Vad är ett paradigmskifte?

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klParadigm betyder att man ser på världen på ett visst sätt. Ett paradigmskifte innebär en stor förändring i sättet man upplever just den saken.

Ett paradigmskifte skapar ett slags krig, ett tag, läkemedelsbolagen kämpar för att få alternativmedicinen förbjuden, etc. Oljebolagen gillar inga bilar som inte går på bensin.

Paradigm innebär en allmän tro eller en allmän uppfattning. Ett historiskt exempel på ett paradigmskifte är när folket hade den allmäna uppfattningen att jorden var platt, när majoriteten insåg att den var rund så var detta ett paradigmskifte – den allmäna tron byttes ut helt enkelt.
Läs mer – en hel hemsida på svenska om skiftet. Rekommenderas!

Nu finns det folk som tror att jorden är platt, och vi hittar ett sådant kort i NWO-kortleken. Det är ett IQ-test, med andra ord.

Jag om någon ser fram emot skiftet
Folk upplever ofta att det är skumt att jag t.ex. ”ser” längre bort än andra, eller vad vi ska kalla det, och i Indien fick jag en bra förklaring. Jag är en yogi. Dvs. energimässigt är jag en yogi. Jag är också energimässigt en Master 11:a, och båda förklarar varför det var svårt, för att inte säga omöjligt, att lura mig i rätten.

I den tid vi lever i nu – ett sterotypt, hjärntvättat och väldigt barnsligt väst – kan inte jag säga hur som;
-Hej, jag heter Lena, jag är en yogi och master 11:a.

Det blir väl nån form av enkelbiljett in på dårhuset oaktat att det är inte jag som ska sitta där utan en hel del av våra så kallade ledare. Men det kan jag säga i Indien, eller de märker det själva, och det förklarar väl varför det är lättare för mig att vara i Indien än i Stockholm?

Jag räknar med att längre fram kommer väst ifatt dvs. kunskaperna om energier blir allmängods även hos oss. Då kommer jag kunna säga till en landsman;
-Hej, jag är en yogi och master 11:a, och få svaret:
-Trevligt att träffas, jag är själv en Master 33:a.

maskulinDen dagen faller hela vår tro på uppfostran / sociala arvet samt att det sista av sociologin rasar samman – så det är en bit kvar.

När precis ”hela vår tro” rasar samman och något vi uppfattar som sant / sannare kliver fram så har vi ett skifte som påverkar allt.

Vi sätter t.ex. våldsbrottslingar i fängelse nu – hjälper inte men skyddar allmänheten –  men i framtiden lär vi avgifta dem från mangan, koppar, kvicksilver etc samt ge dem frekvensterapi.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.