre udoch hans forna rädsla för döden upphörde omedelbart.

Fundera på följande; om vi kunde stänga in alla de offentliga personer, som ljuger så de tror sig själva, i ett hus en weekend och så lät vi dem träffa tio, tjugo, hundra, tusen eller tiotusen som har näradöden upplevelser, och som är i olika åldrar, från olika länder, kulturer och samhällsklasser så inbillar jag mig att de kom ut därifrån en aning mer ansvarsfulla än då de steg in.

ORLek med tanken!
Berättelser som Harmageddon är ett skäl till att de skrotade kristendomsundervisningen men också för att aldrig påminnas om ansvarstanken eller få det skrivet på näsan att de inte är Gud själva.

Längst ner lägger jag en video med en energiman som bland annat talar om att sanningen vill fram nu.

Det är ju så att någon på UD förmodligen har läckt. Någon som har fått totalt nog. Det är ju så att någon på SKL har läckt. Någon som har fått totalt nog.

oVi får se om det läcker nu eller senare om ”regeringsbildandet”. Sd, som räknas som ett högerparti, säger nej till en borglig regering och jag gissar att sd säger ja först då s + c ska bilda regering och Löfven stolt meddelar att det är ett nöje att få släppa fram landets första kvinnliga statsminister.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer… Källa

Det är alltså inte människan som ska gå under utan ondskan – kärlekens motsatts.

För att det ens ska kunna ske måste ondskan synliggöras.

https://www.youtube.com/watch?v=UAnySx2lHC8&t=2s

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.