Vaccination mot ryktesspridning angående Antichrist

Skärmavbild    kl

Vi vet vem han är då han kliver in och håller låda i ett tempel i Jerusalem, megapoppis och folk kommer avguda denne man som en fredsmäklare. Det blir en lektion i manipulationer, med andra ord, för allt han gör slutar med krig…

Videomakaren anser att han kommer att komma ifrån ett område där kurderna är nu. Robert Breaker talade om en ifrån en minoritet. Ordet ”minoritet” är lite skumt. Vita är 9% av jordens befolkning i verkligheten. Väst är en miljard, finns sex till.

Det lär spridas rykten runt många, och jag har sett namn som Obama, Trump, etc. Ingen västerlänning, och fokus på Israel, och nu är jag uppe i tre Bibelkunniga, två online och en läsare, som säger det.

Case closed.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.